Hommia riittäis vaikka muille jakaa :)

Heipparallaa taas :)
Nyt totisesti alkaa olee kaikki päivät ja tunnit kalenterista varattuja jos jonkinmoiseen tapaamiseen ja tekemiseen häitä varten. Häihin on nyt 18 päivää ja innolla odotan! :)
Stressi tuntuu vähän helpottavan, kun oon saanut niin paljon jo asioita järjestettyä. Tänään tuli maistraatista esteettömys todistus, eli ei ole mitään estettä meidän avioliitolle! Hihii :)
Vaikka kokoajan on kamala kiire, ja mietin että riittääkö tunnit vuorokaudessa, niin treenejä en jätä välistä :D
Eilenkin töiden jälkeen jäin treenaamaan ja maskottina mulla oli Nona mukana :) Nona viihtyy salilla, ja ”viihdyttää” tuttuja asiakkaita :)
Jotkut lukijat ovat päivitelleet sitä että miten jaksan ja pystyn käydä treenaamassa kun on pieniä lapsia, mutta kaikki on mahdollista jos oikeasti jotain haluaa.
Eilen oli mukavaa kun Nonalla oli seuraa :) Tytöt keksivät nyrkkeilysalissa vaikka mitä tekemistä :) Meidän salilla ei ole lapsiparkkia, mutta nuo vanhemmat lapset viihtyy ja osaa käyttäytyä häiritsemättä muita :)

Kuvissa ystäväni tytär ja minun Nona

Tänään oon taas juossut kaupoilla pää kolmantena jalkana ja hakenut tarvikkeita mun hääpukuun ja hääkoristeisiin. Illaksi meen töihin, jonka jälkeen jään Ninan kanssa treenaamaan kädet.
Ninan matkaa kohti bikini fitness kisoja voit käydä lukemassa Ninan uudesta blogista TÄÄLTÄ! :)

Jos sitä menis vaikka vääntämään noita paikkakortteja ja menu lappusia :) Ei tässä hommat lopu :)

Sara

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta