Hauisjumppaa ja hyvää mieltä

Tänään on ollut varsin hyvän mielen päivä. Aamu alkoi tavalliseen tapaan maukkaalla puurolla ja kahvilla. Mun päivänsäde-pikkunen täytti tänään virallisesti 2vuotta! <3 Ja tänään on myös tasan 1kk aikaa meidän häihin <3 Neiti sai synttärilahjaksi oman nuken ja nuken rattaat, ihanaa kun jo noin pieni osaa hoivata toista <3

Oli myös hyvä sali tänään. Jäin Helen kanssa töiden jälkee tekee rinta-hauis treenin.

Ristikkäistalja ylhäältä 15kg 3 x 8
Vinopenkki 25kg 3 x 8
Peckdeck 3 x 10
Hauiskääntö scott penkissä istuen 15kg 1 x 12, 2 x 8
Hauiskääntö käsipainoilla vuorokädet istuen 8kg 3 x 8
Hauiskääntö tangolla seisten 14,5kg 3 x 10

Vatsat kahvakuulalla
Vatsan rutistukset matolla

Nyt nukkumaan, että jaksaa herätä aamulla aikasin ulkojumpalle! Burn fat burn! :)
Ja hei, jos joku haluaa Helen valmistamia HeVi pipoja itselle tai vaikka lapsille, niin let me know, ja hoidan asiaa eteenpäin :) Itselläni on taas uusi ihanuus <3
Tässä loppuun vielä kuvia muutamista mun HeVi -treenipipoista :) 
Treenipipo on tosi magee juttu, ei tartte kantaa pyyhettä mukana ja kokoajan pyyhkiä otsaa hiestä, ja eiks ne hikipannatki oo jo aika last season ;)

Öitä!
Sara
sara

10 vastausta artikkeliin “Hauisjumppaa ja hyvää mieltä”

  1. Moikka! Ihania pipoja! mitä tollanen kustantaisi :)? olisin tykänny vaaleenpunasesta ja tosta ihanasta vihreestä :P Voisko sun kautta laittaa siis tilausta vetämään? :)

    • Moikka! Pipot on 10e/kpl :)Laittakaa vaan viestiä mulle sähköpostiin [email protected], johon kirjoitatte minkävärisiä pipoja haluatte ja kuinka monta ja aikuiselle vai lapselle ja sitten osoite mihin lähetän pipot :)

    • Joo eli pinkki tähtipipo on saatavilla. Laita mulle s-postia johon laitat nää tiedot pipoista ja sun os ym.. palataan asiaan s-postitse :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta