Päivä prinsessana

Hei kaikille!

Häät takana ja kotisuomeen on palattu! Vietimme ihanan häämatkan Rodoksella Kreikassa.
Mutta ennen tarinointia häämatkasta, kerronkin hieman kuvilla mun ”päivästä prinsessana”, eli päivästä jolloin sanoin tahdon <3

Erica, minun kaaso, onkin tehnyt jo viime viikolla blogipäivityksen meidän häistä, joten joku on saattanut saada jo sieltä esimakua ;)

Oon yhtä hymyä vaan koko tyttö! Päivä oli upea! Kaikki meni niin kuin piti! Sää oli loistava ja positiivinen palaute lämmitti vieläkin enemmän mieltä.
Saatiin paljon kehuja siitä miten hienot juhlat oli. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen. Suuri kiitos kuuluu mun vanhemmille ja kaasoille sekä bestmanille. Ilman heitä, päivä ei oiskaan ollut niin pala kakkua kun kuvittelin :)

Postaus on siis kovin kuva painotteinen, koska en osaa sanoin paremmin kertoa, että kuinka ihana päivä mulla oli.
Vietin häitä edeltävän yön toisen kaasoni, siskoni kanssa Hotelli Seurahuoneella Helsingissä, jonne tuli aamulla meikkaaja ja kampaaja meitä valmistelemaan, sekä mun hovi ompelija auttamaan puvun päälleni :) Myös valokuvaaja tuli heti aamusta tallentamaan meidän valmistautumista kuviksi.

Kuvia postauksessa on muutaman ihmisen kamerasta.
Suurimman osan kuvista on kuitenkin ottanut Joonas Kojonen.

Helsinki, lauantai 18.8.2012

Kaikkia kanssajuhlijoita ja hengessä mukana olleita ikimuistoisesta päivästä kiittäen S & J

<3
Sara

sara

27 vastausta artikkeliin “Päivä prinsessana”

 1. Kaunis morsian olet kyllä ollut. Ja todella kivoja kuvia, näyttääkin erittäin onnistuneelta päivältä :)Onnittelut tuoreelle avioparille:)

 2. Aivan ihanan näköistä kaikki :) Näytätte niin onnellisilta ja oot kyllä super kaunis morsian!! <3 Ihanaa jatkoa teille :)

 3. Ihania kuvia. Onnea ! Kaunis kirkko myös. Mikä kirkko mahtaa olla? Todella herttaisen näköinen rakennus.

 4. Kiitos kaikille onnitteluista ja ihanista viesteistä :) Kirkkona meillä oli Kulosaaren kirkko Helsingissä :) Ja Terhi, vikassa kuvassa katselun kohteena mun tissit :)

 5. Upeana oot ollu kyllä, menin ihan sanattomaksi, häät oli varmasti upeat! Paljon onnea vielä !!!! :)

 6. Ihania ootte, kiitos paljon viesteistänne! <3 Mulla oli kyllä aivan uskomattoman ihana päivä, ja kiva jos sen tunnelma välittyy kuvista <3

 7. Siis voi Ihana :) voiko olla mahdollista että näin just teidät hääajelulla juhlapaikalle kauppatorin vastapäätä olevalla poikkikadulla? Maratoonin aikaan? Maailman kaunein olet kuitenkin ollut :)

  • juu kyllä! mehän siellä ajeltiin :) ajettii hääautolla kauppatorille, ja siitä veneellä juhlapaikalle :) ja just maratonin aikaan :) kiitos ihanasta viestistä <3

  • heippa. ne on niinkin erikoisesta kaupoasta kuin H&M, mutta muokattiin niitä hieman, kuten ommeltiin nuo ruskeat nauhat rinnan alle :) kamalan vaikea oli löytää kahdelle niin eri pituiselle tytölle molemmille istuvat puvut. onneksi löydettiin :) ja oltiin kaikki myös tosi tyytyväisiä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta