Sara oli jalla-jalla! :)

Moi.

Kohta olen syönyt viikon antibiootteja ja ilmeisen hyvin tepsii, kun olo on hyvä. Vielä toinen viikko jäljellä.
Kuten aiemmin kirjoitin niin pidän nyt vähän taukoa salista, joten samalla tää bloggaaminenkin jää vähemmälle. Oon mieltänyt GoSaraGo:n eniten treeniblogiksi, ja nyt ku ei oo treenejä ni ei oo oikein juttuja mistä kirjoittaa :) Onneks enää n. viikko sairaslomaa treeneistä, ja sit alkaa taas paukkuu :)

Meillä oli eilen tyttöjenilta <3
Mun muruset tuli meille syömään herkkuruokia ja vaihtamaan kuulumisia :) Laulettiin myös singstaria ja katseltiin hääkuvia ja videoita <3 Sit ykköset päälle ja näyttäytymään ytimeen :) Oli tosi mukavaa pitkästä aikaa tehdä jotain erinlaista, ja käydä vähän tuulettuu :)  Myöhään meni, olin viiden aikaa aamuyöstä kotona, mutta silti oon ollut jo yhdeksästä asti hereillä ja pirteä kuin peipponen :) Vois silti nukkuu pikku päikkärit kohta :)

Tässä eiliseltä kuvia:

Erica <3

Neiti S kyllästyi hymykuviin :D

Jenni <3

<3

<3

<3

Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Sara oli jalla-jalla! :)”

    • Kirpputorilta :) HIhi.. oon tämmönen oikee kirppitelijä ja löydän usein kaikkee ihanaa! :) Mekossa ei oo kokolappua eikä merkkiä missään, varmaan leikattu pois, eli en osaa sanoo mistä se alunperin on ostettu :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta