Aurinkoa aurinkoa!

Eilen olin illan töissä ja jäin viel treenaamaan. Helen kanssa tehtii vuorotellen ja tsempattiin toisiamme puolin ja toisin! Go go girls!
Vuorossa oli siis olkapää-ojentaja treeni johon kuului:

Vipunostot sivuille kp
Vipunosto eteen tangolla vastaotteella
Pystypunnerrus kp
Ranskalainen punnerrus
Kapeapenkki
Ojentajapunnerrus taljassa

Tänään mun pikkuinen on ollu vähän köhäinen ja nuhainen, joten ei oo viittinyt lähteä ollenkaan ulos. Neidin päiväuniaikaan valloitin parvekkeen, levitin öljyt pintaan ja makasin partsilla reilun tunnin verran auringosta nauttien! Ihan parasta! Olo oli ku grilli vartaalla, ku hetken oleskelun jälkeen alkoi jo polttamaan ja piti vaihtaa puolta! :D Nyt on rusketus taas saanut lisä syvyyttä ;)
Tajusin tossa jokin aika sitten että en voi ottaa tavallisissa lappu bikineissä aurinkoa, koska mun hääpuvussa ei oo olkaimia, se on vaan tuubi mallinen, eikä ois kiva että ois tosi voimakkaat rusketusrajat :) Eli tuubitopeissa ja olkaimettomissa bikineissä mennään tää kesä :) Omalla suojaisalla partsilla uskaltaa olla jopa ilman yläosaa ;)

Kohta syödään ja sit lähden mun äidin kanssa vähän kukkakaupoille. Suunnitellaan lopulliset kukka-asetelmat ja kaikki muut kukka koristeet häihin. Samalla käyn katsomassa asua, jonka äitini on ostanut häihin <3 
On tää häiden alus aika stressaavaa, mutta samalla niin jännää ja ihanaa <3
Ainii, nyt on häämatkakin plakkarissa ;) jeejee!!!
Sara

sara

4 vastausta artikkeliin “Aurinkoa aurinkoa!”

  1. Kerro kerro! Minne meette? Mulla olis enää muutama päivä häihin ja nyt voin kyllä rehellisesti sanoa, että en stressaa yhtään! Vielä viime viikko meni bridezillana, mut kun asiat tekee ajoissa, niin sit viimesen viikon voi jo nautiskella :) Ok, oma peilikuva tuskin koskaan miellyttää mua ja se onkin ainut huoli, jolle en kyllä enää mitään voi tehdä, joten mitäpä tuotakaan murehtimaan :D

    • Rodokselle mennään <3 Ei kannata kauemmas oikein lähteä, kun viikon matka lasten takia on vaan kyseessä. Matkoihin menee niin kauan aikaa ni ei viitti kaukomatkalle lähtee. Ja toki se on myös kalliimpaa :) En haluu olla ku viikon erossa lapsista ja saatiin sopivasti viikoksi kaikki hoitoon :) jee jee loma here I come! <3 HIHI.. sulla onkin ihan kohta se H-hetki, tsemppiä! <3 ja kaunista päivää <3

  2. Teetkö viparit ja pystypunnerruksen käsipainoilla seisten vai penkissä istuen tai maaten? Itse olen huomannut että on tehokkaampaa tehdä liikkeitä pienemmillä painoilla seisten kuin köllötellen kun täytyy pitää keskivartalo kasassa eikä voi tukeutua penkin antamaan tukeen ja nostaa isompia käsipainoja.Erilaisilla variaatioilla saa mukavasti lisää uudenlaista ärsykettä joten totahan kannattaa vaikka vaihdella treenikerroilla.

    • Moikka!Juu sama täällä, vähän yritän vaihdellen tehdä aina kaikkia liikkeita. välillä istun ja teen raskailla, ja kevyellä viikolla seisten ja kevyemmillä. yritän just saada niitä erinlaisia ärsykkeitä ja vaihtelua treeneihin, ja toi seisten-istuen vaihtelu on just yks niistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta