8kk morsiuskuntoilua takana :)

Huomentaa :)

Aloin kirjottamaan tätä blogia tammikuussa 2012, ja blogin tarkoitus oli olla tukena mun laihdutus urakassa. Halusin pudottaa painoa ennen kun menen naimisiin elokuussa 2012! Eli aloitin niin sanotun morsiusdieetin :) Aikaa tavoitteelliseen painonpudotukseen oli siis n.8kk.
Tammikuun alussa paino oli reilu 70kg ja tänään 63kg. Olen enemmän kuin tyytyväinen. Vaikka olen asettanut jo uusia  tavoitteita ja päämääriä, niin tuntuu että oon saavuttanut jotain tosi suurta! Pääsin tavoitteeseeni! Eikä tää matka oo ollu pelkkää diettailua, vaan kesken matkan rohkenin pyytää apua ammattilaiselta treeneihin ja lihasmassan hankkimiseen ja nyt tavoitteena body fitness kilpailut tulevaisuudessa!

Meidän häät ne vaan lähenee! Enää 2 yötä <3 Hmm.. vähän jännää :)
Tää viikko on menny täysin häiden järjestelyn parissa. On tää kivaa puuhaa :) Samalla kyllä välillä stressaavaa, jos joku asia ei mee heti putkeen.
Siks mua ei täällä blogin kimpussa ole näkynyt :) aika ja kärsivällisyys ei oo riittänyt bloggaamiseen :)
Treenannut oon ihan normaalisti tälläviikolla.
Tänään mun äiti on tulossa lapsen vahdiksi niin pääsen salille, ja huomen aamulla viel treenit Katarinan kanssa. Sit voin hyvillä mielin astella avioon :) heh.

Me lähdetään häiden jälkeisenä sunnuntaina heti häämatkalle, ja aijon pysytellä erossa puhelimesta ja tietokoneesta, joten seuraava isompi bloggaus tulee luultavasti olemaan vasta tuolloin elokuun vikalla viikolla :) kerron sit häistä ja matkasta <3

Tälleen lyhyesti ajattelin infota, että oon vielä täällä, ja täysin järjissäni, vaikka välillä revin hiuksia päästäni ku asiat ei meinaa onnistua, mutta kyllä kaikki onnistuu, mä tiedän! :)

Tänään illalla kynsihuoltoon ja sit odottelemaan huomista, niin päästään koristelemaan juhlapaikkaa ja nauttimaan viimeisestä päivästä neiti Sarana ;) hihi.

tammikuu 2012
elokuu 2012
Kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!
Sara

sara

13 vastausta artikkeliin “8kk morsiuskuntoilua takana :)”

  1. Jännittäviä hetkiä elät tuleva Rouva-Sara :D Ethän kuitenkaan hääpäivän aamuna enää salille kirmaa.. vai..? :DDD Nauti päivästäsi ja virtuaalihalaus tulee täältä. Ihanaa päivää sulle ja perheellesi <3

  2. Ihania häitä ja rentouttavaa häämatkaa! :) Soitellaan ja sovitaan treffit salille sitten kun rouva on palannut häämatkalta ja arki rullaa taas :) Harmittaa, kun viime keralla jouduitkin perumaan taas. Uusi yritys sitten syyskuussa, kiva nähdä kuntosi livenä ;)Terkuin Jassu

  3. Koita pysyä rauhallisena, ei mulla muuta neuvoa xD ja jos joku pikkujuttu menee pieleen, se ei kaada maailmaa vaan tekee siitä just täydellisen. Kivaa häämatkaakin teille! Minnes ootte menossa?

  4. Yritä olla vaan stressaamatta hirveästi, kaikki menee varmasti just täydellisesti! :) Ja me lukijat pidetään täällä varmasti vielä peukkujakin, että tulis ihanat häät ja nautinnollinen häämatka :)

  5. Sun kulmakarvat näyttää jotenkin erilaisilta mutta tosi pukevilta! :) Ootko käyny jossain kosmetologilla tms laitattamassa ne? En tie miks mutta jotenkin pukee sun kasvoja tosi nätisti :) Onnea paljon hääpäivään ja reissuun, ihanaa aikaa elät!!!

  6. heiii….Meinasin just kommentoida samaa, että kulmakarvat ovat paljon nätimmät kuin ennen, luonnollisemman näköiset ja sopivat sun kasvoihin paremmin kuin entiset!-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta