Kuvia, videoo, kuvia, videoo :)

Kuten varmaan moni lukija on jo lukenut, ni käytiin eilen Erican kanssa iltasalilla, ja tosiaan kirjaimellisesti ILTAsalilla.. lähettii kotiin klo 23 :)

Ericalla oli selkätreeni ja mulla hauis+vatsat, koska rinnan tein toissa päivänä selän yhteydessä. Vähän on menny sekoillessa tän ohjelman kanssa, mutta mitään en oo jättäny tekemättä, kaikki oon tehnyt, vaan vähän eri päivinä :D

Tässä muutama kuva eilisistä treeneistä :)

Pienet apinoinnit treenin päätteeksi oli paikallaan :)

En saa siis yhtään leukaa, mutta kyllä vielä joskus! :)
Sit pikaisesti vielä tähän päivään.
Tänään olikin sit semmonen treeni Katarinan kanssa et oksat pois :) Tehtiin yhdessä olkapää-ojentaja treeni! Mahtavaa päästä seuraamaan niin läheltä noin upean naisen treenaamista! Opin taas paljon uutta ja kuulin paljon positiivista liittyen itseeni :) Kivalla tavalla erinlaisen pumpin sain taas olkapäihin! Jee!
Treenit meni siis hyvin! Jeejee :)
Treenin jälkeen juoksin hakemaan tyttöä hoidosta ja kiiruhdin mun hoviompelijan kanssa kaupungille hääjuttuja metsästäen, jonka jälkeen kotiin suihkuun ja syömään ja sit töihin. Töissä törmäsin mun kaimaan,  Saraan , joka kirjoittaa myös blogia ja tähtäimessä Saralla on nyt syksyn bikini fitnessit :) Vaihdettiin muutamat kuulumiset ennen tyttöjen kävely treenejä jotka oli meidän salilla :) 
Siinä se päivä sit menikin :)
Ihanaa palautetta on tullut lukijoilta jotka on tilannut ja saanut jo tilaamansa pipot käyttöön! Kiva että tykkäätte :) Ja pahoittelut vielä et on tätä hässäkkää, ni ei ihan heti aina ehdi kaikille vastata, vastaan kyllä! :)
Nyt nukkumaan, huomenna very very nice day tiedossa ;) khihii :)
ÖITÄ! <3
Sara

sara

9 vastausta artikkeliin “Kuvia, videoo, kuvia, videoo :)”

  1. Moikka!Kiva oli nähä sua, ihan ku olis vanhaan tuttuun törmänny :DPitää tulla useemmin käymään siellä, ihana sali (vaikken salilla ollukkaan :P) ja jos vaikka törmättäis uudestaan :)

    • No samoin!!! :) tuu ihmeessä käymään useammin! mä jään tänään lomalle pariks viikoks, ku on ne häät ja sit se matka, mutta käyn treenaamassa kyl ja sit oon taas takas töissä heti syyskuun alussa :) Nähdään!! :)

  2. Löysin blogiisi sattumalta. Hyvään kuntoon olet päässyt, mutta nuo sun tatskat on kyllä mauttomia :(

    • Voi kun kiva että löysit mun blogiin ja kirjoitit noinkin mukavan kommentin! Makoisaa kesän jatkoa sinullekkin! :)

  3. Luen sun blogia aika usein ja oon miettinyt, että kuinka usein treenaat? Siis kuinka monta salitreeniä teet viikossa ja miten muuten treenaat ja miten pidät välipäiviä? :) Tykkään itsekkin tosi paljon käydä salilla ja mullakin on tavoitteena kiinteämpi kroppa. Oot muuten edistyny ihan loistavasti ja näytät ihan mahtavalta! Oon aivan kateellinen sulle! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta