"Täällähän minä…"

Taas mennyt hetki viime päivityksestä. Tuppaa tota kiirettä ja tekemistä jokasuunnasta, nyt näin kesäloman ja häiden takia. Lapset kesälomalla, mies töissä ja itse oon illat töissä. Sit treenit ja talouden hoito siihen päälle, ni ei oikein oo aikaa ja jaksamistakaan istua koneella silloin kun olisi ns ”vapaata” :D

Tänään on mun esikoisen 8v syntymäpäivät <3 Olen siis ollut ylpeänä onnellisesti jo 8vuotta äiti! Ehkä paras "ammatti" jonka tiedän <3

2004 – Nona 2kk ja minä 19v

Hetki sitten tulin iltalenkiltä ja nyt istun suihkun raikkaana koneella ja ajattelin postailla teille hitusen mun kuulumisia :) Eipä tässä kyllä mitään kummempaa taida olla kerrottavana, mutta edes sen verran että tiedätte mun olevan yhä täällä, ja treenit maistuu ja kesä on ihanaa, häät lähenee ja ja ja.. :D

Iltalenkki takana

Tämä aamu alkoi mukavasti rinta-hauis treenillä.
Ystäväni Hele oli suurena apuna pakkotoistoissa ja on myös ilo seurata sivusta Helen innostusta kuntosaliharjoitteluun.

Treeni kulki näin:

Penkki 35kg 3×10
Vipunostot rinnalle maaten kp 6kg 3×12
Vinopenkki laitteessa 20kg 3×12
Hauis scott penkissä 15kg 3×10
Hauiskääntö taljassa 10kg 3×12
Hauiskääntö kp vuorokädet 8kg 3×12/käsi
Vatsat vatsapenkissä
Rotaatio

Muuten tää alku viikko onkin mennyt hääjärjestelyjen parissa, ihan hassua miten aika meneekin näin nopee. Vastahan me varattiin se juhlapaikka, ja siitä on kohta jo vuosi! Hui.. enää reilu 1kk meidän H-hetkeen <3
Kaikki järjestelyt on aikalailla aikataulussa ja järjestetty. Sormus hankittu, häämatka ostettu, koristeet ym päätetty ja ostettu, kaikkien puvut hankittu/teetetty, hääauto varattu, pappi valittu ym.. eli eiköhän niistä hyvät pileet tule <3 Alkaa jo vähän jännittää <3

Huomenna aamulenkille ja päivällä treffit Annan kanssa ;) Siitä sit lisää vaikka huomenna, yritän ainankin ;)
Nyt nukkumaan, alkaa olla jo myöhä.
Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “"Täällähän minä…"”

  1. Voiii stressaavasti, yllättävän monet asiat on menny ihan päin honkia eikä asiaa auta yhtään henkilökohtaset stressin aiheet.. toivon mukaan tulis ainakin vieraita paikalle ja ruoka ei ois palanut pohjaan xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta