Juhannus ruokaa ja hyvää seuraa

Kippis ja hyvää juhannuspäivää!

Meidän mökkimatka kestää yleensä 1,5h, mutta torstaina juhannusruuhkista johtuen teimme matkaa neljä tuntia!!! :) Huoh.. liikenne takkuili ja mateli. Onneks ei ollu kyse ku muutamasta lisätunnista, ja sen jopa lapset jaksoi istua autossa. Suurimman osan matkasta he nukkuivat :)

”Turvaväli” ei ollu monellekkaan autoilijalle
tuttu käsite, meille oli ;)

Perille päästyämme meitä olikin jo mun äiti ystävättärensä kanssa vastassa, ja ruvettiin heti kokkaus hommiin. Matkalla tuli nälkä :) Tein herkullisia jauhelihapihvejä ja salaattia.

Siinä se torstai päivä menikin, ja nukkumaan päästiin n. klo 01.00 aikaan :) Lapsetkin valvoi yöhön asti, ku olivat nukkuneet päikkärit tulomatkalla autossa :D

Perjantai aamu alkoikin sit leipomalla :) Meillä oli täällä mökillä paljon raparperiä, ja lupasin tehdä lapsille raparperipiirakan :) Itsekkin sitä söin, ja oli tosi hyvää, niin hyvää että se pellillinen piirakkaa loppui jo ennen iltaa, ja ”jouduin” leipomaan uuden :) Johon tuli lisäksi mansikoita :)

Päivällä maalailin ja askartelin hääjuttuja :) En paljasta vielä mitä, sillä moni häihin tuleva ystäväni lukee myös blogiani ;) Pientä esimakua voin antaa, kun pääsen lataamaan omalta kameralta kuvia :)

Ilma on ollut koko juhannuksen aurinkoinen ja lämmin. Todellinen kesävikonloppu on ollut! Ihanaa :)

Illalla sit nostettiin lippu salkoon ja grillattiin juhannusruokaa. Lapset oli koko päivän ulkona, ja sen huomasi, koska nukahtivat illalla paremmin ku torstai iltana :)

Nyt on lauantai aamu, ja ollaan lähdössä salille ja kylpylään mun miehen kanssa <3 Kahdenkeskistä laatuaikaa <3 Ihanaa <3

Ihanaa viikonvaihteen jatkoa kaikille, palaillaan!
Sara
sara

2 vastausta artikkeliin “Juhannus ruokaa ja hyvää seuraa”

  1. :D Käsilaukku kaulassa, perussettiä :DIhanalle kuulostaa teidän juhannuksen vietto! Etenkin toi viimeinen kohta, kahdenkeskisestä laatuajasta miehesi kanssa :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta