Tattoo Sara

Heippis te siellä! <3

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoijille <3 Ihania viestejä olitte laittanut <3 Olette aivan paras blogikansa! Mahtavaa! Kiitos teille! Te teette tästä bloggaamisesta entistä tärkeempää ja kiinnostavampaa mulle <3

Joo eli..
Muutama viikko sitten päivittelin sitä miten olin kipeä, ja viimeviikolla kävin tekemässä jo kevyitä treenejä. Treenit luisti hyvin ja olo oli kuin terveellä urheilijalla.. kunnes nyt tän viikon maanantaina rankan jalkatreenin jälkeen, töissä, olo alkoi huonontua, kuume nousi, paleli ja hikoilutti ja lääkäriin kiireellä, niin vastaus tuohon kaikkeen oli keuhkoputkentulehdus! Tulehdusarvot super korkealla ja keuhkokuvista selvisi aika raju tulehdus :( Nyyh.. En siis olekkaan vielä terve :( Tyhmää :(

Nyt on parin viikon liikuntakielto ja antibiootit, joiden olis tarkoitus alkaa puree jo muutamassa päivässä. Tänään olo on jo iisimpi kuin maanantaina tai eilen. Vielä eilen rinta, keuhkot ja kaikki lihakset oli niin kipeet että en pystynyt edes peittoa nostamaan ja kuumetta oli melkein 39 :( Makasin vaan sohvalla ja katselin telkkaria. Ruoka on kyllä maistunut, jopa ehkä paremmin ku normaalisti :) Ja sekös oli mukavaa kun mun rakas tarjoilija toi nenäneteen aina mitä tilasin :) Kanakeittoa, jäätelöä, lohikeittoa, pepsimaxia ym muita herkuja :) Tänään ei ole ollut kuumetta, alkaa varmaan lääkkeet tehoamaan :) Jeah!
Täytyy kuitenkin levätä tää loppu kuu, ja kattoo noita salihommia sit enskuussa taas :)

Ja kun ei ole kerrottavaa sali rintamalta, niin postailenpa tähän nyt sit siitä yhdestä kysytystä aiheesta, eli mun tatuoinneista :) Ja te ketkä ette voi sietää niitä, ni skipatkaa koko postaus :) Tiedossa paljon kuvia, ja kaikenlisäks osa viel just napattuja ja aika epätarkkoja :/

Muistan ku olin 16vuotias, ja pyysin isältä lupaa tatuointiin. En saanut lupaa, ja perustelut oli nämä:

Isä: ”-Minulla on tämä yksi mauton nuoruuden tatuointi ja kadun sitä. Muistan kuinka veljesi halusi myös 16vuotiaana tatuointiin lupaa, ja sanoin että et saa, koska uskon että jo 18vuotiaana kadut sitä, etkä enää halua kuvaa. Veljesi on nyt jo täysi ikäinen eikä enää halua kuvaa vaikka sen saisi ilman huoltajan lupaa” ”Uskon Sara että sinun kohdalla käy samoin, että et enää 18vuotiaana halua tatuointia”

No eipä käynyt samoin :)

Päivälleen samana päivänä kun täytin 18v, kävin tyttöjen kanssa juhlimassa synttäreitä lounaalla, ja samalla reissulla käytiin ottamassa mulle tatska! Koska olin siitä jo sen verran haaveillut :) Ensimmäinen kuvani tuli niskaan, Slipknot S

No ei mennyt kauan kun olin jo uudestaan tatska liikkeellä koputtelemassa oveen ja varaamassa aikaa uuteen kuvaan :) Olin edelleen 18v. Seuraava kuva tuli alaselkään..tribaali tuokin.. (tais olla joskus muodissa) :)

Kolmas ja neljäskin tatuointu tuli vielä otettua 18vuotiaana ja ne olivat tähti alavatsaan ja viivakoodi niskaan, jossa on mun sotu :)

Tähti on muuttanut raskauksien myötä muotoaan :D
Ja tekstit olen itse tehnyt jälkeenpäin vasta n. 6kk sitten

Tässä vaiheessa äiti ja isä alkoi jo hermostua, kun kuvia alkoi lisääntymään sinnetänne :) Olin kuulemma kuin sekametelisoppa :)

En nyt tarkkaan muista minkä ikäinen olin mitäkin kuvaa ottaessa, mutta suunnilleen tässä järjestyksessä ne on otettu, kuin kuvat tulee :) Tässä vaiheessa meni pitkä aika, kun en uskaltanut mennä äidille tai isälle avonaisessa paidassa, kun selkääni ilmestyi iso risti ja siivet :) Sen jälkeen tuli tähdet ja sitten Nonan nimi. Meni pitkä aika ennen kuin näytin selän vanhemmille :) Nykypäivänä vanhemmat on jo tottuneet kuviini, varsinkin äiti :) Iskä välillä kuittailee siitä miten paljon kauniinpi olisin ilman kuvia kehossa. Moni muu on varmasti samaa mieltä, mutta ne on osa mua, tää on mun juttu :)

Myös molempien lasten nimet on tatuoitu mun selkään.

Vaikka haaveilen body fitness kisoihin osallistumisesta, niin en silti kadu tatuointejani, vaikka ne saattavat laskea pisteitä ja sijoitusta. Siis jos kuvat haittaavat erottuvuutta. No okei.. kyllä mä joitain kuvia kadun :) Osa kun on mun omatekemiä, joskus harrastelun alkuvaiheilla kun halusin harjoitella, ni mihis muualle kun omaan ihoon :I Mutta tää on elämää, ja mä elän päiväkerrallaan ;)
Uskon että tulevaisuudessa kun kisaan, niin pro tan rusketus aine pelastaa aika paljon, ehkä, ja peittää ainankin osan kuvista. Toivotaan :) Ja mulla suurinosa kuvista on selässä. Tai onhan niitä kai oikeastaan ihan jokapuolella :) Katsokaa vaikka tästä:

Tähtien sisällä edesmenneen koirani nimi, Bella 

Jos joku tuntee tarvetta avautuu tänne siitä miten PIIP rumia tatskoja mulla on ja miten idiootti oon kun oon leimannut itseni täyteen (koskee myös iskää ja äiskää), niin ei tartte vaivautua, sitä on muutamat anonyymit lukijat jo aiempiin postauksiin tehneet, ja ihan riittämiin :) Mukavia kommentteja tosin on aina mukava saada :) Tai jos nyut rehellisiä ollaan, niin mä kestän mitävaan, eli antaa paukkuu, jos tekee mieli :)

Nyt meen nukkumaan että jaksaa huomenna sit taas LEVÄTÄ :)
Kauniita unia kaikille <3
Sara

sara

33 vastausta artikkeliin “Tattoo Sara”

 1. Ihana tuo muffinssi kyljessä, mahtava! :D Samoin kun tuo jalkatatuointi, etenkin rukousnauha! Minä haluaisin kanssa ottaa niin tatuoinnin, mutta en yhtään tiedä minne ottaisin – kuulun just niihin jahkailijoihin jotka miettii koko ikäsä että mitä ottais ja minne, eikä silti osaa päättää :D

  • :) kiitos :) joo kyllä sitä on ihan hyvä hetki miettiä että minkä kuvan ottaa ja mihin, ja että mikä tarkoitus sillä kuvalla sulle sit on :)

  • Mitä mitä mitä, mitä mää nyt olen sössinyt, en mä ole mitään kommentteja poistanut. Tietoliikennetaivas tekee kiusaa. Tässä tämä kommenttini uudestaan.Ensin, Sara olet niin kaunis Olet reipas, iloinen, huolehtivainen, herkkä, rakastettu ja rakastettava. Olet löytänyt itsesi ja sulla on ihanat lapset, puoliso ja tavoitteet. Älä anna kenenkään masentaa mieltäsi sanomisillaan. Ja toiseksi, leimat kehossasi muistuttavat elämästä ja ota niistä voimaaaa ! Aurinkoista syyspäivää !.

  • go äiti go äiti! :) mitäs sä nyt siellä oot kirjoitellut ja poistellut ;) Kiitos kauniista viestistä! pus pus <3

 2. Aina löytyy arvostelijoita, valitettavasti. Itse olen myös ”leimattu”, tällä hetkellä omistan 6 melko isoa tatuointia. (kahden viikon päästä menen ottamaan uuden:) Olen usein joutunut puolustelemaan tatuointejani, jotka siis kaikki merkitsevät minulle jotain hetkeä/ajanjaksoa elämässäni esim. lapsien nimet, ystävän kuolema, yms. Toivoisin, että ihmiset ymmärtäisivät, etten ota tatuointeja muita ihmisiä varten vaan itseäni. Ymmärrän etteivät kaikki pidä/halua itselleen tatuointeja, mutta minun juttuni tämä vaan on. :)Olen jo pitkään lukenut blogiasi, olet todella ihana ja motivoiva ihminen! :)Olen pudottanut tähän mennessä -38kg ja olen juuri aloittelemassa salitreenejä, täältä löytyi siihen hyvä kipinä! :)

  • Tuo on totta :)Hui kuinka suuren työn olet jo tehnyt! iso käsi sille! jatka samaan malliin! tsemppiä sinne sun treeneihin! kiva että motivoin ja saan aikaan kipinöitä ;) hih

 3. Mä rakastan tatuointeja! <3 Mun mielestä ne on kaikilla ihmisillä kauniita. Ainakin 99%.. ;) Sulla kaikki tatskat on makeita ja ne tekee susta makeen! ;) <3

 4. Itse tykkään persoonallisista ihmisistä, he kiinnittävät ensimmäisenä huomioni :) Näin sinua Lahdessa Expossa, olen itsekkin tatuoinneilla koristelu ja huomioni heti kiinnittyi sinuun, vaikka siis olen blogiasi lukenut varmaan alusta saakka :) Omat kuvani ovat kaikki hyvin värillisiä, eikä kaikilla kuvilla ole suurempaa tarinaa, mutta rinnassa minulla on aika huomiota herättävän värikäs tatuointi, josta löytyy myös lasten nimet :) Samoin toinen käteni on ranteeseen asti kuvan peitossa.Tatuointien katumisesta… jos saisin nyt mennä ajassa taakse päin ja miettiä uudelleen ottasinko kuvia, niin kyllä minä edelleen tatuoisin ihoni :) Jotkut ehkä hieman erinlaisia tai parempia (muutaman ottanut kaverilla joka harjoitteli vasta, mutta niitäkin on liikkeessä paranneltu :)). Innostuin itse kuntosalista vajaa 3 vuotta sitten ja sillon minulla oli jo reippaasti kuvia, (käsiin kyllä suurin osa on tullut vasta tämän jälkeen) niin en myöskään koe että ne olisi haittana. Joskus lihaserottovuus on vaikeampi huomata, mutta ehkä jonakin päivänä olen sen verran iso että edes tatuoinnit eivät lihaksiani peitä ;)Olet valtaan kaunis kuvinesi :) Ihmettelinki ihmisiä jotka luulevat että voivat tulla kommentoimaan päin naamaan, että eivät pidä minun tatuoinneista, miksi se on hyväksyttävää, kun ihan varmasti nousisi kauhea haloo jos minä huomauttaisin jollekkin, että olisit paljon kauniinpi lihaksikkaana?! Minusta on törkeää lähtä neuvomaan toista ihmistä hänen ulkonäössää, kannustavia kommentteja sen sijaan on kiva antaa ja saada :)

  • Ai näit mut Expossa!? Näinköhän mä sut :) Hih.. hassuu ku ei tiedä aina ketä tunnistaa ja ketä ei :) mulla on sama juttu ku sulla, en kadu tatuointejni, mutta jos vois mennä ajassa taaksepäin ja voisin vaikuttaa siihen et kuvat olis vähän parempia (mäkin olen ollut kavereiden koenahkana)niin tekisin niin. mut turha sitä märehtiä ku ei voi mitää enää :) kuvat on osa mua ja mun menneisyyttä :)Kiitos mukavasta viestistä <3

  • Ennen kaikkea minusta ihminen on silloin kaunis kun hän kantaa itsensä ylpeydellä ja on positiivinen :) Sinusta huokui kyllä sellainen asenne, kun Expossa livenäkin näin :) Ja miä ryhti!! Itselläni tuntuu että ryhdin kanssa on ollu eniten ongelmia ja siinä joudun tsemppaan kauheesti, ihan kateeksi kävi kun olet niin ryhdikäs :) En tiedä huomasitko minua, mutta itselläni ei silmään kovin montaa tatuoitua naista siellä pistäny :) Tosin minullakin taisi olla pitkähiasta päällä!

  • oi <3 mulla on ollut kans ennen ryhdin kanssa ongelmia, mutta se korjaantui mun hyvän olon myötä :) voi olla että huomasin sut, mutta nyt en just muista :) näin paljon tatskattuja :)

 5. Mulla on tatuointikriisi. Lauantaina olin jo menossa varaamaan aikaa, mutta (ehkä minun onnekseni) liike olikin poikkeuksellisesti kiinni silloin :D En vain osaa päitää selän ja pohkeen välillä, enkä nyt taida samaa kuvaa ottaa molempiin ;)Äiti oli aivan iloinen kun kuuli tästä (päättänyt 3 vuotta sitten, sille uskalsin kertoa vasta kesällä), sisko oli lähinnä mitä vattua, isälle en ole kertonut enkä kerro ennen kuin kuva on 100% varmuudella ikuisesti ihossa ;) Mun mielestä jokanen tatuoikoon mitä haluaa ja miten paljon haluaa. Ei mun mielestä voisi sanoa, että ne rumentaisi, koska jos sanot jollekkin että sillä on ruma tatsa niin sähän sanot tätä ko ihmistä suoraan rumaksi, koska hän on kuvansa itse ottanut valinnut ja se on osa sitä ihmistä. Enkä siis tarkottanu, että sun tatuoinnit olis rumia, hienjahan ne on! Kertoo mielestäni paljon ihmisestä :)Olen jo kauan lukenut sun blogiasi, mutta en varmaan koskaan ennen kommentoinut :) Niin ja ristiä siis olisi tarkoitus ihoon hankkia!

 6. Ei jestas, taisin rakastua noihin sun jalkoihin!! Aivan älyttömän hienoja tatuointeja kaikki, mitä sun iholta löytyy, mutta jalat iski jotenkin vielä paremmin!! :) Siis ihan sikasiistiä, woutsi.Aiemminkin on pitänyt kommentoida sun blogiin, koska saan siitä hirveästi kannustusta ja inspiraatiota ja oot oikeasti kuin yksi mun muiden idolien joukossa. Jotenkin vaan jaksaa pinnistellä eteenpäin oman itsensä hyväksymisen ja painonpudotusprojektin kanssa, kun lukee näitä sun postauksia ja katselee kuvia. Tsemppiä sulle eteenpäin, toivottavasti paranet pian!! :)

  • oi kiitos <3 hihi. hienoa kuulla jos mun blogi kannustaa ja ispiroi muita! tulee hyvä mieli :) kivaa syksyä sulle ja tsemppiä myös :)

 7. Mulla ei ole mitään tatuointeja vastaan, vaikka itse en niitä välitä omaan nahkaan ottaakaan.:)Mutta sulle ne sopivat todella hyvin!:) Erityisesti nuo selän siivet on supermakeet!<3

 8. Mitä muutakaan saa hautaan mukaansa, kuin tatuoinnit? Siis ei muuta kuin GO SARA GO :-D Mulla ei ole yhtään, olen monesti pähkinyt että mitä ja mihin, mutta kun en ole keksinyt, niin oon sitten ajatellut että ei taida olla mun juttu. Ehkä joku päivä keksin jonkun ilmeisen jutun, ja toteutan sen :-)

 9. Ihan mielettömän hienoja ja isoja kuvia sulla. Tykkään erityisesti selästä ja reidestä. Vaatii rohkeutta (ja kivunsietokykyä) kyllä ottaa noin isoja kuvia ja näkyvillä paikoilla. Hatun nosto siitä! Toi Shh… on niin mainio. :D Lukeeko kädessä Never again? Liittyykö se tähän kroppa-asiaan vai johonkin muuhun? Ja kiva oli kuulla, että kuvat voi vaikuttaa kisoissa pisteisiin. Tätä olen meinaan miettinyt että miten mahtaa olla niiden kanssa. Mulla on itsellä 7 kuvaa, joista kolme isointa käsissä näkyvillä paikoilla. Meni kauan ennen kuin uskalsin ensimmäisen värikkään ja isomman kuvan ottaa, kun en ollut varma mitä tulen tekemään työkseni tulevaisuudessa (heh, 31v. enkä kyllä vieläkään tiedä varmaksi…)Rohkaisin kuitenkin mieleni ja olen niiiin tyytyväinen että olen nämä ottanut. Ja oikeastaan olen saanut vain positiivista palautetta. Anoppi ei ehkä niin tykkää. ;) Lisää tarttis vaan saada koko ajan. Sponsori vaan puuttuu. ;) Joko olet parantunut?

  • Joo kädessä lukee NeverAgain, ja se ei liity kroppaan, vaan oikeastaan kaikkeen. Että muistaa että ei enää tee niitä samoja virheitä kuin aikaisemmin. että oppii virheistä :)mä pidän nyt vähän taukoo kuvien otosta :) katotaan jos ne kisalavat kutsuu jossain vaihees, ni parempi pysytellä vaan näis mitä on ;)

 10. Sara! Ihania tatuointeja! Varsinki tuo ”Shh..” jäi mieleen. Itte haluaisin ottaa jonkun kohtalaisen pienen tatuoinnin, mutta en esim. koko jalan peittävää, mutta sulle ne sopii ihan tosi hyvin ja sinun ruskettuneessa ihossa ne näyttää tosi kauniilta. Lisäksi ihailen sinun painonpudotusta! Loistavaa työtä. Ittellä olis suunnitelmissa Herkuton Lokakuu, saa nähdä onnistunko.

 11. Helou. Oon lukenut sun blogia tän viikon ajan tuolta ekasta postauksesta ja nyt oon tässä menossa :D Koukuttavaa tekstiä, itse kun painiskelen myös tämän laiskuusongelman kanssa. Olen sentin lyhyempi kuin sinä ja painan 64kg mut näytän kyllä todella paljo isommalta! Johtuu varmaan siitä et oon muuttanut kaikki vähäiset lihakseni jotka sain hankkittua 2,5 vuotta sitten(paino silloin 58kg)läskiksi. Puolustuksena tähän; onnellinen parisuhde lihottaa! :D No enivei, päätin nyt kommentoida tähän postaukseen koska näin jonkun tylyn kommentin sun tatskoista jossain ja se kommentoija olisin helposti voinut olla minä koska en yleensä pidä naisia ja monia tatuointeja yhteensopivana yhtälönä. Sulla ne vaan on jotenkin ihan kummallisen hienoja. Saattaa johtua yksinkertaisesti kahdesta asiasta; sulla ei oo alaselässä keskellä sitä ”tramp stampia”, eikä olkapäissä mitään :D En ennen sun blogia tiennyt et ne on mulle ne kriittiset paikat, kiitos tästä opetuksesta ja anteeksi näin pitkästä jaarittelukommentista!

  • Hei sinä :) Ihana olet! Kiitos mukavasta viestistä! Pitkiä kommentteja on aina kiva lueskella, ja toki myös muitakin :) Ja toi parisuhde juttu on niin totta! <3 hihi. Ja mitä noihin mun tatskoihin viel tulee, niin kiitos että kirjoitit niin nätisti, ja mulla on alun alkaen ollu semmonen fiilis, että mä en haluu käsiin/olkapäihin kuvia. ja onneks en oo ottanu :) ne ei ois vaan just se mun juttu :) kirjoittele useammin ;) Nyt nukkumaan! Öitä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta