Joensuu here I come!

Joo tosiaan pikainen päivitys tähän ennen ku pakkaan kamat autoon ja lähdetään meidän mökin kautta Ilosaareen :)

Päivän treeni on nyt takana, oltii aamupäivällä Erican kanssa tekemässä selkä-hauis jumppa. Tässä muutama kuva ja video.

Ja näiden myötä ihanaa viikonvaihdetta kaikille!!! :)

Ja nyt menoksi! Mies jo odottelee :)
Sara
sara

8 vastausta artikkeliin “Joensuu here I come!”

  1. Heippa Sara !Mä lueskelin tässä sun viikon postaukset just putkeen kun en oo kerenny nyt oikein lukemaan ku on mukamas ollu niin paljon tekemistä. Sait taas mun treenimotivaation heräämään, mut musta tuntuu et se jää aika usein vaan ajatuksen tasalle, en saa enää oikein lähdettyä salille ja vaikka saisinki ni treenit tuntuu jotenki tehottomilta. :/ Ehkä toi vanha treeniohjelmakin syö kiinnostusta, kun tekee aina vaan niitä samoja treenejä. Ehkä lueskelen noita sun vanhempia postauksia, jos saisin vinkkejä treeneihin. :) Musta tuntuu että toistan itteeni kaikissa kommenteissa mut täytyy aina vaan sanoa miten upee nainen sä oot. Voisin lukee sut yheks mun esikuvaks. Oot niin mielettömän ahkera, vahva ja kaunis ! En ymmärrä miten sun aika ja voimat riittää pitää huolta kodista, perheestä, parisuhteesta, ystävyyssuhteista, ulkonäöstäs, käymään töissä ja vielä treenaamaanki siihen päälle ! Oot ihan mieletön supernainen, toivoisin et itsekin joskus voisin olla yhtä ahkera, omalla tavallani. Mun täytyy jälleen kerran kiittää sua ihan mielettömästä blogista, sun postauksia on tosi kiva lukea ! :):)Tulipas kauhea romaani taas kirjoitettua, mut pitää tähän loppuun vielä kysyä että oiskos sun kautta mahdollista saada noita hevi- pipoja? :) Ne on niin kivan näkösiä ja just tommosille ois kaapissa tilaa !Nyt lopetan tän höpötyksen ja toivotan sulle ihanaa viikonloppua ja hauskoja festareita !! itsekin meinasin lähteä ilosaareen mutta tuli töitä niin en päässyt _:/

    • Oi Miia :) miten osaisin kertoa miten hyvä mieli tuli sun viestistä :) istun nyt autossa matkalla Joensuuhun, enkä viitsi kovin pitkästi puhelimella kirjoittaa.. mutta joo kerro vaan hatun väri, niin teen sulle tilauksen! Palataan ku pääsen kotiin :) kiitos ihanasta viestistä! <3

    • Oi Miia :) miten osaisin kertoa miten hyvä mieli tuli sun viestistä :) istun nyt autossa matkalla Joensuuhun, enkä viitsi kovin pitkästi puhelimella kirjoittaa.. mutta joo kerro vaan hatun väri, niin teen sulle tilauksen! Palataan ku pääsen kotiin :) kiitos ihanasta viestistä! <3

    • Näköjään tuli sillon autosta vastattua 2 kertaa tohon viestiin :) mutta joo, kerro vaan vaikka tonne mun sähköpostiin [email protected], että minkä väriset pipot haluut, ja voidaan siel jutella muutenki lisää jos jotain tulee viel mieleen :)

    • Heijj :) me asutaan Helsingissä, eli aikamoinen matka Joensuuhun. Mutta matkalla ollaan ja tottakai saa tulla repii hihasta jos näet mua :) jeejee rokrok!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta