Saanen esitellä, uusi ystäväni: ….

Hyvää iltaa.

Viikko on taas puolessa, ja paljon on ehtinyt tapahtua. Oon ehtinyt treenata ihanasti aamuisin ennen töitä ja töiden jälkeen jää aikaa perheelle <3

Eilen tein selkä treenin ennen töitä, ja lepo tosiaan on tehnyt hyvää. Kevyt viikko menossa, ja tekis kovasti mieli vaan lisätä painoja ja vetää ihan täysillä! Mulla ois puhtia siihen kyllä! No ens viikolla sit! :)
Kevyt viikko tekee välillä muutenkin hyvää kropalle, jotta kroppa saa levätä. Silloin salilla pumppaillaan pienemmillä painoilla ja pitempiä sarjoja.
Sairasloman jälkeen on itsestäänselvää että salille ei mennä heti rehkimään täysillä.

Me, myself and I

Tänään ennen töitä kävin Erican kanssa salilla tekemässä jalat. Vähän jännittyneenä lähdin tekemään treeniä, koska viimeks ku tein jalat (ja viel ihan super rankat jalat) niin tulinkin sit kipeeks.. Nyt hissuttelin ja tein suht keposia toistoja ja muutaman enemmän ku normaalisti. Hyvin meni treeni, ja oon tyytyväinen.

Erica on niin hyvä ottamaan kuvia :)
Sit tähän loppuun haluisin esitellä erään uuden ystäväni. 
Hyvät blogin lukijat, saanen esitellä, 
ystäväni 
Mr Maapähkinävoi Urtekram :)

<3

Urtekram on luomu maapähkinävoi. Siinä ei ole sokeria. Vain luomumaapähkinöitä (99,5 % ) ja merisuolaa.

Ravintosisältö / 100 g
energiaa, 2650 kJ / 640 kcal
proteiinia, 26 g
hiilihydraatteja, 12 g
rasvaa, 54 g

350g purnukka maksaa alle 5€ ja on saatavilla ainankin meidän K-kaupasta sekä Prismasta. Eli varmaan jokaisesta isommasta ruokakaupasta löytyy. Pähkinöissä on hyviä rasvoja, jotka oikeissa määrin kuuluu mm. mun ruokavalioon. Kivaa vaihtelua on sotkea iltarahkaan vaikka nektariineja ja lusikallinen pähkinävoita kokonaisien pähkinöiden sijaan :)
Sopii myös mainiosti protskulettujen päälle ;)
Urtekram maapähkinävoi on juoksevaa, herkullista ja pehmeää, ja helpompaa syödä kuin moni muu pähkinävoi. Useat on todella ”tuhtia” ja jämäkkää kamaa. Tätä voi lusikalla nostella ja valuttaa ruoan kuin ruoan päälle :) Nam :)

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan, vaikka maapähkinävoita kohtaan monilla on huonoja ennakkoluuloja..kuten mulla oli. Mutta te jäätte koukkuun! Aivan varmasti :) On se niiiin hyvää! Varkinkin kun muuten ei tuu herkuteltua ;)

Nyt nukkumaan! Öitä!

Sara
sara

12 vastausta artikkeliin “Saanen esitellä, uusi ystäväni: ….”

  1. Hih, just tänään suunnittelin huomisella kauppareissulla hakevani luontaistuotekaupasta hasselpähkinätahnaa just sellasena extraherkkuna silloin tällöin nautittavaks :P

  2. Aaaaaah, kiitti vaan – mäkään en yleensä juuri herkuttele, mutta kuulostaa sen verran ”puhtaalta” tavaralta, että ehkä tuota voisi jopa ostaa. :D Heippa kohtuus, toi on nimittäin todennäkösesti sarjaa ”syödään yhdessä illassa”.

    • Hahaha.. jooh, kyllä ton lusikoisi helposti yhdessä illassa, kannattaa vaan ehkä ajatella et mitkä seuraukset siit ois.. maha saattais mennä vähän sekasin :) Eli lusikallinen päivässä on ihan riittävä määrä :)

  3. Toi on kyllä namia! Säilytäks sitä avattuna huoneenlämmössä vai jääkaapissa? Näin Lifessa noita jääkaapissa ja mä hölmöläinen oon omani säilyttänyt huoneenlämmössä niin onkohan se nyt sitten pilalla?!? :/

    • Ei se pilalla oo.. mä säilytän aina huoneenlämmössä. jääkaapissa se menee semmoiseksi kovaksi, se rasva kovettuu ja sitä on vaikeempi syödä :/ Eli en usko et se on menny pahaks :)

  4. Haha oli niin hyvä mainospuhe et vois luulla maksetuks :D satun olemaan maahantuojalla töissä, et kiitos vaan myynnin edistämisestä :D Kannattaa kokeille Bionan manteli ja cashew tahnat!! Itellä jokapäivä käytössä protskupannareiden päällä :)

    • No jee, hihi :) tiedät osotteen mihin voi toimittaa sponssi kamaa tosta myyntipuheesta ;) heh heh :) Joo pitää varmaa testaa noi muutkin jutut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta