Pitkästäaikaa salilla! Videooo..

Eilinen alkoi siis sillä aamulenkillä, jonka jälkeen bloggasin ja kokkasin kotona ja suihkun kautta lähdin töihin. Olin töissä super ahkera ja aloin miettii et jeee, taidan oikeesti olla parantumaan päin! Aamulenkin jälkeen olo on ollut koko päivän hyvä ja äänikin toimii normaalisti! Jeah!
Ja se sai myös hyvälle tuulelle, kun tiesin että iltapäivällä on luvassa kauneudenhoitoa, kun käyn kulmien värjäyksessä ja vahauksessa :)
Kaikille pääkaupunkiseudulla asuville (ja toki myös muillekkin) suosittelen LähdeSpring -kauneushoitolaa, jossa palvelu on ammattitaitoista ja mukavaa, sekä lopputulokset aina upeita!

Hääkynnet, Heli @ LähdeSpring

Mun uus lookki :) Heh, no ei vainaskaan :)
Väriaine kulmissa, jonka jälkeen vahaus,
ja lopputulos…
..siististi muotoillut kulmat :) Kiitos Heli!

Kauneudenhoitojen jälkeen kävin pistäytymässä Helin synttäreillä, jossa pöydät notkui herkkuja ja jääkaappi oli pullollaan juhlajuomaa :) Hiukan alkoi tanssijalkaa vipattaa, ja suu napsuu :) Mutta kohteliaasti kieltäydyin, ja lähdin kaupan kautta kotiin :) Tai enhän mä ehtinyt kauppaan asti, ku Erica soitti että tuunko salille :)

Hele, Heli ja minä :)

Synttäriherkkuja

Helen leipomia synttäri leivoksia

Juhlajuomaa

Olo oli  ollut koko päivän passeli, ni ajattelin että meen sinne salille, ja aloitan kevyesti :)
Ihania lukijoita mulla, kaikki huolehtii mun terveydestä :) Kiitos :)
Oli tarkoitus tehdä olkapäät, mutta Erica oli ne tehnyt just, ni ajateltiin et on kivempi tehdä yhdessä, ni kompromissiksi päädyttiin tekee selkä :)
Huomasi kyllä että on ollut flunssassa ja pitänyt taukoa, koska voimataso oli ihan kadonnut. Tuntui että voimat oli iiihan loppu. Tässä nyt treenivideoo ja kuvia eilisestä.

Tänään on vapaapäivä, ja SIIVOUSPÄIVÄ! Eli Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Siivouspäivästä lisää TÄÄLTÄ!
Eli meidän perhe taitaa lähteä kirppistelemään! :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! Ja tsemppiä ja rohkeutta kaikille huomenna Fitness Expossa esiintyville! Kuinka moni on muuten tulossa seuraamaan kisoja? :)
Siellä nähdään! Saa tulla repimään hihasta! :)
Sara
sara

8 vastausta artikkeliin “Pitkästäaikaa salilla! Videooo..”

  1. Heippa, miksi videoitasi ei pysty katsomaan kännykällä (HTC) vaikka esim. Erican videot toimii aina? Joku asetusjuttu?Expossa nähdään! :)T:Jassu

    • Erica lataa videot youtubeen ja mä suoraan blogiin.. ehkä siks :( höh.. katon voinko tehdä jotain asetuksille ym.. juu huomenna nähdään! :)

  2. Hei, minulla HTC Desire Z -puhelin käytössä ja kyllä voin videoitasi sillä katsoa, tosin näkyvät melkoisena pikselimössönä (epätarkkana), mutta näkyvät kuitenkin ja liikkeet tulee selväksi epätarkkuudesta huolimatta.

    • joo mullakin näkyy nokiassa, mutta kokeilen nyt enskerralla ladata kanssa ekana youtubeen :) katotaan jos kuvanlaatukin paranisi :)

  3. Moikka! Ihana blogi sulla, lueskelin aikaisempia postauksia, onkohan noita hevi-pipoja vielä tilattavissa, ihastuin heti ensikättelyssä ja ajattelin kysäistä onko mahdollista sellainen hankkia lenkkipoluille korvia lämmittämään syksyksi ja talveksi. :)

  4. Heippa ! :)Ihanaa ku oot parantunut ja pääset taas treenaamaan, mä tiiän tosi hyvin ton tunteen ku haluis treenaa mut tietää ettei pitäis… Tykkään noista sun vaatteista mitä sul on ollu synttäreillä päällä, ihana raitapaita! :):) Tilailin silloin varmaan kuukausi sitten sulta sitä semmosta hevipipoa mustana sähköpostin kautta, mutten oo vieläkään kuullut siitä mitään niin ootkohan unohtanut sen? En oo viitsinyt aiemmin kysellä kun sulla on ollut hääjärjestelyjä ja oot ollu kipeä mutta nyt ku alkaa ilmat viilenee ni kaipailisin pipoa korvien lämmikkeeksi, jos kerkiäisit sitä asiaa taas järjestelemään, kiitos jo etukäteen !!! :)

    • moikka. ihmeteltiinkin miten hele teki niin monta pipoa, ja luultiin että teki vahingossa liikaa, kun ei ollut tullu maksuja eikä löydetty mun sähköposteista enää kenenkään muun osoitteita?. kaikki ketkä maksoivat, niin ovat saaneet pipot :) ja heti kun sain osoitteen niin lähetin tilinumeron? missähän on mennyt sit pieleen :) onko sulla se tilinumero? eli mustia hevipipoja on valmiina, niin laitatko mun s-postiin sun osoitteen ja mä laitan tilinumeron, niin saadaan lähetettyä :)Joo juuri tulin salilta, ja ihanaa olla terve! jee!!!! ihan parasta! kiitos ku tykkäät vaatteista, tosta neuleesta on tullut kans yks mun lenppari :) se on niin rento :)palataan s-postissa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta