Hääjärjestelyjä ja treenejä, niistä on mun päivät tehty!

Eilisen käsitreenin jälkeen

Huomenta!
Eilen ummistin silmäni puolen yön aikaan ja tänään heräsin seitsemältä :/ huoh..tuntuu että nuo 7h yöunet ei nyt oikein riitä :( Tää mamma on nyt niin väsynyt että!

Eilen tuli valvottua tavallista pitempään, ku illalla viel treenien jälkeen kävin mun hoviompelijalla Helellä (joka tekee myös niitä pipoja) ja mun hääpuvun sovituksessa viimistä kertaa! Pikkasen jännitti, mutta Heleä tais jännittää enemmän ku mua :) Ostin siis mun puvun uutena tossa vuoden vaihteessa JO! :) Ja silloin ostin tavoite puvun :) Eli se oli mulle silloin pieni. Meni päälle, mutta puristi ja ahdisti. Eli Muutamat kilot oli tiputettava. No nyt ne kilot on tippunu mutta kropan malli on muuttunut niiin paljon, että aika suuriakin muutoksia pukuun tehtiin :) Niistä lisää sit häiden jälkeen :)

Mutta se tärkein, niin puku oli upea päälläni! Aivan mieletön <3 Suuri kiitos Helelle. Puku jäi vielä sovitusnuken päälle, koska alushameeseen tehdään muutama pieni muutos ja pukuun lisätään muutama kirjailu vielä. Sit se puetaan seuraavan kerran päälle lauantai aamuna Hotelli Seurahuoneella, jossa vietän häitä edeltävän yön kaasojeni kanssa. Mulle tulee hotellille aamulle kampaaja ja meikkaaja ja valokuvaaja ottamaan kuvia valmistautumisesta.
Treffattiin valokuvaajan kanssa eilen, ja sovittiin tarkemmin valokuvauksesta ja aikataulusta. Hääkuvat otetaan meidän juhlapaikalla, meren ääressä, ennen vihkimistä, eli heti kun olen laittautunut :) Eikä mua haittaa että mun mies näkee mut mun puku päällä ennen kirkkoa :)

Kaikki hääjärjestelyt on tähän mennessä hoidettu ja kunnossa, silti vähän jännittää että muistanhan varmasti hoitaa kaiken! Tässä huhtikuun postauksessa olen päivitellyt hääjärjestelyjä. Viime lauantaina oli kutsuun ilmoittautumisen vp, ja ihanan moni pääsee juhlimaan päivää kanssamme <3
Nyt olen pähkäillyt istumajärjestystä ja rakennellut paikkakortteja :)
Myös hääkengät on hankittu <3 Timanttiset sellaiset <3

Häämatkakin on blakkarissa, lähdemme kahdestaan mun murun kanssa kreikkaan rodokselle. Viikon matka on upea rentoutumisloma meille, pitempään en haluaisi lapsista erossa ollakkaan :) En malta odottaa ensimmäistä yhteistä VIIKON lomamatkaamme! <3

(google)

(google)

(google)

Joo mutta ennen eilistä hääpuvun sovitusta olin siis töissä, jonka jälkeen jäin treenaamaan Ninan kanssa olkapää-ojentaja-hauis treenin. Treeni suju taas hyvin, tuntuma olkapäissä alkaa olee aivan mieletön joka treenissä, ja sama hauiksissa. Scott penkissä hauiskääntö saa mun hauiksiin parhaan tuntuman ja pumpin! I like! :) Myös ojentajat oli aika koetuksella, jee! Hyvä fiilis treenin jälkeen!

Sali treenin jälkeen käytiin vähän läpi Ninan t-kävelyä jota neiti oli hieman muokannut viime näkemältä, ja tosi hyvältä näytti! Nainen on valmis paketti kisalavalle! :)

Minä ja Nina :)
Nina apinoi :)
Kotona treenin jälkeen :)

Lisäilen kuvia tähän postaukseen iltapäivällä kunhan neiti Suomi niitä mulle lähettää :)
Tänään ohjelmassa mm ..öö.. paikkakorttien askartelua :D  ja illaks töihin :) Kohta lasten kanssa ulkoilemaan kun tuo aurinko näkyy taas paistavan! Jee! :) Salista vapaapäivä, joka tekee ihan hyvää!

Sara

ps. iiiihanaa kun oon saanut taas paljon uusia lukijoita! <3
Kiva jos viihdytte!

sara

12 vastausta artikkeliin “Hääjärjestelyjä ja treenejä, niistä on mun päivät tehty!”

 1. Jee, ihanan kiireiseltä kuulostaa elämäsi tällä hetkellä – ja hulluna kivaa tekemistä. :) Tsemppiä kovasti vielä valmisteluihin!(Haha, ja pakko kehua taas miten kovassa kunnossa oot! Just vähän aikaan sitten katoin noita ennen-kuvia. Mieletöntä muutosta :))

  • Juu ei tää tekeminen lopu vielä hetkeen, onhan tässä onneks pari viikkoa viel aikaa ahertaa :D je kiitos kivasta viestistä! <3

 2. IHANA POSTAUS, kerrot häistäs niin odottavasti ja onnellisena! Tuun ihan kateelliseksi, nimim. forever alone :/ en malta oottaa kun kerrot häistäs ja häämatkastas! <3

  • Noooou, et varmasti oo aina yksin! <3 Jokaiselle on joku jossain! Sinullekkin <3 Kiitos kun tykkäsit postauksesta :)

  • Heips beibe <3 me lähetään perinteisesti heti seuraavana päivänä häistä, eli 19.8 sunnuntaina jeejee :)

 3. olisi ihana saada susta ja sun miehestäs ”rakkaustarina” -tyylinen postaus, ellei ole liian henkilökohtainen :)

  • heh, se vasta postaus olisikin, meidän rakkaustarina kun on aika melekoinen ;) mutta jääköön se kertomatta täällä julkisesti :) kun muutenkin aika vähäisellä on ollut tuo miehestäni tarinointi täällä :)

 4. Voi vitsi miten kivalta kuulostaa nuo hääsuunnitelmat, en malta odottaa et kirjottelet postausta häistä ja että nään sun hääpuvun ja meikin ja kampauksen ! :):) Mul alko tänää kesäloma ja päätin et nyt vihdoin alan treenaa kunnolla, ainakaan en voi syyttää kiirettä ! :)

  • juu hääpostaus tulossa sit tottakai :) ihana kun joku odottaa kuviakin mun häistä, ihana miia :) ja nyt vaan tsemppiä treeneihin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta