Olen otettu, kiitos!

Heippa kaikki!

Haluan kertoa kuinka otettu ja iloinen olen siitä, miten paljon saan ihanaa ja positiivista palautetta mun blogista. Se on kuulemma motivoiva ja innostaa monia muitakin treenaamaan ja muuttamaan elämäntapoja.
Monet hämmästelee sitä miten perheenäitinä mulla on aikaa, halua, jaksamista ja kiinnostusta liikkua ja syödä oikein, eikä maata vaan sohvalla ja mussuttaa niitä herkkuja jotka jää kylkiin :)
Ihanista kommenteista ja sähköposti viesteistä olen lukenut, että se kun olen saanut itseni liikkeelle ja saanut näkyviä tuloksia niinkin lyhyessä ajassa, on herättä nyt monet muut sohvaperunat, ja se jos mikä, on mulle paras kiitos tästä blogin kirjoittamisesta! Se  saa mut iloiseksi, jos voin auttaa jotain muita tän mun blogin kautta :)
Saan viestejä joissa kerrotaan kuinka vaikealta aluksi tuntui edes pelkkä ajatus salille menemisestä tai ruokavalion muuttamisesta, mutta kun sen kaiken saa alulle, kaikki on helpompaa. Mutta niinhän se on vähän kaikessa, alku on aina vaikeaa, mutta jos jotain oikeasti haluaa, niin sit vaan on otettava itseä niskasta kiinni ja alettava toimimaan.
Olen tosiaan aika sanaton ja yllättynyt siitä kuinka paljon tää mun blogi motivoi teitä joitakin lukijoita. Ihanaa, kiitos kun luette ja jaksatte mun höpinöitä :)

Kävin aamulla mun ”hoviompelijalla” Helellä, ja sain taas ihania mittatilaus vaatteita kotiin! Hele on loistava ompelija ja tekee ihmeitä! :) Hele mm. ompelee häihini morsiusneitojen mekot ja kaventaa + lyhentää mun pukua!
Olette varmaan huomannut monessa postauksessa meidän lapsilla ihania pipoja <3 Ne on esimerkiksi Helen käsialaa, sekä nämä seuraavat muotiluomukset <3 Myös Ericalla ja Erican lapsilla on "Hevi" pipot :) Erican toukokuun postauksessa olikin mainita niistä, katso tästä lisää.
Hevi on siis Helen tuotemerkki. Alla olevat mekot ja pipot on siis Helen tekemiä. Kuvissa Lily ja ystävän lapsia malleina  :)  Jos kiinnostuit vaatteista tai pipoista, ota yhteyttä joko kommentoimalla tai viestillä sähköpostiini!

Ohut pipo on mainio keksintö salilla! ”hikipipo”
Ei valu hiki pitkin otsaa, eikä tartte kantaa
pikku pyyhettä mukana :) Suosittelen!

Aurinkoista päivää kaikille! Illaksi töihin ja sit ois selkätreenin vuoro.
Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “Olen otettu, kiitos!”

  1. Mä haluaisin ihtelleni juuri tuollaisen ohuen ”hikipipon” ja juuri tuommoisen ”tonttu”-mallisen :D.Mistä noita pipoja pääsisi kahtelemaan tarkemmin :)?Sitten pari häihin liittyvää kysymystä :D eli onko teille tulossa isot häät,paljonko aiemmin aloitte suunnittelemaan ja minkälainen budjetti teillä on :)?

    • Asustellaaan siis täällä helsingissä eli täältä pääsee ihastelemaan. Sähköpostilla voin antaa tarkempia osoitetietoja. Mun email osoite on tossa sivun ylälaidassa oikealla.Kutsuja häihin on lähetetty 100 ja vuosi sitten elokuussa alettiin suunnittelee. budjettia yritän pitää sopivana, eli mahdollisimman pienellä budjetilla tyylikkäät ja hienot häät, eli ollaan varauduttu n.7000-10000e budjettiin. Mitä vähemmän rahaa menee, ni sen parempi :D kaikessa yritän säästää ja kierrätys kannattaa <3 mutta on mulla muutamia sellasia asioita joihin ehdottomasti halusin panostaa, ja niistä oon valmis maksamaan, kuten meidän hääauto ja mun sormus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta