Tämä torstai oli hyvä päivä :)

Hui, oon hereillä, ja kello on 00:24 ku aloitin tän postauksen :)
Yleensä vetelen tähänaikaa ihan täyttä häkää unta palloon :)
Oon hereillä, joka johtunee siitä että tänään on ollu suht hyvä päivä! Tai oikeastaan tosi hyvä! Sen vuoksi oli vielä intoa lähtee ”ilta” lenkille Erican kanssa :) Piti päivitellä tän ”hyvänpäivän” tapahtumia, vaikka jo tänään aikaisemmin tän kyseisen fittness kisun kanssa nähtiinkin salilla!

Noniin eli aamulla tuli postattua ”rasva-sara” postaus josta tuli hyvä mieli :) (joo oon outo)
Sit päivä muutenkin sujui mukavasti ja illaksi meninkin töihin.

Mukava yllätys oli että Erica tulikin jo tänään kotiin mökiltä, ja ehdittiin juoruta ja posetella salilla hetki yhdessä. Sali treenit meni vähän ristiin, mutta huomenna sitten taas.

Ku Erica lähti treenaamasta ja oltiin hassuteltu, ni jäin tekee Helen kanssa aika hullun jalkatreenin jonka päälle viel vatsat. Jos jotain tyhmää tästä päivästä pitää keksii ni on se, et treenin jälkee mulla tuli niiiiin yrjö-paska-ällö olo, että tuntuu et pökerryn. Ja ihan oma vika, ruokailut oli tänään vähän naftit kiireisten aikataulujen takia..
Mut se olokin meni sit ohi ja pääsin turvallisesti kotiin.No sit istahdin koneelle ja sain naurun aihetta ku kattelin Erican uusimman postauksen, meidän hassuttelu t-kävelystä :) Vaikka se onkin tooosi nolo, ni musta aika hauska.. mies jo pyöritteli päätä täällä ja huokaili, ku sen mielestä mä laitan KAIKEN nettiin :) Mutta jostainhan se on aloitettava, ei kukaan oo seppä syntyessään :) Haha..Alanko kuullostaa tässä bloggaamisessa ihan Salkkareiden Paulalta xD ku kirjoittelen että mitä mieltä mun mies on mun postauksisat ;) hehe-haha..

Joo ja sit tosiaan oon aivan mielissäni siitä että mulla on NIIIIIIIN MONTA uutta lukijaa, tervetuloa vaan kaikki, toivottavasti viihdytte! <3
Ja sit viel ennätykselliset sivun katselut tällepäivälle (torstaille)!!!! Normisti sivun katseluja on 700-900, mutta nyt yli 1400! Wow :) Oli pakko leijuu heti ;) Niin siistii :) Nooo Ericalla (ja varmaa monella muullakin) on tuplasti toi JOKAPÄIVÄ! :D Joo mut siis todella kiva jos ihmisiä kiinnostaa mun jupinat :)

Eli onhan tossa jo aihetta hyvään päivään!

NIIIN ja äsken Erican kanssa ollessani iltalenkillä, sain vedettyä yhden leuan!!! :D Ihka ensimmäisen! Jeee! Tästä se lähtee!!! :)

Nyt nukkumaan!!! :) Kauniita unia kaikille!Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “Tämä torstai oli hyvä päivä :)”

  1. haha piti heti käydä tsekkaamassa Erican blogista ne videot :) hihittelin täällä itekseni, vähä ootte ihania :Dhurja miten paljon sun blogia luetaan! mutta en ihmettele, mielellään täällä käy selailemassa vaikka et olisi päivittänytkään mutta kiva kumminkin että päivität usein! hah mulla on päivittäin ehkä 20 kävijää… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta