Päivät hupenee :)

Varoitus!
Tää postaus on taas niin sekava, että ei tartte ees kommentoida! :) Ei niinkään juuri mitään asiaa, kuhan lätkin muutaman kuvan ja sanan tänne, ni tiedätte mun olevan elossa :D

Torstai päivä meni taas aivan normaaliin tapaan. Ulkoiltiin aamupäivä lasten kanssa ja illalla olin töissä.

Reipas ulkoilija :D
Hiekkaleikit

Koppakuoriainen

Töiden jälkeen kävin vielä iltalenkillä Terhin kanssa. Sain myös torstaina uuden Hevipipon! :) Kiitos kaikille jotka on tilauksia ja maksuja jo suorittanut. Pipoja on jo vinopino valmiina, ja odottavat lähetystä! :) Eli tarkkailkaa postianne! Jos olisi käynyt niin hassusti että jonkun sähköposti on jäänyt jostain syystä epähuomiossa lukematta, niin pommittakaa mua vaan uudestaan, niin tilaus tulee perille! :) Niihin ihan uusimpiin viesteihin en oo viel vastanut, enne ku saadaan tää eka lähetys posi alta, eli malttia, kyllä mä yritän parhaanimukaan kaikki huomioida! Mutta vinkatkaa jos joku unohtuu! :)
Oon niin häähumussa jo, että ei ihme jos joku asia menee vähän ohi :)

HeVi-pipo

Eilen ”leivottiin” sadepäivän ratoksi lasten kanssa :) Eli taiteltiin mustikka vanilja tassuja valmiista lehtitaikinasta :) Meillä kun on tuo pakkanen täynnä mustikkaa :) Tuli herkullisia, SAIN maistaa yhden :)
Tykkään keksiä kokoajan jotain erinlaisia ruokia, että ei rupee tökkii samat. Eilen tehtiin paistijauhelihasta, kanttarelleista ja sipulista ihanaa muhennosta jonka kaverina sit tummaa pastaa, kesäkurpitsaa ja parsakaalia kevätsipulilla höystettynä! Ai että sienet on hyviä! :)

Salista on nyt 2 vapaata takana, ja tänään oon menossa tekemään jalat. Erica tuli eilen kotiin kyprokselta, ja toivon että ehditään nähdä tänään! <3 Illalla näen myös mun siskon ja isän illallisen merkeissä ja samalla käydään vähän meidän hääpäivän asioita.
Torstain iltalenkiltä
Tänään on myös siis tasan 2 viikkoa aikaa meidän häihin <3 Niin se aika vaan menee. Vastahan oli elokuu 2011 ja me mentiin kihloihin! :) 
(google)
Nyt pyykinpesuhommiin!
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Päivät hupenee :)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta