Usko itseesi!

Maanantai ja uusi viikko alkamassa. Lapset viety kouluun ja tarhaan ja hetki omaa aikaa ennen töihin lähtöä. Mieluiten olisin nyt lenkillä tai matkalla salille, mutta olo on vieläkin vähän puolikuntoinen, ni en uskalla ottaa sitä riskiä, että menisin treenaa, ja seuraavana päivänä olisin entistä kipeämpi. En haluu ottaa riskii et tää flunssa pitkittyy, vaan yritän hoitaa tän vaan nopee pois alta, että pääsee kunnolla treenaa!

Viikonloppuna oli fitness karsinnat jyväskylässä ja lappeenrannassa! Upeita tyttöjä oli taas lavalla ja parhaat veivät voiton kotiin ja saivat paikat SM kisoihin. Ens viikonloppuna sit SM kisat lahdessa, kaikki sinne vaan kannustamaan omat suosikit ykköseksi! :)
Nina ja Sara pärjäsivät upeasti bikini fitness karsinnoissa ja lunastivat paikkansa SM kisoihin! Onnea tytöt!
Myöskin Eveliina pärjäsi upeasti saavuttaen Fitnessissä sijan 1! Onnea myös Eevskulle! :)

Kyllä toi kisojen seuraaminen on upeaa. Motivoivaa myös! Se kun pääsee katsomaan tyttöjen onnistumisia läheltä, niin tulee olo, että KYLLÄ MÄKIN PYSTYN! Mä oon tehnyt jo kovan pohjatyön, ja aijon jatkaa. En lopeta, vaan haluan jatkan eteenpäin! Valikoitu ruoka, ei herkkuja! Ihanat aamulenkit lumisateessa, ja kuumat ja hikiset happo salitreenit! Niitä mä rakastan! Niitä mä haluan! Fitness on elämäntapa, ja alan pikkuhiljaa päästä jyvälle tähän juttuun! Ja kokoajan tuntuu vaan peremmalta!

Olin joskus laiska, ylipainoinen, makasin sohvalla ja söin sipsejä. Mietin miks en laihdu, vaikka syön laihdutus kapseleita?! :) Halusin muuttaa elämäntapani ja onnistuin! Helppoa! Ja nyt, uskon että pystyn vielä saavuttamaan unelmien fitness vartalon, enkä usko että se on enää kovin kaukana ;)

Ihanaa alkavaa syksyistä viikkoa kaikille! Pysykää terveinä ja reippaina! Tsemppiä kaikkien treeneihin ja tavoitteisiin! Jos jotain haluaa oikein kovasti niin se onnistuu! Oli se sit unelmien fitness vartalo, -30kg painon pudotus, tupakoinnin lopetus tai vaan muiden elämäntapojen uudistaminen! ! U can do it, jos vain uskot itseesi! :)

Sara
sara

13 vastausta artikkeliin “Usko itseesi!”

    • Olitpa nopee! :) hihi. kiva kuulla! Kyllä sitä jaksaa jos vaan päättää niin! Ihanaa maanantaita sulle Krista!

  1. Mä oon vieläkin tuo laiska ja makaan sohvalla mutta sipsejä en enää syö joten mullakin lienee toivoa :D Mukavaa viikkoa sulle ja sait nuo aamulenkitkin kuulostamaan houkuttelevalta :D

  2. Todellakin pitää uskoa itseensä että onnistuu. Tupakoinnin lopettaminen ja -20 kilon painonpudotus ei tosiaan onnistu ilman luonnetta ja ilmeisesti sitä meikäläisestäkin löytyy :D

  3. Ihanan pirteä treeniblogi sulla! :)Semmoista tulin vaan utelemaan, että mistä toi kiva pinkki teeppari on? Joskus ois kiva käyttää tuollaisia vähän löysempiäkin treenipaitoja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta