Leivontapäivä, hmm…

Päivää kaikille!

Eilen oli siis selkätreeni, ja siitä pikaisesti tässä kuvien ja ohjelman.

Alatalja lapiolla
Ylätalja eteen leveäote
Kulmasoutu kp
Selänojennus laitteessa
Maastaveto
Vatsanrutistukset

Tämä aamupäivä onkin mennyt ulkoillessa. Oltiin lasten kanssa leikkipuistossa syömässä ja touhuamassa. Sit lähdin Lilyn kanssa kotiin päikkäreille, ja Nona jäi vielä omia leikkejä leikkimään ystävänsä kanssa. Tossa just Helen kanssa mietittiin, että miten se aika onkaan mennyt niin nopeasti? Justhan meillä oli iiihan pikku vauvat, noi vauvat jotka täyttää tänä vuonna siis 8vuotta! Apua! Oonko mä oikeesti ollu jo 8vuotta äiti!!! Kyllä! :) Niin se aika vaan menee :)

Pose asennot hallussa <3

Lovers <3 Nona ja Helen poika

Tänään tiedossa leipomista! Ystäväni tyttärellä on huomenna syntymäpäiväjuhlat, ja olen luvannut tehdä juustokakun, ja voi olla että jotain muutakin tulee leivottua, kun oikein innostun. Tykkään siis kamalasti ruoanlaitosta ja etenkin leipomisesta, mutta meidän perheessä minä olen ainut joka tykkää makeista herkuista, ja kun ne ei tällähetkellä kuulu mun ruokavalioon, niin oon jättänyt leipomisen vähemmälle. Välillä on aina mukava auttaa muita ja tehdä juhliin viemisiä :) Huomenna sit aamusta vähän töitä ja jos ehtis treenaamaan niin ois ihan parasta. Sit synttäreille ja sit viel illalla ”aikuisten” juhliin :) Kiirettä pukkaa siis :) Mitenhän kaikkea taas ehtii ja jaksaa :D HELPOSTI!

Huomiseksi tiedossa jotain tämäntyylistä, mutta vadelmatäytteellä. Tämän olen leiponut viime syksynä:

Mango-mansikka juustokakku
digestivepohjalla
Aurinkoa kaikkien viikonloppuun! Palaillaan taas ensiviikolla!
Sara
sara

Yksi vastaus artikkeliin “Leivontapäivä, hmm…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta