Sängystä ylös ja peilin eteen..

Heippa ja hyvää huomenta! :)
Vaaka on taas arestissa, eli jos vaan peilikuva ”miellyttää”, niin hyvä niin! Tältä näytän tänään suoraan sängystä nousseena :)

Täällä ollaan kovin köhäisiä vielä, mutta ei anneta sen lannistaa :)
Kuumetta ei ole, mutta ääni on ihan poissa ja kurkkuun koskee. Kävin maanantaina salilla tekee jalat, ja pelkäsin kovasti et paheneeko olo. Ei pahentunut :) Hetken ajan salilla tuntu hassulta, mutta se johtu varmasti rankoista sarjoista mitä tein :) Treenin jälkeen kävin tekee viel aerobisen lenkkipolulla.

Maanantain jalkatreenin jälkeen

Eilen aamulla normaalisti kävin aamulenkillä ja olo on tasaisesti samanlainen kokoajan. Eli ehkä uskallan tänää taas salille :)
Ois kiva jos tulis ääntä :) Töissä mukava palvella asiakkaita ”äänettömänä” :) No kyl multa vähän lähtee ääntä, mutta sekin on kuulemma semmonen  ”käheä seksi ääni”…mitä lie tarkoittaakaan :D
Ja tärkein ehkä se, että ruoka maistuu. Sillon ku oon tosi kipee, ni ei oikein mikään maistu..mutta kyllä oon nyt syöny ihan normaalisti, ja tuntuu että jopa enemmänkin.. :) (se aika kuukaudesta)

Eilinen päivällinen + leivät

Nyt on taas lapset päiväkodissa ja koulussa, niin oli hetki aikaa itselle ja teille lukijoille ennen töitä, eli blogin päivitystä :) Nyt pitäis pakata treeni kamat kasaan, tehdä päivän ruoat, ja lähteä töihin, josta sit jään treenaamaan.

Mukavaa päivää kaikille!
Sara

sara

12 vastausta artikkeliin “Sängystä ylös ja peilin eteen..”

  1. Nyt on tosi ”outoa” flunssaa liikkeellä. Mullakin oli viikon verran kurkku kipeä, ei muuta. Menin sitten salille viime maanantaina kun olo oli hyvä, noh sykehän mulla kohosi korkeelle ja sen jälkeen nousi kuume. Varsinainen nuha ei noussut missään vaiheessa kunnolla päälle.

    • Joo niinhän tässä on käyny monelle..eli ehkä munkin on vaan maltettava, ja levättävä :( pöööh :(

  2. Kyllä on timmimimmi :DTämä uudistettu blogi on tosi kiva ja etenkin olet todella kaunis tuossa bannerissa!Paranemisia!

    • kiito kovasti! ja eilen en sittenkään uskaltanut vielä salilla, lenkille vaan, mutta tänään olo on jo upea! eli tänään käsitreeni here I come! :)

  3. Nää blogit on näitä ”syön elääkseni” juttuja (ks. ruokakuvat). Omaan napaansa tuijottelevat ja alati itseään edestä, takaa, sivulta, kulmasta ja ties mistä kuvailevat tatskatut pimpulat tuhlavat elämänsä arvokasta aikaa kirjuuttelemalla nettiin. Sisällön miettiminen, kirjoittaminen, kuvien lataaminen taatusti nappaavat aikaa. Musta tämä ”kuvakirjabloggaus” on suorastaan itsekkyyden huipentumaa! Etkä todellakaan ole ainut.Pidän itseni fitissä huutelematta muille siitä tai rötväämällä netissä siitä, mitä suuhuni paan, miksi kroppani näyttää siltä, miltä se näyttää jne. Kiitän salilla tai liikuntatapahtumissa kommenteista, joita joku suullisesti antaa kropastani, joka on liikunnallisen elämäntapani ansiota.Toivotan myös henkistä kasvua!

    • Heippa Anonyymi! Onko tämä tatskattujen pimpuloiden bloggaaminen täällä netissä sulle jokin ongelma kun niin suuren haloon siitä nostat? Mikä sua siinä harmittaa? Hienoa että sinulla on liikunnallinen elämäntapa takana, josta ansioituneesti omistat ilmeisesti mielettömän kropan.. Toisin kuin minä, mulla on alle vuosi takana uutta elämäntapaa. Olen vasta lähtökuopissa, ja tämä julkinen päiväkirja antaa lisää motivaatiota jokaiseen päivään. Mulla on paljon uusia ihania ystäviä tätä kautta, ja kuulumisia on mukava vaihtaa täällä. Kiva että kävit kertomassa mielipiteesi, ja tervetuloa uudestaan! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta