Kilpailu! :)

Keneltä löytyy kilpailuhenkeä! :)

”taasko se on tunkenut naamansa johonkin onnettomaan videopostaukseen..!?”

KYLLÄ!!!
Hyvää huomenta! :)

Upea päivä tänään tulossa!!!!

Eli kilpailua pukkaa ja säännöt kuulet seuraavassa videoklipissä :) Kilpailuaikaa tämä loppu kuukausi, eli tää viikko :) Arvonta suoritetaan sunnuntaina 30.9.2012 klo 20 :) Huiii..kohtahan on jo lokakuu!!! :)

Kaikki saavat siis osallistua!
Toki olisi kivaa että monet anonyymit vakkarilukijatkin liittyisi lukemaan blogia 4 real :) Mutta osallistu siis jättämällä kommentti tähän postaukseen! Numeroin kaikki kommentit, ja sunnuntaina nostan hatusta voittajalapun! Kerron voittajan täällä sunnuntai iltana, sen jälkeen voittaja lähettää mulle sähköpostiini viestin ja sitä kautta vaihdan yhteystiedot voittajan kanssa!

Sara
sara

117 vastausta artikkeliin “Kilpailu! :)”

 1. Arvonnassa mukana! Hauska pipo. Mulla on menny aikasemmin ohi, että pystykö näitä tilaamaanki jostain, jos ei arpaonni suosi:) ?Tsemppiä treeneihin, kun lupa salille taas tulee!

 2. Hei! Blogiasi pitkään lukeneena jätän nyt kommentin, koska oma salipipo meni hukkaan ja olis mahtavaa saada tuollanen!

 3. Osallistun varmasti! :) Kyseistä pipoa en omista mut aivan mahtava olis kyl omistaa!(: nimimerkki: Evelyn

 4. Mirka ehdottomasti tarvis tuon pipon! Alotin elämäntapamuutosta reilu kuukausi sitten ja nyt oon huomannut että pipon tarve lenkeillä alkaa olla ajankohtainen. En oo kauaa tätä vielä lukenut, Erican blogista tänne löysin. Ootte upeita esimerkkejä molemmat! :)

 5. Täällä myös yksi osallistuja. Tosi hyvä blogi, tätä lukiessa odottaa aina sitä omaa salipäivää.-Kati

 6. Mulla on esikoinen tässä vieressä sohvalla, ja heti kun laitoin videon pyörimään, niin hän tuli katsomaan. Videon loputtua huusi: ”Äiti, mä haluan tädin uudestaan! Se oli kiva täti!” :DOsallistun myös! :)

 7. Yksi ehdotus olisi minulla hevi-pipoille, itsellänikin niitä pari on. Mielestäni valkoinen lappu edessä on hieman tökerön näköinen. Mikäli lappu kuitenkin täytyy olla niin eikös sen voisi laittaa esim toisen sauman kohdalle tyylikkäästi?

 8. osallistun :-) tosi ihana blogi sinulla sitä päivittäin tulee seurailtua ja motivaatiota lisää kummasti… Hevi pipo olisi ihana ja voisin muutoinkin muutaman ostaa ;-) T. Anu

 9. Juuri mietin, että voisin ostaa uuden hevi-pipon. Niitä jo kaks löytyy, mutta eihän niitä voi olla ikinä liikaa, eihän? ;)Joten ilomielin osallistun arvontaan. :)

 10. Ihania pipoja, yksinkertainen on kaunista :) Ja kovin on blogisi inspiroiva ja tuo motivaatiota omiinkin treeneihin! Hienoa nähdä mitä kovalla työllä ja motivaatiolla saa aikaan. -Sanni

 11. Kiitti, Sara, mukavasta blogista! Tuot uskoa ja intoa ulkomailla kilojensa kanssa taistelevalle kanssasisarelle :) Osallistun mielelläni myös arvontaan.

 12. Joo haluun kans pipon! Oon kyllä nähnyt aiemminkin, kun niitä oot täällä mainostanu, mutta oon aina jotenkin sivuuttanu asian. Eli jos(/kun) arpaonni ei suosi niin haluaisin siltikin tuommoisen pipon! :)

 13. Kiitos Sara ihanasta blogista! Kovasti haluaisin itselleni myös tuollaisen Hevi-pipon eli mukaan myös arvontaan!! :)

 14. Oi vitsi ois ihanaa voittaa hevi pipo, mun pitäis maksaa se musta ni saisin sen kotiutettua mut ois kiva voittaa joku värillinen 8) Ja innostuimpas tekemään tuon google-tilinki ja liittymään lukijaksi vaikka oon jo kyllä viime talvesta asti sun blogia seurannu 8)

 15. Heippa! Täytyypä osallistua kisaan, kun tuollaselle ihanalle pipolle olis tarvetta lenkkipoluille! Kiitos mahtavasta blogista, jota on tullu seurailtua päivittäin sieltä tammikuusta lähtien. Super tsemppaava blogi, you rock!

 16. Oi, mukana myös! Ihania nuo pipot, en oo vaan malttanut vielä tilata.. Mut ehkä nyt on pakko jos ei satu arpaonni suosimaan! :)

 17. Sulla on ihan mielettömän inspiroiva blogi! ”haamulukijana” tulee tätä seurattua päivittäin :) Pipotkin on todella hienoja, löytyykö niiden tekijältä omaa blogia? Minkä hintaisia ne ovat, jos arpaonni ei suosi ja sellanen tulee tilattua?-Tiuku

 18. Sulla on tosi kiva blogi, tätä on pakko seurata! Toivottavasti apraonni suosii, nuo pipot on niin ihania :)Mukavaa syksyä!!Annukka

 19. Useamman kerran viikossa tulee tsekattua sun kuulumiset,mut olen vaan armottoman huono jättämään jälkeä ”kyläilystäni” .Ihan MIELETÖN muutos verraatuna noihin 3 vuoden takaisiin kuviin :D => huippuhyvää ja -hienoa työtä oot tehnyt :)!!!Miten sun lähipiiri on ottanut sun elämäntapa-muutoksen vastaan :)?Ja mä kysyisin samaa kuin Tiuku eli jos arpaonni ei suosi,minkähintaisia pipot ovat :)?

 20. Minä osallistun myös!!=) oon seurannu sun ja erican blogeja ihan säännöllisesti ja molempiin aivan koukussa,ootte ihania <3 jos ei arpaonni suosi niin voisin tilata noita pipoja,hienoja!!t.marjut.s

 21. Täällä kanssa yksi osallistuja!:) Lopultakin sain aikaseksi kirjautua sisään ja kommentoida. Tää oli ensimmäinen kommentti mitä olen ikinä mihinkään blogiin kirjoittanut..:)

 22. Mukana ollaan, toi pipo on sairaan hieno! Blogi on kans tosi jees, alusta asti seurannu ja aina intona ootan uusia postauksia:DMertsi

 23. Hieman nolona ilmoitan itsestä. Olen täällä aktiivisesti käynyt päivittäin seurailemassa alusta asti, mutta en ole tainnut kertaakaan kommentoida mitään. Ihailen saavutuksiasi todella. Itellä yksi pikku mukula ja laihtunut olen noin 7 kiloa tässä sivusta seuratessa. Vielä muutamia kiloja jäljellä. Kunhan lapsi menee päivähoitoon, pääsen kotijumppien lisäksi salillakin joskus ehkä käymään. :)

 24. Hei! Tää mamma on myös messissä mukana ;) tuo sun sinine piippa on aivan ihana!! Ja muutenkin tosi kiva blogi, lueskelen vieläkin vaikka fitneilyt mulla jääny nyt raskauden myötä vähän vähemmälle. :)

 25. Heissan! Pipa-arvontaan osallistun kans! Oon jonkun aikaa seurannut kivaa blogiasi, Erican kautta tänne ”eksyin” ja kivaa tsemppiä molemmilta saa omiin reeneihin.T: Saurus

 26. Osallistutaan nyt. Blogia tullut luettua alkuajoilta saakka niin jätetään nyt jotain merkkiäkin kerran kivoja pipoja tarjolla! :) T. ellunkana

 27. Moikka Sara! Tykkään kovasti sun blogista ja jutuista ja samaistun niihin kahden lapsen aktiivisesti treenavana äitinä. Mukavaa viikonloppua! :)T. Ranja

 28. mäki osallistuisin arvontaan :) oon lukenu sun blogia melkeen iha alusta asti ja seuraillu sun kuntoilua, mistä oon saanu itekki inspistä omaan kuntoiluu!

 29. Muutaman kuukauden jo lukenut blogia, joka on muuten tosi ihana! :) Ehdottomasti mukana pipoarvonnassa! -Saara

 30. Moikka, täällä eräs lukijasi joka on ollut mukana alusta saakka. Kiva blogi ja kiva seurata myös ystäväsi Erican blogia =) Samankaltaista elämä viettävä neitonen täällä käyttää omat hetket hyvin usein mielellään kahvi-kupposen sekä blogisi merkeissä =) Osallistun siis samalla tähän kilpauluun koska blogisi että pipot ovat mieleeni =)-Katri-

 31. Ihanan paljon osallistujia!!! Hei kaikki anonyymit ilman nimimerkkiä!!! Keksikää nimimerkki niin voitte osallistua! Vaikea arpoa, jos kilpailuun osallistuu monta ”anonyymiä” :) U know ;) Vielä muutama tunti aikaa!!!!Ja jos onni ei suosi, niin pipoja voi tilata lähettämällä [email protected] tai [email protected] 1kpl 12e3kpl 30e-Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta