POLTTARI EXTRA!

Heippa kaikki!

Tässä on mennyt nyt muutama päivä lepäillessä ja toipuessa viime lauantaista, sillä mulla oli silloin POLTTARIT <3

Ihania ystäviä mulla, ku järjesti noin ihanna päivän!
Mun kaasot Erica ja mun sisko haki mut lauantai aamuna puoli 9 aikaan kotoa ja mun käskettiin pakkaamaan muutamia tavaroita laukkuun ja pukemaan bikinit päälle! JA VOITTE VAAN KUVITELLA, mikä ilme mulle värähti kasvoille, ku kelasin et no ou-nou nyt mä joudun keikisteelee jossain julkisilla paikoilla biksuissa :) No onneks se ei mennyt ihan niin :)
En missään vaiheessa päivää tiennyt minne mennään ja mitä tehdään, mua vaan vietiin ku pässiä narussa :)
Ensimmäiseksi pääsin pukemaan märkäpuvun päälle ja mua ajellutettiin vesijetin perässä semmosen donitsin kyydissä! Oli muuten aika huisia! Loppu matkan pääsin istumaan jetin kyytiin ja kurvattiin hienosti silja linen ja viking linen aalloista keskelle kauppatorin satamaa! Siellä mua olikin vastassa loput rakkaat ystävät ja mun vanhemmat.

Siitä sitten vaihtamaan autoon märät vaatteet kuiviin, ja tulos oli tämä:

Jumppa-Pirkko! :)

Jumppavaatteissa sit jumppaamaan, eli tankotanssitunnille! :) Nyt onkin sit ihan ihme lihakset kipeenä ja mustelmia ihan ihme paikoissa :D

Sit hienoilla tila-autoilla puisto picknicille, ja tytöt oli ostanu mulle ihania lahjoja ja tehnyt ihania picnic ruokia! Aivan mahtava päivä! Eikä se vielä siihen päättynyt. Picniciltä siirryttiin kauneushoitolaan ja mulle tehtiin iihana jalkahoito. Olin niin rentoutunut ja pelotti jopa vähän et alkaa väsyttää, mutta hoidon jälkeen vähän batteryä, ja virtaa riitti hienosti koko loppu illaksi :)

Terassilla istuskelun jälkeen käveltiin Sporttiin upeisiin sauna tiloihin. Tytöt oli järjestänyt mulle morsius saunan. Alku löylyt saunoin mun miehen t-paita päällä ja hikoilin siihen kivat hiet ja se pitäis sit antaa huomen lahjaksi miehelleni ;) hihi. Sit mun selkään hierottiin hunajaa, kananmunaa ja jauhoja ja ”sain” istua havujen päällä :)
Saunomisen jälkeen laulettiin karaokea ja meikkailtiin omaan tahtiin :) Sportista  siirryttiin keskiyön paikkeilla Tigerin VIP tiloihin! Tässä nyt ”muutama” kuva päivältä! Mulla oli niin ihana päivä! <3

”pakkaa mukaan..”-lista

aamiainen :)

korut pois ennen märkäpukua

kaasot ja extreme minä :)

vähän rauhoittavia ;)

ja eiku menox!

Pikkasen jännitti :)

Tässä vaiheessa oltiin tunnin verran merellä ajelemassa jonka jälkeen mut kyydittiin kauppatorin satamaan ja ihanat ystävät olivat mua vastassa :)

Ihanat ystäväni olivat mua vastassa, ihana yllätys! <3

Sisko/kaaso <3

No sit olikin aika vaihtaa vaatteet kuiviin..eli…

Jumppa-Pirkko :)
Satamasta meitä tuli tila-autot hakemaan ja meidät vietiin ”jumppaamaan” :)
Ei ollukkaan niin helppoo ku kuvittelin :)

Löytyi noita taitaviakin tyttöjä, vaikka kaikille oli eka kerta :)

Jumppailun jälkeen tulikin jo nälkä.. Aamiainen jäi suht heikoksi, ku ehdin siinä kamalassa kiireessä nappasra 4 lusikallista puuroa ja tyttöjen tuoman proteiinipatukan :) Eli sit oli vuorossa picknic :)

Mikäs sen mukavampaa ku et ylitsemme lentävän pululauman yksi pulu
kakkasi suoraan sormelleni :)

Ruoan jälkeen pääsin kauneushoitolaan, ja sain ihanan jalkahoidon ja manikyyrin :)
Sieltä sitten terassin kautta Sporttiin syömään, juomaan ja saunomaan :)

Sain kaikilta tytöiltä ihania lahjoja, ja Jaanalta kauniin sydän käsikorun <3
Tuli itku <3

Mulle saapui ihka oikea meikkaajakin paikalle! :) Ihanaa kun ei itse tarvinnut laittautua ;)

Sisko <3

Erica <3

Kaasoni <3

Ihanat naiset viihteellä <3

Mulla oli mielelltömän mukava ja ikimuistoinen päivä, ja kiitos siitä kuuluu  mun kaasoille ja kaikille rakkaille ystäville! Ootte ihania <3

sara

6 vastausta artikkeliin “POLTTARI EXTRA!”

    • Kiitos :) mulla on niinkin tyhmä juttu tohon hammas hymyyn liittyen, että multa on lohjennut vasemmalta sivulta yks hammas, ja se on jouduttu poistamaan, joka taas näyttää leveissä hymykuvissa rumalta, ku hammas puuttuu…joskus ku on rahaa niin laitan siihen implantin :) pitää aina miettii siis tarkkaan kummalla puolella voi hymyillä :D hihi.

  1. Vitsi miten kivalta näytti ja kuulosti sun polttarit. Olet onnen tyttö. :) Niin ja uusi lukija ja uusi bloggaaja ”laihdutus/terveys/liikunta” puolella ilmoittautuu. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta