Pitkä viikonloppu takana

Nyt on selvitty niin joensuun reissusta ku mun tyttöjen yhteis synttäreistä :) Aika pitkä viikonloppu oli, mutta nyt se on onneks onnistuneesti takana :D

Elikkä perjantaina lähdettiin pyörähtämään joensuussa ja sunnuntaina juhlittiin mun tyttöjen yhteis synttäreitä meillä kotona. 
Ensin siis perjantaina ajettiin meidän kesämökille ja vietiin lapsen mun äidin hoiviin ja siitä sit joensuuhun.
Paljon tuli siis kilometrejä ajettua viikonlopun aikana :) Mutta tollanen maakunta matkailu on mukavaa :)
Matkaevästä
Saavuttiin perjantai iltana n. klo 21 joensuuhun ja käytiin pyörähtämässä keskustassa, ja itse pysyin täysin pepsimaxin voimalla hereillä :) Pojat otti muutamat ja sit alkoikin jo väsyttää ja palattiin ystävämme luokse jossa olimme yötä.
Ihan pelkkää limpparia se on ;)
Lauantaina sitten kierreltiin sukulaisia ja iltapäivästä katsomaan iloisia Ilosaaren ihmisiä :) Oli mukava ja erinlainen viikonloppu, vaikka olikin vähän huonot ilmat. Sais se kesä tulla jo! Meidän häihin on enää 1kk ja vaadin auringon paistetta! :D
Vaikka viikonloppu oli erinlainen ku tavallisesti, niin pidin kiinni syömisistä ja kellonajoista.

Sunnuntai menikin synttärihumussa, kun mun molemmat tytöt on syntyneet heinäkuussa, ni pidetään prinsessoille yhteissynttärit, niin kauan kun se tuolle isommalle neidille on ok :D
Oli juhlat mitkä tahansa, niin olen aina tehnyt kaikki tarjoilut itse! Koska pidän leipomisesta ja järjestelyistä.. Mutta nyt oli niin kiire ton extempore joensuu matkan takia, että päätin olla stressaamatta ja ostin kaiken valmiina :) Edes kakkua en leiponut itse :D Mutta hyvin näytti vieraita miellyttävän, ja kaikki herkut upposi!

Pienempi sai monen monta upeaa ja mieleistä lahjaa, ja yksi mielekkäin taisi olla tuo leikki iphone :D
Tärkee puhelu menossa :)
Isommalla neidillä olikin sit jo oma jenginsä juhlimassa, ja tytöt lauloi kilpaa singstaria ja taisi siellä muutama ”aikuinenkin” laulaa, muistelen että Ericakin taisi esiintyä :)

Otettiin Erican puhelimella meidän parvekkeella tosi kivoja ja kesäisiä kuvia synttäreiltä, mutta ku käytiin illalla viel synttäreiden jälkeen lenkillä ni nainen onnistui tiputtamaan puhelimensa, ja se hajos ja siellä rikkinäisessä luurissa on nyt ne kuvat, ja ne saadaan vasta kun puhelin on korjattu :D Meidän kamerasta löytyi muutama kuva synttäreiltä:

Eilinen olikin sit jo ihan normi päivä. Käytiin Erican kanssa treenaamassa illalla, mulla oli olkapää-ojentaja treenin vuoro. 
Meidän iloksi myös Nina tuli treenaa. Sali treenin jälkeen harjoteltiin vähän t-kävelyä, ja se alkaa jo vähän ees muistuttaa oikeeta t-kävelyä, eikä jotain sirkus pelleilyä :D hehe. Nina oli hyvä opettamaan. Naisella on liikkeet ja kävely kyl tosi hyvin hallussa!
My true fitness friend Erica <3

Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Pitkä viikonloppu takana”

  1. Moi Sara! Tää blogi on innoittanut mua valtavasti omassa projektissani kohti timmiä kuntoa. Oot päässyt valtavan pitkälle, onnittelut siitä! Myös sun arkea on mukava seurata. :)

    • Heijj :) kiva kuulla! kiitos ja mahtavaa jos viihdyt blogissani! Tsemppiä sullekkin sinne, matkalle kohti timmiä vartaloa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta