Perjantai päivän kuulumisia

Perjantai on jo pitkällä ja mun päivään on mahtunut kaikenlaista :)
Aamulla tavattiin Katarinan kanssa ja käytiin läpi mennyttä ja tulevaa. Juteltiin pitkään ja jäin treenaamaan sit meidän treffien jälkeen.
Luotiin uusi treeniohjelma ja uusi ruokavalio. Otan ne käyttöön ensi maanantaista lähtien.

Tsekattiin myös mun kunto ja sain taas paljon positiivista palautetta!
Positiivista palautetta on ihana saada, mutta tykkään mun valmentajasta myös siksi, että se sanoo kans suoraan, jos joku ei toimi. Nyt erityis tarkkailuun pääsee mun olkapäät ja jalat, joille onkin molemmille luvassa treeniä kahdesti viikossa! :) Oujeah!!! :)
Nelijakoisella ohjelmalla mennään edelleen, enempää en sit kerrokkaan :)
Ruokamääriä lisättiin, plussa kaloreille reilusti, mut ei kuitenkaan niin paljoo, että pääsisin ”lihoo”.. ;)

Sit jäin viel ennen töitä treenaa ja vuorossa oli rinta-hauis treeni. 
Viimeinen salitreeni tälle viikolle. Ja ensviikolla alkaakin uuden ohjelman noudattaminen. 

Nyt istuskelen yksin kotona (*TUULETTAA*) vaikka jostain kumman syystä menojalkaa vipattais ihan vimmatusti! Mies ja lapset ei oo kotona, ja mä bloggaan ja tuijotan telkkarii! :) Kovasti ois kiinnostanut käydä pyörähtämässä jossain, vaik syömäs tai leffas tai jotain.. mutta jäin sit vaan kotiin ja odottelen et sauna on lämmin :) Mä nautin nyt tästä hiljaisuudesta ja rauhasta…heh. Tai yritän nauttii ;)
Aamulla käyn aikasin lenkillä ja tarkoitus ois mennä vähän kirpputorille pyörii! :) Ihan huippuu ajanvietettä viikonlopulle! :)

Kivaa viikonloppua vaan kaikille! Olkaa reippaita!
Palataan huomenna ;)
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Perjantai päivän kuulumisia”

  1. Moi!MInkä verran kaloreita sinulla on uudessa ruokavaliossasi? Lähempänä varmaan 2000 / vai yli? (Itse dieetillä, n. 1500 kcal /päivä, plaah).Ja vielä kyssäri tuosta sinun sykemittaristasi, mitä merkkiä se on, oletko ollut tyytyväinen? Hurjan paljon kaloreita (555) kulunut salitreenissä! Itsekin kiinnostaisi hankkia, niin tietäisi vähän kulutustakin…

    • Moikka!Uudessa ruokavaliossa on reilusti yli 2000 kcal, mut ei kuitenkaan ihan 3000 ;) eikä me niin tarkkaan niit lasketa et päivittäin ois samat luvut. mun sykemittari on Suunto M4, ja oon tosi tyytyväinen ollut tähän :) Aika uusi tuttavuus tää on mullekkin, mutta toimii! suosittelen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta