Pipoja pipoja!

Nonni heippa kaikki!

Eli mikäli haluatte ostaa Hevi -pipoja niin laittakaa tietoa pipojen määrästä, väristä ja tieto siitä, onko kyseessä lapselle vai aikuiselle tuleva pipo. Eli laita sähköpostia mulle os. [email protected] niin laitan tilauksen eteenpäin! :) Yksivärisiä pipoja saa melkeinpä missävaan väreissä. Kuvio pipoja on rajallinen määrä, ja riippuen aina tilanteesta minkälaista kuvio kangasta neiti ompelija on tilannut :) Niistä lisää infoa sähköpostitse!

Hevi -pipo

Hevi -pipot treenaamassa

Hevi -pipo lapsella

Sara
sara

14 vastausta artikkeliin “Pipoja pipoja!”

  1. Heippa! Pahoitteluni tähän alkuun että epähuomiossa jollekkin sanoin pipon hinnaksi 10e.. 1kpl on siis 12e (sisältyy postimaksu) ja jos ostaa 3 pipoa niin hinta on 30e :) tuossa kohtaa sekoilin, kun laskin että pipon hinnaksi tulee silloin 10.. Eli 1kpl / 12€ 3kpl / 30€Ja laittakaa s-postia mulle [email protected] ja kertokaa osoitteenne ni laitetaan pipot tulemaan :)

  2. Löytyykö pipoon tuollaista tähtikuvioista kangasta, mikä on ilmeisesti Ericalla(?) päässä tuossa teidän treenikuvassa? :)

  3. Moikka! Pääseekö jostain näkemään koko pipo-valikoiman? Syksy tulee ja lenkkipolku vaatii uuden pipon :)

    • moikka! Laitan taas kohta postausta mistä näkee pipo valikoimaa, mutta muualta niitä ei oikein näe. toiveita voi laittaa yksivärisistä pipoista osoitteeseen [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta