Laiska bloggaaja

Nyt laitan kaiken kyllä laiskuuden piikkiin. Kamalasti on ollut menoa ja meininkiä, enkä vaan oo iltaisin enää jaksanut istua koneelle päivittämään päivän kuulumisia.

Iltahassuttelijat <3
<3
:)

Kävin eilen illalla vielä kylässä Ericalla ja päivittelin sitä miten huonosti oon nyt jaksanut bloggailla. Kännykkä on taas täynnä kuvia joka tilanteesta ja treenistä, mutta en vaan oo saanut aikaiseksi laittaa niitä koneelle.
Laitoin muuten Erican vinkistä mun asetuksia uusiksi, eli nyt jos haluaa jättää viestiä, ni ei enää tartte kirjoittaa sitä sanahirviötä onnistuakseen kommentoinnissa :) Eli eiku kommentoimaan :)

Loppuviikko meni töissä ja kävin torstaina tekee jalat. Oon pitänyt tammikuusta asti hyvin yllä tätä rytmiä, että käyn 4 kertaa viikossa salilla. Tänään viikko alkaa alusta taas :)

Viikonloppu taas meni mun osalta lasten kanssa, kun mies paiski töitä. Lauantai iltana pääsin kyllä käymään pika visiitillä ystäväni synttäreillä, autolla :) Olin luvannu tehdä munakasrullia tarjolle, jotka taas maistui vieraille paremmin ku hyvin :)

Kenen lasi ei kuulu joukkoon :)

Sit eilen sunnuntaina kun mies pääsi töistä, ni vietiin lapset mummolaan ja päästiin yhdessä treenaa. Mulla oli vuorossa selkä, ja treeni sujui hyvin. Salilla oli aika hiljaista niin kehtas ottaa muutaman videon taas :)

Treenin jälkeen käytiin syömässä, ennen kun haettiin lapset kotiin. Kiva kun välillä on mahdollisuus olla ihan kaksin, vaikka vaan käydä yhessä salilla tai syömässä :) 
Kanaa ja riisiä, mums
Hääpläänit on hyvällä mallilla. Kukat kävin tilaamassa lauantaina <3 Enää 26 yötä! <3
Nyt ku lapset heräs ni mennää syömää aamupalaa ja sit kaupungille 
hoitamaan viimeisimpiä hääaskarreita. Sara
sara

10 vastausta artikkeliin “Laiska bloggaaja”

    • moikka!Eli rullan sisällönhän voi päättää ihan itse. itse suosin kana, raejuusto, paprika, sipuli, tomaatti, basilika, valkosipulituorejuusto -rullaa :)Mutta rullataikinaan tulee siis:2dl maitoa1dl vettä0,50dl vehnäjauhoja5 kananmunaasuolaa maun mukaanja jos haluaa taikinasta ”punaista” niin lisää muutama lusikallinen tomaattipyrettä tai ketsuppia :)Sit vaan uuniin niinku tekis pannukakkua, 200 astetta ja 20-25minKumoa ”pannari” leivinpaperin päälle, ja anna hetki jäähtyä. Sit voitele tuorejuustolla ja ripottele haluamasi ainekset päälle. Kääri leivinpaperin avulla tiukalle rullalle, aivan ku tekisit kääretorttua :) sit vaan jääkaappiin, että rulla vähän jämäköityy ja pysyy leikatessa paremmin kasassa :) nam nam :)

    • Rullasta saa kaikenlaisia muunnoksia, kuten lisäämällä munaseokseen pinaattia, saa vihreän rullan. Sisällöksi käy esim. lohi, raejuusto ja ruohosipuli. Kannattaa kokeilla kaikenlaisia täytevaihtoehtoja oman maun mukaan :)T: toinen rullailija

  1. Sun blogi on tosi inspiroiva ja kun täältä ruudun tältä puolelta löytyy tyttö, joka on aloittelemassa saliharrastusta, niin oon saanut tosi paljon rohkaisua ja hyvää mieltä sun jutuista ja kuvista!:)

  2. Heippa Sara!Oletko vielä käynyt niissä vatsan seudun hoidoissa? Minkälaisia tuloksia on tullut? Suosittelisitko muille?Kiva blogi on sulla :)-Heidi

    • Moi Heidi.En oo aikoihin käynyt. mulla jäi se hoito vähän kesken, ois pitäny käydä säännöllisesti n.6-7 kertaa että tulokset ois ollut loistavat. kävin ehkä 4 kertaa, ja sit aika loppui kesken ja en oo käynyt. se on varmaan aika tapauskohtaista että miten se vaikuttaa ja kenenkin ihoon. vähän harmittaa että en käynyt kaikkia kertoja, ni osaisin kertoa enemmän… ja kiva kun tykkäät blogistani :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta