Syksy on muutoksen aikaa

Niinhän se taitaa olla, että syksy on muutoksen aikaa. Tuntuu että kaikkea uutta tapahtuu ja asiat muuttuu.

Kuten täällä blogi maailmassakin. Vaihtelu virkistää, kuten ootte ehkä huomanneet, että monet on vaihtanut esim blogien ulkoasuja :)
Sama myös täällä. Tarkoitus oli keksiä kerralla täysin uusi blogin ulkoasu tämän hääkuntoilu -projektin jälkeen. Vähän vielä vaiheessa, pahoittelen mahdollisia häiriöitä blogissani, en oo meinaa kovin hyvä näissä tietokone jutuissa :) Yritän parhaani.

Mun syksyyn kuuluu uuden sukunimen lisäksi muutakin uutta.
Treeniohjelma vaihtuu ja blogini alkaa sisältämään enemmän juttuja tavoitteellisesta treenaamisesta. Body fitness kilpailut kiinnostaa kokoajan entistä enemmän, ja nyt otan tähtäimeksi syksyn 2014, johon on siis aikaa 2vuotta. Jos kaikki menee hyvin, voihan kisoja kohdallani aikaistaa ja voin mennä jo keväällä 2014, jos kunto on hyvä. Se jää nähtäväksi!

Ennätykselliset kävijämäärät on ollut tänään! Yli 2222 kävijää tämän päivän aikana! Ihanaa että teitä on kiinnostanut hää ja hääloma kuvat :) Muutaman uuden lukijankin olen saanut! Tervetuloa lukemaan höpinöitäni :)

Tämän iltaisen treenin jälkeen

Nyt kaikille hyvät yöt!
Sara
sara

5 vastausta artikkeliin “Syksy on muutoksen aikaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta