Ei tästä tuu mittään! :'(

Aamulenkillä käyty ja aamupala syöty. Töihin pitäis alkaa valmistautuu. Kivaa et tänää alkaa viikonloppu! :)

Kyllä mä totean nyt että tää sairastaminen on sit kyl niin hanurista että! Eihän tästä treenaamisesta tuu mitään!
Oon ollut fiksu,(vaikka vaikeeta se on ollutkin) ja kuunnellut järjen ääntä, ja kavereita, ja oon jättäny salitreenit nyt kokonaan väliin tän köhän takia.
Oon ollu viimeks maanantaina salilla, ja se jos joku ni V***TTAAA! :( Lenkillä oon käyny päivittäin, mutta alkaa ahdistaa ku ei pääse vetää kunnon salitreenii :/ Niin kamala yskä ja kurkkukipu viel, et ei uskalla. Toivotaan et ensviikko ois parempi.

Käytiin eilen ulkona syömässä murun kanssa

Nyt innolla odotan viikonloppua ja sunnuntain reissua lahteen Fitness Expoon! Jee! :) Hauskaa viikonloppua kaikille, ja pysykää terveinä!
Sara
sara

11 vastausta artikkeliin “Ei tästä tuu mittään! :'(”

  1. Joo ei kannata leikkiä terveydellä, ilmeisesti voi käydä jopa todella huonosti jos lähtee sairaana urheilemaan. Sitten ei varmaan naurata jos sattuu omalle kohdalle :( Sama kun en ymmärrä niitä, joiden on pakko pikku krapulassa lähteä salille vetämään tappotreeniä. Rulettia omalla hengellä voi olla sekin.

  2. Ihania ootte <3 kiitos kommenteista kaikki! Nyt olo alkais olemaan terve, ei nuhaa eikä kurkkukipua. pikku yskä vaan, mutta se saattaa kuulemma viel kestää. silti ihan rauhassa treenaten :)

  3. ”Oon ollut fiksu,(vaikka vaikeeta se on ollutkin) ja kuunnellut järjen ääntä, ja kavereita, ja oon jättäny salitreenit nyt kokonaan väliin tän köhän takia.”Musta on tosi hienoa, että löytyy vielä niitä, jotka ei lähde rinta rottingilla Ventoline taskussa salille räkätaudissa toteamaan, että paska reissu ja muistaavat siitä avautua blogissaan. Ja siinä salilla räkimisen ohessa jättää omat viruksensa sinne mattoihin ja laitteiden kahvoihin. Oon ite kans TOSI huono parantamaan itseäni, mutta kantapään kautta on sekin pitänyt aikoinaan oppia – lopputuloksena sydänultra ja sydänlääkkeet vuodeks. Kyllä päätä kiristää, jos ei urheilemaan pääse, mutta jos toinen vaihtoehto on tehdä keholleen kunnolla hallaa, ni kumman valitsee? No, up to everybody. Mut hienoa sinä!

    • heip! kiva kun kirjoitit ja kävit blogissani! :) jee nyt oon terve, ja pääsee taas salille! ihanaaaa! :)

  4. Juu, köhässä kannattaa käydä lenkillä ja vältellä salia. Jos olisin sinä, tekisin kyllä toisin. Mutta kukin tyylillään. Tietysti jos sun lenkki on kävelyä, on ehkä toinen juttu. Mut oikeesti ei pidä sairastua reenaamattomuuden takia korvien välistä. Yks kaunis kerta virus jytäsee jälkkärit. Sen jälkeen ei tartte ”pimun” pullistella tai treenata. Joten järki käteen! Keho kaipaa lepoa!!

    • Heippa! Sitähän tässä postauskessa just kerroin, kuinka oon levännyt. ja tosiaan eihän kukaan oo niin pöllö että kävis tekemässä hikijuoksu lenkkiä jos on ollut vasta kipeänä. raikas kävelylenkki aamulla ulkona saa energiaa päivään. toki senkin jättää väliin jos on kovin kipeä. Tässä mulla oli kurkkukipu. ei kuumetta tms. Oon ehdottomasti levännyt jokaisen flunssan aikana hyvin ja tarpeeksi, kiitos kuitenkin että pidät huolta :) tiedän mitä tapahtuu jos treenaa kipeänä, nim. kokemusta löytyy. kiva kun vierailit. T:Pimu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta