Ericalta apua morkkikseen

Alkaa menee hermot tähän ”treenikieltoon”!!!

Kuten aiemmin oon kertonut, niin oon niitä ”kaikki mulle nyt heti” -tyyppejä, eli malttamaton ja kärsivällisyyttä ei löydy juuri ollenkaan. Ni arvatkaa kuinka paljon ketuttaa, että ei pääse vielä treenaa…. huoh :(
Sit on niitä päiviä, et koko terveellinen elämäntapa ”unohtuu”, varsinkin nyt kun olo on muutenkin ”laiska”, kun ei saa treenata.. Sillon mun tulee herkuteltua kaksinkäsin, oli seuraukset mitkä tahansa.. ja henkiset morkkikset ja vatsanväänteet on ne yleisimmät seuraukset liiasta herkuttelusta. Tänään on siis se päivä kun eilinen herkuttelu vituttaa, ja kauhulla odottelen niitä vatsanväänteitä. Eilen tuli kuitenki syötyy pari Aleksanterin leivosta ja jäätelöö!?! WTF!? Mitä mielitekoja!!!!!???? :)

Pari leivosta…
…ja seurauksena pallomaha :)

Mun aamun onneks pelasti hyvällä seuralla kruunattu aamiainen Erican luona. On ihan huippua omistaa ystävä joka ymmärtää nää morkkikset ja jolle voi puhua mistä tahansa treeniin tai muuhun elämään liittyvää. Eli me voidaan puhua ihan kaikesta! Huomattavasti helpompi olo tuli, ku Ericakin kertoi et on niitä vaikeita päiviä silläkin. Kaikilla niitä on aina välillä. Ihanaa oli pitkästä aikaa oikeesti kuluttaa aikaa jutteluun <3

Mun fitness pupu <3

Aamupuuro maistui taas herkkupäivän jälkeen mainiosti. Tästä se taas lähtee, uusi päivä! Parempi uusi päivä ;)

Aamupuuro

Jutustelujen lomassa nappailtiin muutamat kuvat ja päätettiin tehä pikapostaukset, Ericalla kun on täällä nyt kaks omenaa ;) Suht vaikeeta muuten tälläselle normi läppärin omistajalle tää omenan käyttö :D

Blogi-mammat

Kivaa päivää kaikille! Ja hei, käykääs viel osallistumassa edellisen postauksen kilpailuun. Aikaa viel tää viikko! :)
Sara

sara

2 vastausta artikkeliin “Ericalta apua morkkikseen”

  1. Mistä noin kauniit violetit/valkoiset lyhyet pöksyt on hankittu?Ihana kuulla rehellistä kommentointia syömisistä. Ei pidä itseäänkään niin toivottomana, kun muillakin samoja ongelmia. Ihmisiä ollaan kaikki. :) Tsemppiä jaksamiseen sairastelujen kanssa! Kyllä se salipäivä vielä saapuu.

  2. Ei kannata olla liian ankara itselleen. Herkuttelu silloin tällöin varmasti tuntuu sillä hetkellä ihanalta ja jopa palkitsevalta, kärsii sitten seuraukset myöhemmin. :P Minusta ainakin olisi elämä suorastaan kamalaa, jos en sallisi itselleni herkuttelua silloin tällöin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta