Harjoitus tekee mestarin, mitään ei saa ilmaiseksi!

”onks ryhtii näkyny..?” :)

Mulla on ollu ihan huippu kiva päivä :) Ja varsinkin nyt iltapäivä ja ilta :)
Kävin siis aamulla salilla ja nyt iltapäivällä oltiin Erican kanssa taas salilla, mutta eri treenit :) Meil oli pose treenit :) Ai että meillä oli hauskaa :) Vieläkin on vähän hakusessa noi pose asennot ja varsinkin tossa t-kevelyssä noi askeleet :) Pitää alkaa jossain vaiheessa paremmin paneutumaan sen opetteluun :)
Posetreenien jälkeen käytiin viel iltalenkillä! Parasta on rakas ystävä joka asuu 50m päässä <3

Tässä siis liuta kuvia..paaaaljon kuvia…olkaa hyvät, ja sori, ku osa on otettu mun kännykäl ja osa Erican hyvällä kameralla, siks niin erinlaisia :

Tähän loppuun hitusen vielä lisää hauskuutta teidän kaikkien sunnuntai iltaan :D Nää vertailukuvat on aina niin hauskoja xD Välillä masentaa kun tuntuu et junnaan vaan paikallani, eikä mitään muutosta näy, mutta sit ku kattoo näitä vanhoja kuvii ni mieli piristyy kummasti! :)

8/2012
3/2012

Kauniita unia!
Sara

sara

22 vastausta artikkeliin “Harjoitus tekee mestarin, mitään ei saa ilmaiseksi!”

  • joo tota ryhti asiaa oon nauranukku, ku ennen se oli niiin huono, enkä ees tajunnu sitä :) hihi

 1. No ohhoh, on kyllä mahtava muutos pienessä ajassa! :) Susta ei kyllä koskaan uskois että sulla on lapsia, kroppa ihan mahottoman hyvässä kunnossa! Ja Erica hyvää vauhtia tulossa perässä :DKäyn välillä aina Erican blogin kautta kurkkaamassa, mutta josko liityis lukijaks niin näkis suoraan sun tekstit ;) Sen verran motivoivia kuvia sulla, että varmaan auttaa niiden katseleminen kun itsellä on heikko hetki :D

  • kivaa jos mun blogi motivoi ja auttaa heikolla hetkellä :) Oon itsekkin tyytyväinen muutokseen, ja nälkä kasvaa syödessä :D tsemppiä sinne sulle! :)

  • joo, ericakin harmitteli et meni painaa poikki liian aikasin :) ois tullu hyvät bile tanssit siihen loippuun viel :)

 2. miten sä oot saanu vatsasta noin timmin? Mulla ois nyt tavotteena vähä kiinteyttää tota vatsan seutua mutta vähän hakusessa että mitä mun kannattais alkaa tekeen :)

  • ei se viel oo niiin timmi.. mutta siis ruokavaliolla ja vatsalihas treenillä. alkuvuodesta tein aamuisin vatsoja, mutta lopetin sen ku valmentaja sanoi että riittää että teen vatsat pari kertaa viikossa aina salin jälkeen :)

 3. Haluaisin tietää miten ehdit päivän aikana käymään salilla useaan kertaan ja vielä lenkilläkin illalla, ymmärtääkseni sinulla kuitenkin on lapsia? Miten saat lapset aina hoitoon? Hoitaako lasten isä heitä vai miten saat hoidon järjestettyä?

  • heippa. Harvemmin käyn useaan kertaan salilla päivässä, mutta sekin on mahdollista :) Ja monellakin eri tavalla :)Välillä lapset on mukana, välillä lapset on mummolassa tai sit ihan vaan isän kanssa kotona :) Ja kun tosiaan oon salilla töissä, niin treenaamaan on helppo jäädä töiden jälkeen, jolloin lapset on siis kotona isänsä kanssa :)Ja aamu/iltalenkki onnistuu samoin niin, että mies on kotona lasten kanssa :) Helppoa :)

 4. On kyl niin paljon muutosta tossa kropassa, upeeta! ;) Pipot tuli eilen, värit on kivat ja muutenkin istuu hyvin. Oon tottunu napakampaan pipoon, joten vähän tuntu hassulta, ihanku ei olis mitään päässä :D Mutta hyvin silti pysy päässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta