Tiukkaa treenii ja videoita..

Arki alkoi ja viikko on sujunut hienosti. Vähän pelkäsin että tuun kipeäksi lomalta palattuani, ja treenit jäis välistä tai jotain muuta kamalaa, mutta kaikki on sujunut hyvin. Vähän on lapset ollu nuhaisia, kun taas alkoi koulut/tarhat, ni sieltähän ne kaikki pöpöt helposti tarttuu. Itse oon välttynyt flunssalta, hyvä niin! :)

Kunnon päivittelyä..

Kuvat otettu tänä aamuna.

Tämä aamu alkoi lenkillä. Lapset kouluun ja tarhaan ja sit lenkille. Mun uusilla kuulokkeilla on mukava kuunnella musiikkia lenkin aikana, kiitos mun kullalle joka ne mulle antoi lahjaksi :) 45min rauhallinen hölkkä hyvän musiikin tahdissa on ihanaa! Suosittelen kaikille!

Aamulenkin jälkeen kävin mun hoviompelijalla aamupalalla ja kahvilla :) JOO, me käydää vuoro aamuin välil kahvilla ja aamiaisella toistemme luona Helen kanssa :) Asutaan kans aika lähekkäin.
Ja parasta siinä visiitissä oli se että sain uuden Hevi pipon! <3 Se näkyy noissa seuraavissa videopätkissä, jotka on kuvattu äsken salilla. Ennen salille lähtöä tein kuitenki ruokaa ja mun lounas näytti tältä:

Täältä tullaan fitness vartalo! :D 

Jäin eilen töiden jälkeen salille Erican kanssa ja käytiin taas vähän keskustelua aiheesta body fitness vs. bikini fitness.. Mietittiin sitä mikä laji sopii ja kenelle. Mä oon ollu aina ja kokoajan sitä mieltä että mä oon body fitness tyttö, ennemmin ku biksu. Niin no bikinihän ei oo kauaa ees suomessa ollu, mutta siis en oo missään vaiheessa ajatellu et oiskohan se mun juttu.. Ja siis ihan vaan siitä syystä että haluan lihasta, ja bikinissä se ei oo se juttu. Seuraavassa vähän pätkiä mun treeneistä ja muutama kuva. Fitness elämäntapana alkaa tulemaan mulle päivä päivältä tutummaksi, ja pidän siitä kokoajan entistä enemmän. Nälkä kasvaa syödessä!

Saatiin meidän tyttöjen yhteiskuvaan kaapattua mun hyvä ystävä, työnantaja, kannustaja ja sponsori, nyrkkeilyn vuoden valmentaja; 
Henri Kujanpää.
Sara

sara

16 vastausta artikkeliin “Tiukkaa treenii ja videoita..”

    • hmm.. ei se noihin kuviin vaikuta mitenkään toi teksti kenttä. hluan että toi teksti kenttä on yhtä levee ku banneri, eikä leveempi.. mutta itse oon valinnut kuvan koon, ja kuvan saa isommaksi klikkaamalla sitä

  1. Ihana tää uus blogin ulkoasu :) millä painoilla teet esim. tuota talja niskantaakse tai kulmasoutu käsip.?

  2. Huhhuh! Et tiiäkään miten inspiroiva oot: sun blogin nopean selauksen jälkeen päätin Rodoksella itekin herätä kukonlaulun aikaan, vetästä lenkkarit jalkaan ja painua lenkille! Hyvää teki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta