Kuka se siellä peilissä

Aamu alkoi pyörälenkillä töihin asiakasta tapaamaan. On toi pyöräily kyllä kivaa. Ja kun pääsee niin helposti paikasta A paikkaan B. Tosi mahtavaa :) Harvemmin tulee pyöräiltyä, kun en omista omaa pyörää (harmi) Mutta mun miehen siskon pyörä on meidän varastossa, niin olen muutaman kerran käyttänyt tilaisuuden hyväksi ja lainannut pyörää ;) Terveiset vaan kälylle :D

Hikisenä kotiin palattuani, heitin vaatteet eteisen lattialle ja olin marssimassa suihkuun, kun huomasin peilistä…ITSENI! :)

Hetken siinä pällistelin ja pyörin ympyrää, ja huomasin että mullahan on etureidet kasvanut :) Ja maha häviää pikkuhiljaa, ja muutenkin tää profiili muuttuu kokoajan! Jee!

Sit taas äkkiä todistusaineistoa napsimaan ja vertailemaan vanhoihin kuviin :D
Vasemmanpuolen kuvat on marraskuulta 2011, eli n. 1v sitten :)

Kyllä noissa jaloissa on vielä tekemistä,
sisäreidet on AIVAN kamalat!!!

Ja selän puolellakin on muuttunut muutama asia. Vyötärö kaventunut, pakarat pyöristynyt ja selkä muokkautunut :)

Nuo muutokset on siis tapahtunut alle vuodessa, josta 9kk olen treenannut salilla. 
Eli mitähän seuraava vuosi tuo tullessaan ;)

Eipä mulla tänään muuta, ku ei oo salipäiväkään. 
Huomen aamulla sit Katarinan kanssa treenaamaan! Jeaah! :)
Sara
sara

20 vastausta artikkeliin “Kuka se siellä peilissä”

 1. Tosi paljon oot kyl muuttunu vuodessa, eikä sun sisäreidet todellakaan näytä pahoilta !!! :) Mä haluisin kysyy sun mielipidettä yhteen asiaan kun itse en oikein tunne tätä aihepiiriä.. Kun mulla ois mahdollisuus saada 49 eurolla ruoka- tai kuntoilu ohjelma (siis 49 e/ ohjelma). Niin mietin et kuinka toimiva se systeemi on jos vain kerran tapaa..? :)

  • Kiitos Miia :) Ja kyl noissa reisissä oikeesti on viel hommaa, mutta kaikki ajallaan :D Ja tohon mielipide asiaan, jos henkilö joka ruokavalion tai kuntosaliohjelman tekee on ammattilainen, niin uskon että kyllä siitä yhdestäkin tapaamiskerrasta on hyötyä. Otat siitä vaan sit kaiken irti, ja kysyt kaikki kysymykset maan ja taivaan väliltä, jotka sulla tulee aiheesta mieleen :)

  • Joo ainahan sitä työtä on ja on mahdollista parantaa, mutta ei nuo reidet ainakaan pahoilta näytä :):):) Niin, tämä tapaus on vielä pt-opiskelija, mutta pitää nyt vielä harkita…. :):)

  • O-ou. Stalkkaatko mua töissä ;) vai mistä tiedät että syön päivittäin läskisoossii? Oon yrittänyt mennä aina tiskin alle piiloon syömään, mut jäin näköjään kiinni! :D Kika-kika xD

 2. Hieno muutos Sara:)!!!Mua hiukka harmittaa,että itse en ole ottanut tuollaisia muutoskuvia :/ => niisden avulla,kun pääkoppakin pysyisi paremmin muutosten perässä ;)….

  • Ihan totta! Mua harmittaa myös, että en oo ottanut noita ”bikinikuvia” itsestäni silloin kun olin painavimmillani, eli yli 80kg.. noissa marraskuun kuvissa olin reilu 70 kiloinen. Kiva että muutos näkyy muidenkin silmään! :)

 3. Mä alotin just uudessa duunissa ja oon oikeesti todella iloinen siitä, että SAAN ajaa joka päivä töihin yhteensä sen kymmenisen kilometriä. Onhan se arkiliikuntaa, mutta hyvän hien saa pintaan aamuin illoin eikä tartte erikseen tehä aerobista :) Pyörä on muutenkin varmaan parhaita ostoksia tän vuoden puolella, suht pienessä kaupungissa sillä tulee kuljettua ihan joka paikkaan joka päivä!

  • Jee hyötyliikunta on kyllä just jees! tosi jees! mäkin haluaisin kunnon pyörän, ens kesänä viimeistään ;)

 4. Pyöräily on niiin siistii! Varsinkin siellä Helsingissä kun on hyvät pyörätiet niin ei tarvii autoo olleskaan. Meikän ohjuspyörää saa ja pitää hyödyntää! Pistä kypärä päähän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta