2009 vs. 2012

2009 (78kg)
2012 (63kg)
2009
2012

2012

Sara
sara

9 vastausta artikkeliin “2009 vs. 2012”

  1. Oon nyt pari viikkoa blogiasi lueskellut ja täytyy todeta että olet kyllä UPEA, niin inspiroiva nainen!! :)

  2. Sä näytät nyt huimasti nuoremmalta kuin tossa missä on musta mekko ja lyhyet hiukset. Pieni pyöreys ja tuo lyhyt tukka tekee jotenkin tätimäisen vaikutelman, vaikka kaunis olet ollut tuolloinkin. :) Mieletön on kyllä muutos, vaikka kiloja ei ole ”kuin” 15kg. Ollappa samassa kunnossa joskus. No, kovaa täällä yritetään. -8kg kesäkuusta ja nyt toista viikkoa vedetty liten in shape ryhmässä. :) Perässä tullaan. :D Tsemppiä! Niin ja noi sun kuvat (huomenlahja?) on ihan mielettömiä!

    • Juu tuota olen kuullut jo moneen otteeseen, että näytän nuoremmalta :) hihi..hyvä niin :)Kyllä sinäkin pystyt! Kaikki on mahdollista! Tsemppiä sinne!ja juu, huomenlahjakuvia ;) hihi..ripottelen niitä tänne vähän väliä :D

  3. Eikä tuo jälkkärikuva!! :D Mä muistan tuon, mutta en yhtään muista et sulla ois ollut noin pyöreät posket! :) Mä en oo silloin ees huomannut sun pyöreyttä, hassua! Oot kyllä kaventunut tosi paljon murunen! :) Hyvä sinä!!

  4. Siis WAU! Ja kiitos kivasta blogista, löysin tämän vähän aikaa sitten kun alotin oman painoprojektini. PS Jos saa toivoa niin voisitko tehdä postauksen tatuoinneistasi? t. toinen mamma

    • Mäkin haluaisin lukea tatuoineista lisää. On pitänyt kysyäkin, että miten tatuointeihin suhtaudutaan kisoissa? Itselläkin kun niitä on suht isoja, värikkäitä ja näkyvillä paikoilla.

    • Heippa. Juu eiköhän ois jo aika tehdä tatskapostaus, ku sitä on niin paljon toivottu. Ja kisoissahan ei toki ole suotavaa että on kuvia, mutta ei tatskat estä mua treenaamasta, eikä kilpailemasta eikä menestymästä. miinus pisteitä tatskoista saattaa saada, mutta jos muuten on täydellinen paketti, niin ei niistä välttämättä rokoteta :) sen näkee sit..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta