Salia ja lenkkeilyä, siikaa ja muikkuja

Eilen kotiuduttiin mökiltä ja heti kotiin päästyäni soitin Ericalle ja lähdettiin iltalenkille. Lenkki meni enemmänkin kuulumisien vaihtamiseen ku urheiluun, mutta parempi sekin ku ei mitään :D Kivaa oli juoruilla juhannuskuulumisia, ja meidän perus, eli fitness jutut nousi taas esille :)
Kova into molemmilla olisi treenata jokin päämäärä silmissä kiiluen. Mulla se päämäärä ja tavoite on saada kaunis ja lihaksikas fitness vartalo, ja kovasti haaveilen myös bodyfitness kisoista. Mutta kaikki aikanaan. Mitään ei saa ilmaiseksi. Töitä on tehtävä ja paljon.
Ensin laihdutin ja nyt tavoittelen lihaksia. Paljon on hommaa, mutta tätä tekee mielellään, tästä on tullut elämäntapa. Ja kokoajan nälkä kasvaa, kun huomaa että tuloksia tulee!

Hevi pipot

Tänään on sateinen sää jatkunut. En käynyt aamulenkillä mutta oltiin salilla Erican kanssa tossa muutama tunti sitten. Treenit meni vähän sekaisin ton juhannuksen aikana, ku heinolassa vieraalla salilla käydessäni sotkin treenit ja tein selän, hauiksen ja ojentajat. Tänään tehtiin Erican kanssa sama treeni ja kompromissin vuoksi tehtiin etureidet ja rinta.
Keskiviikkona meinaan tehä takareidet, pohkeet ja pakarat. Sit välipäivä ja sit loppuviikosta yritän saada kiinni rytmistä ja tehä normaalisti olkapää-ojentaja treenin, sit selkä, sit rinta-hauis ja sit jalat. Ehkä pääsen ensviikolla jo takas normi rytmiin :) Katarinan kanssa yritän ehtii treffaa ensviikolla :)
Tältä päivältä muutama kuva:

Syvä hack kyykky jalat yhdessä

Askelkyykky

Askelkyykky takaa ;)

Polvenojennus

Ristikkäistalja ylhäältä

Ja sama edestäpäin

.

Ristikkäistalja alhaalta

Vinopenkki tangolla

<3 

Tänään ruokana on ollutkin kalaa :) Savustettua siikaa <3 Nam. Eilen syötiin muikkuja :) Äiti pakkas mulle mökiltä kassillisen ruokaa mukaan, et ei mee pahaksi, ni siks kalaa noinkin paljon :) Kivaa vaihtelua, ku aina kun teen kalaa, ni se on joko tonnikalaa tai lohta.

Siika

Muikut

Illalla taidan käydä vielä lenkillä, ku näyttää että tuo sada lakkaa. Huomenna pitäis käydä hääjuhlapaikalla ja lyödä lukkoon joitakin asioita juhlapaikkaa ja itse häitä varten. Niihin on enää muutama hassu viikko, alle 2kk!!! Hui! :)

Mutta eiköhän palailla huomenna taas, nyt lapsille iltapalaa ja pyykkien levitys hommiin. Joo, kyllä! Tämäkin mamma tekee ihan perus kodinhoitohommia, every day ;)
Sara
sara

6 vastausta artikkeliin “Salia ja lenkkeilyä, siikaa ja muikkuja”

  1. Mullekkin tollanen pipo!!! :)Teilläkin alkaa tosiaan häät lähestyä, kuinka paljon jännittää asteikolla 1-10? Mun ystävällä on tosiaan lauantaina omat häät ja mie olen siellä kaasona ja voin sannoo, et minuakin jo hiukan jännittää!! :) Voin vaan kuvitella morsiammen jännityksen..Mukavaa viikon alkua! :))

    • kerro vaan minkä värisen pipon haluat, ni laitan postiin :) joo häät lähestyy ja kyllä jännittää jo asteikolla 1-10 ni 8..eli tooosi paljon :) H-hetkenä varmaan 11 :D hehe. tsemppiä kaason hommiin :) oon ollu kerran kaasona, ja se oli aika jännää :)Kivaa viikkoa sullekkin! :)

    • voi sua muru, ihana oot <3 kiitos <3pipot on 10e kpl. ja kerro vaan väri niin saat semmosen ku haluut :)pus ale <3

  2. Heippa Sara! Oon seuraillu sun blogia, koska mikään ei ole niin hienoa katsottavaa, kun on motivoitunut treenaaja ja ennenkaikkea se näkyy, että siitä tykkää :) Sullakin paljon editystä tapahtunut ja se varmasti motivoi pitämään blogiakin. Terkuin, Rebe

    • Heiii Rebe! :) samaa mieltä kanssasi, aivan mahtava seurata ihmisiä jotka on motivoituneita liikkumaan, tykkää terveistä elämäntavoista ja saavat palkinnoksi hyvän mielen kun tulosta tulee! Sullakin hienosti rakentunut kroppa ja mielenkiintoiset treenit, vaihdellaan jatkossakin kuulumisia :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta