Kävely harjoituksia ja video

Siis voi kakka.. mun piti vaihtaa heti häiden jälkeen mun blogin yläbannerin kuva, se jossa oli tuplahauikset takaa..ja ku poistin sen vanhan ja olin lataamassa uutta tilalle, ni mun blogi sanoo että olen ladannut kuvakiintiöni täyteen, mutta kyllä esim tähän postaukseen sain ladata kuvia ja videonkin..hmm..osaako joku auttaa?
Eli en saa vissiin ladattua uutta banneria ennen kun ala maksamaan kuukausimaksua bloggaamisesta? :) Tuli ladattua pikkasen vissii noita hääkuvia, jotka taisi olla aika suuria kun oli kuvaajan ottamia, ni kiintiö tuli täyteen :D
No ei voi muuta ku vissiin alkaa maksamaan ni saa taas kuvia :)

Eilen oli töistä vapaapäivä, mutta kävin töissä silti Erican kanssa vetämässä olkapää treenin. Tehtiin Erican treeni, ni sain vähän uutta ärsykettä lihaksiin, ku oli erinlaisia liikkeita ja variaatioita. Kivaa! :)
Käytiin myös vähän läpi poseerausta ja kävelyä. Hyvä alkaa harjottelee tota korkkari posettamista jo hyvissä ajoin :) Tai tuskon siitä ainankaan mitään haittaa on, vaikka nyt jo sitä treenaa.. Se kun ei oo mulle sit yhtään luontevaa :) Ja mulla on uudet kivat korkkarit joilla on hyvä treenata <3

Nyt kokkaushommiin. Illaks töihin ja huomenna alkaakin jo viikonloppu! Jippii :)
Sara
sara

8 vastausta artikkeliin “Kävely harjoituksia ja video”

  1. Hei, mulla oli joku aika sitten toi sama ongelma. Mua auttoi joku avulias lukija. Elikkäs, lataa vaikka Tinypiciin se kuva jonka haluat banneriks. Sit se antaa sulle kolme eri linkkiä siihen kuvaan. Kopsaat vaan sen linkin minkä luulet käyvän siihen bannerin vaihtokohtaan liität siihen kohtaan missä se kysyy et ladataanko kuva koneelta vai url-osoitteesta ja tsädääm: valmis! :)Ja do not worry, kuvia oon mä ainakin pystynyt ihan normaalisti lataamaan teksteihini. Ei oo tarvinnu alkaa maksamaan.

  2. Voi sä näytät niin kauniilta ja koko tää blogin ulkoasu on oikein onnistunut :) Tsemppiä treeneihin, jatkan projektisi seuraamista. Mukavaa viikonloppua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta