Hyvä mieli!

Moikka!

Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Teitä on taas ihanasti tullut lisää! Mahtavaa että olette päättäneet alkaa seurata mun blogia :)

Taas on viikko menny ihan hujauksessa. Sairatelut sairasteltu ja treenit maistuu paremmalta kun koskaan :)

Mulla alkoi vähän niinku uusi aikakausi nyt syyskuussa, kun meidän nuorimmainen aloitti kokopäiväisesti uudessa päiväkodissa.

Se tarkoittaa sitä, että mun treeneistä tulee säännöllisempiä kuin ennen.
Ennen kävin treenaamassa aina silloin kun pääsin. Eli todella epäsäännöllisiin aikoihin. Joskus aamulla, ja joskus myöhään illalla. Useimmiten kävin illalla, joka tuntui rasittavan parisuhdetta (tai ainankin mua) kun jäin niin vähän aikaa olla perheen ja puolison kanssa. Kun mies tuli töistä kotiin, ni mä lähdin läpsystä töihin ja siitä jäin sit viel salille. Kotiin tulin myöhään illalla, jolloin useimmiten perhe jo nukkui.
Nyt mulla on siis alkanut työt täyspäiväisenä kuntosaliohjaajana, ja ehdin kotiin samaan aikaan kun mun mies! Ihanaa! Ja se mikä on myös ihan superii, on se että ehdin treenaa ennen töiden alkua :) Työsuhde etuja ;) I like! :)

Tällä viikolla ois viel tekemättä olkapää treeni, jonka säästän lauantaille, kun näen Jassua pitkästä aikaa treenien merkeissä :) Expossa törmättiin, mutta yhteisistä treeneistä on taas liian pitkä aika :)

Sen verran tähän loppuun vielä tilannetietoja mun kunnosta, että paino on pysynyt hienosti 63kg:ssa (uusille lukijoille tiedoks, että vielä vuosi sitten olin 73kiloinen, eli 10kg enemmän läskiä) ja erottuvuutta huomaan vähän väliä uusissa paikoissa, eniten oon ehkä innoissani ojentajista ja olkapäistä, jotka erottuu pumpissa suht hyvin :) Rasvaa siis on ilmeisesti palanut jonkin verran :) Lihasta tässä yritetään kovasti tahkoa lisää. Ikuisuusprojekti! Oujee! :)

Sara
sara

8 vastausta artikkeliin “Hyvä mieli!”

  1. Samaa mieltä kuin edelliset! Näytät siis todella hyvältä!Kysyisin vielä, että paljonko oletkaan pitkä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta