Videoterkut! :)

Sara
sara

8 vastausta artikkeliin “Videoterkut! :)”

  1. Paranemista!Olin äsken lentää pyllylleni kun mieheni tuli salilta ja olin lukemassa just sun blogia ja sanoi, että mä tiedän sen mimmin.Mun rakas mieheni tunnisti sut salilta kun käy itsekin siellä treenailemassa :) Aika kiva juttu. Maailma on pieni! Mä ajattelin, että hän voisi maksaa ne pipot sulle sinne suoraan jos käy.TerkuinMertsi

    • Hihii :) hassu sattuma :) kivaa :) No tänne vaan molemmat reenaamaan :) ja joo toki sopii että pipot voit maksaa myös mulle tänne :) sovitaan tarkemmin s-postilla :) pieni maailma tosiaan ;)

  2. Näin susta unta viime yönä :D Tulin teille yöksi, muuta en siitä unesta muistakaan. Olet mielessäin päivin ja öin :D hahahahahah :D :D

  3. Oi ihanaa video, kivaa vaihtelua perus treenipostauksille vaikka ne tietty kaikista kiinnostavimpia onkin, mut kiva että postailet jotain vaikket treenata voikaan, ettei ihan hiljenny koko blogi 8)

    • hei jee :) kivaa että tykkäsit :) vaihtelu virkistää ;) ja en aijo jättää teitä lukijoita :) postailen vaik ei olis mitää postattavaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta