InBody mittailuja ja selkätreeniä

Selkätreeni takana, ja viikonloppu edessä! Jeah!
Treenit meni hyvin. Katarinalta positiivista palautetta, ja ai että se aina lämmittää mieltä ja antaa lisäpotkua jatkoon!
Tehtiin siis selkätreeni, vähän on hakemista esim kulmasoudussa ja maastavedossa, mut muuten koko treeni meni hyvin :)
Kun salilla oli hiljasta, ni kateltiin mun kroppaa ihan rauhassa, ja ihan hienolta kuulemma aikaan nähden näyttää. Jalkatreeniä pitää tehostaa, ku alkaa polvissa nahka ”roikkumaan” kun sieltä katoaa läski, ja lihaa pitäis saada tilalle. Sovittiin myös et lyhennän toistomääriä ja lisään painoja, nyt ku tekniikat alkaa olee jo hyvin hanskassa. Myös aerobisia lisätään aamuihin muutama.

Kävin tänään myös InBody mittauksessa, kiitos Monna! :)
Viime kerrasta on aikaa 5kk, ja positiivisesti sain ilahtua, kun kovasti pelkäsin että oon vaan ”laihtunut” ja polttanut mun lihaksia, mutta ei. Toisin kävi, eli oon saanut pitää mun lihat, ja muutama sata grammaa oli tullut jopa lisää :) Parempi sekin ku ei mitään :) Ja rasvamassaa oli kadonnut  3,6kg, ja rasvaprosentti pienentynyt 4%!
Eli kaikki tulokset oli parempia kun ennen, ja parempia kuin uskalsin odottaa :) Olen mielissäni.
Ylhäällä mittaus helmikuulta, ja alhaalla tämän päivän tulokset:

Helmikuu 2012

Heinäkuu 2012

Seuraavaksi muutama kuva mun uusista treenivaatteista <3
Army <3

Yellow <3

Huomatkaa roikkuvat polvet :)

Monet on kyselly että mistä oon ostellut mun treenivaatteet..
Suurinosa on BetterBodies vaatteita, ja ne tulee tilattua Wrangelta, eli  TÄÄLTÄ.
BiaBrazilin treenihousuista ja topeista saan kiittää Ericaa <3
Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa BahianetStoren sivuihin, jossa myydään kyseisiä tuotteita, tosi mukavan laatuisia vaatteita, ja kaiken kokoisille!
Sit suosin paljon myös Nike -vaatteita. Ne on rentoja, mukavia päällä ja hyvän näköisiäkin :)

Ja loppuun yks vertailukuva. Tammikuussa ostamassa treenitopissa voi nyt jopa hengittää :) Se oli tammikuussa mulle niiin pieni, että en saanut sitä itse pois päältä, vaan jouduin pyytämään miestäni apuun, vetämään topin mun päältä pois :) Nyt toppi istuu, ja vyötärö ja selkäkin on vähän erinäköiset ku puolivuotta sitten :)

Tammikuu 2012,
lihaa, rasvaa ja jäykkä posetus..
Heinäkuu 2012,
ja samat lihat ku tammikuussa, rasva vaan palanut päältä :)
Poseerauskin jo luonnollisempi :)

Nyt pakkaan veden, kahvin, jääkylmät viinirypäleet ja kurkut sekä tietty lapset messiin ja raahaudutaan ulos aurinkoon! Ihanaa viikonloppua kaikille!
Sara
sara

25 vastausta artikkeliin “InBody mittailuja ja selkätreeniä”

 1. Ihanaa viikonloppua! :) <3 Ja hei nyt mulla heräs BetterBodies-kuume! Noi on tosi makeet noi housut!Pakko mennä kattelee vähän sivuja.. ;)

 2. Mie oon haaveillu kans noista betterbodies treenipöksyistä mut ne on niin kalliiit!!! Argh. Mä ottaisin pinkillä värillä ;)Ihanaa ja auringontäyteistä viikonloppua sulle ja sun perheelle. Nauti elämästä! :) <3 <3

 3. hei mäkin just tilasin tommosen camo-topin wrangelta! oon kyllä kans ihan rakastunu better bodiesin vaatteisiin, aivan ihania käytössä.

 4. Ihania nuo uudet vaatteet ja sopivat sulle tosi hyvin :) Tuo rasvaprosentti jotenkin hämää mua koska mun (siis todellisen maallikon) silmään sun kroppa näyttää tosi hyvältä; lihaksikkaalta ja ”vähärasvaiselta” (sori kammottava termi.. )mutta paperilla kun asiaa kattoo niin sun rasvaprosentti on sen mukaan just ja just ns.normaali. Olen järkyttynyt.. :D (ja samalla heivaan ajatuksen omasta Inbody mittauksesta huitsin skutsaan ainakin toistaiseksi)Mukavaa viikonloppua :)

  • Niinpä.. karuja tosiasioita paperilla. Ja nyt ku kävin viel tossa inbody 720 mittauksessa, jossa näkee tarkkaan missä osassa kroppaa sitä lihasta on ja missä rasvaa, ni enite mulla on just rasvaa keskikropassa, eli takapuolessa, kyljissä, alavatsassa ja alaselässä.. Hyvä aina välillä herättää itsensä todellisuuteen, eli paljon töitä vielä on tehtävä :D

 5. En vaan voi tajuta – mulla on olevinaan 10 prosenttiyksikköä vähemmän rasvaa kuin sulla ja lihasmassatkin selkeästi inbody-viiterajojen yli (oon kyllä aina ollut aika ”poikamainen” kropaltani, ja on sitä aika reippasti kulutettu aika niin salilla kuin thainyrkkeilyssäkin) mutta silti, hitto vie sä näytät aivan superpaljon enemmän bodanneemmalta kuin meikä! :D Ja sis nyt ihan oikeesti jäin suu auki sun inbody-tuloksia katsoessa. Olisin arvellut että ollaan about samoissa lukemissa habituksen perusteella. Tutkimattomat on sekä kropan että inbodyn tiet, totta vie… Ei sillä että erityisemmin antaisin painoarvoa etenkään rasvaprossalle kun ei kuulu omiin lajeihin sen tarkkailu, mutta ei kai ne ihan päästä keksittyjä ne tulokset voi olla vaikkei kovin luotettavia olekaan? :D Ja lopullinen pointti kai oli se, että hyvän näköistä – todella hieno muutos! :)

  • Kuule, minäpä luulen, että kuvat ja todellisuus eivät ihan vastaa toisiaan! Oikeilla kuvakulmilla, vatsan imemisellä ym saadaan kroppa näyttämään paremmalta kuin se onkaan. Ja rasvaprosentti ja lihasmassan määrä sitten kertovatkin koko totuuden.

  • Moi Anneli, mun on pakko vähän kommentoida kun InBodysta kyse. :) Tuo InBody720 on tosi luotettava kehonkoostumusmittari, yksi parhaista. Sitä käyttää myös monet urheilulääkärit.Rasvaprosentti on sinällään outo luku, tosi hoikkakin ihminen saattaa omata ison rasvaprosentin ja vähän kookkaampi pienemmän. Se oikeestaan vaan kertoo siitä, miten paljon lihasta on suhteessa rasvamassaan ja nesteisiin.

  • Joo, en vaan jotenkin ole ikinä uskaltanut luottaa noihin InbBody-testeihin vaikka testaajatädit ja -sedät onkin kovasti yrittänyt mua vakuutella. Toki siis teoriapuoli on ainakin teoriassa (:D) hallussa, mutta kylläpä vaan silti jaksaa ihmetyttä miten eri kokoisia, mallisia ja muotoisia meitä onkaan :)

  • Joo vaikka olin tosi iloinen ja tyytyväinen että mun rasvaprosentti oli pienentynyt, niin kyllä se alkaa masentaa ku kuulen muilla olevan pienempi rasvapros.. ja ku ihmiset kauhistelee sitä miten iso rasvaprosentti mulla on :'( karu totuushan toi on, mutta oon alusta asti ollu tän blogin kanssa sen verran tosissani, että oon halunnu tänne kaikki faktat kirjoittaa ja kuvat laittaa. nyt vähän v*****aa että oon laittanu..ja kuten kirjoitin, ni ton testin mukaan mulla ei ole rasvaa käsissä ja jaloissa juurikaan, vaan kaikki se ”ylimääräinen” on mulla takapuolessa kyljissä ja alavatsassa :( toi keskivartalon alue onkin ollut pitkään mun painajainen :(

 6. Heippa, ihan sattumalta löysin sun blogin ja mielenkiintoista luettavaa ja oikein innostavaa myös! Huomasin myös ettei blogiasi löydy blogilistalta, sinne kannattaa lisäillä sillä juuri tälläistä inspiroivaa tekstiä on mukavaa lueskella! Aurinkoista kesää sinne koko perheellewww.blogilista.fi -Anna J.

  • kiva kun tykkäät :) ja eikö ole blogilistalla? pitäisi olla kyllä..hmm.. otan selvää asiasta, kiva kun kirjoittelit :)mukavaa kesää sinnekkin! :D

 7. Moikka!Oon seurannut sun blogia viime maaliskuusta lähtien ja täytyy todeta, että aivan upeita tuloksia oot saanut aikaan! :D Ymmärrän kyllä että toi mittaus masentaa, mutta kannattaa ajatella että kyllä se kova treeni ja oikea ruokavalio auttaa. Täytyy kuitenkin muistaa että vasta reilut puoli vuotta olet treenannut ja syönyt oikein, joten suunta on koko ajan ylöspäin ;)Itselläni on rasvaprosentti huimat 33,3% ja rasvaa kertyy nimenomaan samoille alueille kuin sulla… Jostain olen muistaakseni lukenutkin että reisissä ja pepussa oleva rasva palaa todella hitaasti ja usein ”viimeisenä”… Mutta ei muuta kun tsemppiä jatkoon, upeita tuloksia olet saanut aikaan! :D

  • Kiitos elina :)tiedän itsekkin että tuloksia on tullut, silti aina välillä on niitä päivä ku tuntuu et mikään ei onnistu, oon läski ja löysä, ja en huomaa mitään tuloksia..onneks nuo päivät on harvassa kuitenkin :)kamalasti vaan töitä niin kyllä tää tästä, oon valmis! :)

 8. Moi!voi mäkin haaveilen noista treenihousuista. Osaisitko sanoo noista better bodiesin housukoista? onko ne ihan tavallisesti mitoitettu? Jos käyttää treenitrikoissa S:ää (esim Socin trikoot), niin onko sama koko noissakin? Mitoituksen mukaan olisin lantiosta S-M rajamailla, mutta muissa trikoissa joutunut aina ottamaan S:n, kun jalat ja peppu hoikat lantioon nähden..

  • Moikka. mielestäni menee aikalailla samoissa koko luokissa. itse käytän M kokoisia Socin juoksutrikoita ja M kokoisia Betterin housuja :) ja hyvin istuu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta