Eilisistä kuvauksista vähän esimakua

Heippa kaikille! :)

Eilinen päivä oli hauska ja erinlainen :) Mulla oli ihka ensimmäiset kuvaukset! Hui ku jännitti :)
Kyseessä oli huomenlahja kuvaukset, mutta otettiin muutama ”sporttisempi” kuva myös :) En ole kameran edessä poseerannutkaan ikinä, muuta kun kotona tai jollekkin tutulle :)
Nyt kuvat otettiin upealla studiolla Tampereella :)
Voin lämpimästi suositella Valokuvaus Tuiketta kaikille kenellä on tarvetta esim hää- tai huomenlahja kuville :) Käykää myös tutustumassa Tuiken Hääblogiin <- tuosta.

Kuvauksien jälkeen, viimeinen kuva, tämä otettu  mun kännykällä

Lisää itse kuvaajan ottamia joitakin kuvia tulee blogiini myöhemmin. 
Nyt pikku päikkäreille kun lapsetkin nukkuu, ja illaksi töihin :)
Sara
sara

17 vastausta artikkeliin “Eilisistä kuvauksista vähän esimakua”

  1. Enpäs ollutkaan ennen kuullut tällaisista huomenlahja kuvauksista! :O Kyllä sulla on hyvännäköinen kroppa! Jospa itsellänikin vielä joku päivä. :)

  2. Nuo on ollut jo pitkään tosi suosittuja, itse teen tällaisia kuvauksia. Huomenlahjakuvaus viittaa tosiaan avioon menevään naiseen, mutta omat asiakkaani ovat monesti sinkkuja tai jo aviossa olevia/ei avioon aikovia :) Boudoirkuvaus. Tämä on ollut myös oma haave astua kameran eteen ja heinäkuussa olin myös kuvattavana Helsingissä asti ja ovat niin ihania, vaikka kuvilla oli hintaa siis niiiiiin älyttömästi (nimim. vararikossa) niin en kadu hetkeäkään. Ne on kuin toisesta maailmasta :) Mutta noin kuvaajana noita kuvia on ilo ottaa…en tiedä miksi mutta boudoirkuvaukset on suosikkejani.

    • heip. joo huomasin että on ne kyllä hintavia kuvia, mitä googlettelin :) mutta aivan mahtava kokemus minulle ja suosittelen muillekkin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta