Äänetön

Voihan kurjuus :( Viikon oon kohta saanut olla terveenä reissun jälkeen, ja just eilisessä postauksessa juhlin sitä, miten oon pysynytkin näin terveenä..ku aina sairastun ulkomaan reissujen jälkeen.. Nooh.. Nyt oon ihan nuhanen ja ääntä ei lähde vieläkään, vaikka oon ollu jo seitsemästä asti hereillä :( Töissä oon silti, ku ei oo kuumetta, ja koen olevani toistaiseksi ihan työkykyinen. Finrexinin voimalla :)
 Treeni kunnossa tuskin kuitenkaan oon :( Tänää oli muutenkin lepopäivä, eli toivotaan että tää menis nopee ohi.

Tänään on myös jyväskylän karsinnat. Tsemppi halit ja rutistukset kaikille tasapuolisesti! Jännityksellä odotan karsintojen tuloksia. Classic ja kehonrakennus karsinnat on 
ollu nyt klo 10 ja fitnessit on sit klo 15. Jänskää!!!
Palaillaan :)
Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Äänetön”

  1. Voi ei, toivottavasti pääset flunssasta eroon nopeasti!Kannattaa kokeilla seuraavanlaista vitamiinipaukkua flunssaa vastaan;Roibos teetäsitruunan viipaleitatuoretta inkivääriä sliceinäEchinaforce tippoja noin 15-20Itsellä toimii, ja avaa tukkoisen nenän, kannattaa testata!t. Nanahttp://nana-superfitme.blogspot.fi

    • No johan, tommosen rohdon luulis auttavan! täytyykin ajaa kaupan kautta kotiin :)Kiitti! Jään seurailemaan sun blogia ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta