Fitnessmallikisoista, esittelyssä Jenni

Käytiin esikoiseni kanssa alku illasta kylässä Ericalla ja siitä sit vielä kiikutin pikku neidin kotiin ja lähdettiin Erican kanssa vaihteeks iltalenkille. Ja jutut painottu taas treeneihin ja fitnessiin :) Ylläriii :)

Erica vinkkasi Jutta Gustafsbergin blogin mielenkiintoisesta uusimmasta postauksesta, jossa kerrotaan fitnessmalleista ja siitä miltä fitnessmalli kisaan hakevan tytön tulee näyttää ja koko olemukseltaan olla. Jutta itse toimii fitnessmallikisan päätuomarina.
Kyseisestä fitnessmalli aiheesta on ollut tarkoitus postata tässä lähiaikoina, joten tässä se nyt sit ois.
Itse en ole siis kiinnostunut kyseisestä ”lajista” mutta tiedänpä muutaman läheisen joka on ;)
Fitnessmalliksi voi siis hakea-ja kisassa on mahdollista menestyä jos on urheilullinen sekä omaa kauniit ja kuvaukselliset kasvot. Persoonallisuutta ja esiintymiskykyä täytyy löytyä myös. Tärkeä osa on haastattelu! Fitnessmalli poikkeaa fitness- ja perusmallikisoista siinä, että voittajan täytyy olla sanavalmis ja esiintymiskykyinen! Body fitness tai fitness kisoissa ei tarvite esiintyä puhumalla. Ei siis riitä, että on ulkoisesti kaunis! Lihasta täytyy olla sopivasti, mutta ei liikaa!

On ollut tarkoitus siis postata aiheesta, koska olen tällä hetkellä erittäin onnellinen ja ylpeä mun rakkaasta ystävästäni Jennistä, joka on valittu nyt vuoden 2012 fitnessmalli finalistien joukkoon! Kaikki finalistit näet tästä–> linkistä.

Jenni

Ollaan tutustuttu Jennin kanssa vuosia sitten salilla treenien merkeissä ja siitä lähtien pidetty yhteyttä, vaikka ei tällä hetkellä samalla paikkakunnalla asutakkaan. Onneksi asia tulee muuttumaan pian, kun neito muuttaa takaisin pääkaupunkiseudulle <3
Jennissä on kaikkea sitä mitä fitnessmallilta vaaditaan! Toivon kovasti tsemppiä ja menestystä mun hanille kyseisissä kisoissa <3
Jenni kirjoittaa blogia gym-spacella ja blogiin pääsee tutustumaan TÄSTÄ <3

Perjantain treeni tehdäänkin yhdessä kyseisen fitnessmalli finalistin kanssa, ku neiti on täälläpäin käymässä, siitä sit ihan erillinen oma postaus silloin <3

Jenni ja minä vuonna 2009, ai kamala :) hihi

Nyt on jo nukkumaan meno aika että jaksaa taas huomenna ahertaa :) Ois työpäiväkin edessä :)
Öitä!
Sara
sara

9 vastausta artikkeliin “Fitnessmallikisoista, esittelyssä Jenni”

  1. Luin itsekin tuon kyseisen Jutan kirjoituksen. Mistään en oo oikeestaan aikasemmin löytänytkään noita kriteerejä, noin selkeesti kerrottuna, tähän kisaan. Ihan hyödyllistä tietoa niille, jotka kisaan aikovat hakea, kuten siis itselleni ;)Itse kyllä kans haaveilen sitten joskus tulevaisuudessa panostamisesta body fitnekseen.. :)

    • Juu mä muistelin että sä olit kans kiinnostunu tosta fitness malliudesta, sopis sulle kyl kans ku nenä päähän <3 ensvuonna jo? joojoo!!! :)

    • Joo ens vuonna ois tarkoitus hakea tonne. :)Viime yönä näin jo unta niistä castingeista :D Siellä syötiin vaan jätskiä Jutan ja muiden hakija-tyttöjen kanssa, sit ruoaks oli HK:n sinisestä tehtyä makkarakastiketta ja perunamuussia :D Ei ehkä ihan perinteisimmät ruoat mitä Jutta söis :D

  2. mä oon kans hiljattain lukenut tuon, oonki miettinyt että mitä kaikkea eroja näillä lajeilla on. vielä mietin että mitäs sitten on se oikea body fitness ja mitä ihmettä on bikini fitness ja olikos niitä vielä jotain…??itsekin haaveilen ”näin aluksi” fitnessmallikisoista, jos siitä sitten eteenpäin… mulle ei vaan ole selvinnyt vielä mistään että onko jonnekin pituusrajaa? kun oon niinkin hurjan ”pitkä” kuin 157cm…blogisi on todella motivoiva ja sitä on kiva lukea, ja kiva että jaksat päivittää usein! :)

    • Fitnesmallikisoissa ei ole pituusrajoja, kaikki tytöt kisaa samassa sarjassa. Bodyfitneksessä Suomessa sitten jaetaan tytöt -163cm ja +163cm ja tasan 163cm, muistaakseni toi se senttiraja oli. :)Tästä pääset Chiina katselemaan bf sääntöjä :)http://www.ifbb.fi/fitness/saannot_body_fitness

    • Heippa! Hienosti olikin tyttöset sulle vastannu :) Ja noora kertoikin body fitnessistä ja noista mitoista aika tarkasti. Body fitnessin ja bikinin lisäksi on sit vielä pelkkä fitness, johon kuuluu aerobinen vapaaohjelma. fitnessmalli kilpailu on siis ns. mallikilpailu urheilullisien tyttöjen kesken. Bikini fitnessissä taas kilpailijoilla ei saa olla lihaserottuvuutta, eli ei paljon lihasta, mutta pitää olla urheilullinen ja tuomarit arvioi myös kasvot, hiukset ja kaiken :) body fitnessissä sama, mutta lihasta pitääkin sit olla jo enemmän :) ja samalla tavalla siinä arvostellaan koko tyttö, päästä varpaisiin :) ja fitnessissä on ton kaiken lisäks sit viel se vapaaohjelma :) tulipa pitkä sepostus, toivottavasti sai jotain selvää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta