Bikini fitnesskisoista, esittelyssä Nina

Bikini fitness kilpailu on tarkoitettu itseään kunnossa pitäville naisille, joilla on terveelliset elämäntavat. Kilpailijoilla ei saa olla lihaserottuvuutta, mutta kehon pitää olla urheilullisen ja terveen näköinen. Ylä- ja alakehon pitää olla oikeassa suhteessa toisiinsa nähden ja arvostelussa otetaan huomioon myös kasvot ja hiukset.

Eilisen työpäivän ja treenin jälkeen jäätiin Erican kanssa hetkeksi vaihtamaan kuulumiset Ninan kanssa. Nina on menossa nyt ensikertalaisena syksyn bikini fitness karsinoihin, josta toivon mukaan fitness expoon bikini fitness SM kisoihin, ja neiti on upeassa kunnossa! Nina on myös Katarinan valmennettava.
Ninaa sponsoroi ja on tukenut koko matkan aikana http://www.bbnfinland.fi/. <— Tsekkaa sivut.

Nina

Vähän harjoiteltiin poseja ja Nina kertoi dieetin vaikeudesta tälleen kesällä, joka sai mut miettimään, että jos sinne kisoihin oon joskus menossa, ni jos menisin keväällä?? Kevät 2014? Hmm.. Dieetti olis silloin talvella :) Ja dieetin alkuun olisi siis 1,5v. Olisin sit treenannu säännöllisesti 2 vuotta. Riittäiskö se? No sen näkee vuoden päästä kesällä.. katotaan sit miltä näytän :)

Kuvista näkee hyvin kuinka erinlaiset kropat meillä on, mä näytän ihan patukalta :) En myös osaa yhtään poseerata ja keimailla noinupeasti kun Nina! Mutta aijon oppia ;)
Meillä molemmilla on hyvä opettaja ;)

Toivon kovasti tsemppiä ja onnea Ninalle syksylle! :) Kamala motivaatio piikki iskee aina kun pääsee juttelemaan edistyneempien fitness urheilijoiden kanssa! Tosi jees että on paljon kavereita ja tuttuja keneltä kuulee vinkkejä ja saa apua aina jos pyytää :) 
Nyt ulos, on niin nätti ilmakin :) 
Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Bikini fitnesskisoista, esittelyssä Nina”

  1. Hei kirjottaako Nina myös mahdollisesti jotain blogia tms? Olisi kiva seurata myös hänenkin matkaansa kohti kisoja!:)

  2. Moikka!Itse asiassa blogi on juuri työn alla ja se tulee parin viikon sisällä näkyviin osoitteessa: http://www.bbnfinland.fi , kannattaa käydä kurkkaamassaSinne kirjoittelen kuulumisia ja postailen kuvia sitä mukaa, kun niitä kehtaa sinne laittaa! :)Tsemppiä kaikille treeneihin!Kesäterkuin,Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta