Aikainen lintu madon nappaa..

..tai ainankin hyvän mielen! :)

Olin tänä aamuna jo klo 8 tikkana salilla. Vaikka kävelin vähän silmät ristissä autolle ajaakseni salille, niin kyllä sitä ihmeesti piristyi matkalla kun aurinko paistoi ja buusterit porisi vatsassa :)
Vuorossa oli selkätreeni, ja samalla tein rinnan, joka jäi viime viikolla vähälle treenille sekavien treenipäivien takia.

Harmikseni katselin itseäni peilistä treenin ohessa, ja ku ennen oon katsonut ja todennut että  ”yyh, oonpa mä iso/läski” niin nyt kun katson itseäni niin totean surukseni että ”olenpa mä pieni” ja se ärsyttää!!!! :(
Joo tiedän että maltti on valttia, ja hiljaa hyvä tulee! Mutku mä haluuuun! Haluun lihaa! Massaa! Lihasmassaa!!!
Mutta siis oon oikeesti tosi tyytyväinen siihen mitä nyt olen, tai mun pitäis olla! Että en ole enää se pullan täytteinen miltein 80kiloinen sohvaperuna.. vaan elämäntapansa muuttanut urheilullinen ja hyvin voiva 64 kg Sara :)

Eilen illalla kävin Nonan ja mun isän kanssa kaupungilla illallisella, ja LaFamiglian vuohenjuusto kana kasvispedillä maistui taivaalliselta! Jälkkärinä toimi ben&jerry fudge brownie jätski pallo! Nammm! :P 
Eilen tuli siis herkuteltua, ja vielä illalla iltalenkin jälkeen maistelin Erican antamaa tuliais suklaata :D 

Iltalenkki ihanasti ruskettunen Erican kanssa <3
Tuliais huulikiilto ja se suklaa :D nammms!

Mulla oli tänää sovittu aika hierojalle, mutta se peruuntui tossa hetki sitten, eli ois siis vapaa sunnuntai tiedossa! Mitähän sitä vois puuhata? Ei ainankaan hääjuttuja! :) Jos niistä pitäis nyt vapaata hetken, ja paneutuis koko hääjärjestelyihin taas ensviikolla :)

Kerron sit mitä keksin :) Mukavaa ja kiireetöntä sunnuntai päivän jatkoa kaikille! Muistakaa levätä!

Sara
sara

5 vastausta artikkeliin “Aikainen lintu madon nappaa..”

  1. Tuo mielenmalttaminen on kyllä semmoinen taitolaji että oksat pois :D Mitään ei tapahdu yhdessä yössä mutta kun pitäis.. Oon nyt useamman kerran jäänyt kiinni ajattelusta että hyi mikä fläsä mä oon ja haluan laihtua nopeasti. Kaikki heti mulle nyt :DD Ihana kuva susta ja tyttärestäsi :DPs Eikä tuossa Milkan suklaassakaan mitään vikaa ole..

  2. Hyvä kun itekkin jaksais treenaa samallalailla! :DTervetuloa lukemaan blogiani. Olen 23 v, 6 ja puol kk neidin äiti :)dayafterday2012.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta