Rakastan ruokaa!

Heta pyyteli tossa tietoa mun ruokavaliosta ja siitä miten se on muuttunut kun aloin treenaa Katarinan kanssa.

No se oli niinkin ”yksinkertainen” muutos ku : hiilarit! :)

Ennenhän mä olin laihduttaja. Vuodessa laihdutin -10kg. 76kg:sta -> 65kg:n, ja laihdutin niin että jätin hiilarit pois. Se toimi, mutta luultavasti poltti myös mun lihaksia. 65kiloisena palkkasin pt:n, Katarina Tunturin.
Katarina teki mulle ruokavalion, ja lisäsi hiilari”piikit” mun päivään, eli aamulla ja päivällisellä PALJON hiilareita.
Se ei sit loppupeleissä olluytkaan niin ”yksinkertaista” kun kuvittelin. Eka mietin et  ahaaa, täähän on ihan pala kakkua, koska rakastan ruokaa.. mut ei se ollukkaan niin. Mun oli tosi vaikee opetella syömään niin ”paljon”. Olin vuoden verran laihduttanut ja hiilarit oli minimillä. Oli tosi vaikee yhtäkkii syödä ku hevonen. Puuroo, pastaa, riisii ja perunaa.. huoh.. se oli vaikeaa.
Siinähän mulla tulikin sit se epätoivon hetki, kun ykspäivä tavattiin Katan kanssa, ja se kertoi faktat! Mä en ikinä kasva ja saa lihaksia jos en syö niinku se määrää!
Olin laihtunut edelleen, vaikka tarkoitus oli kasvattaa lihaksia ja samassa polttaa rasvaa ja päästä ihanne painooni. En ollut syönyt tarpeeksi siihen nähden miten paljon kulutan.. Sen takia olin myös tosi väsynyt ja kiukkunen..
Katan ihanan ja tsemppaavan puheen jälkeen tajusin entistä enemmän miten paljon haluun tätä, ja sit vaan päätin että mähän alan syömään! Haluan ne lihat! :)
Nyt on ollu jo ihan iisii, se alku oli hankalaa. Edelleen rakastan ruokaa ja oon oppinut soveltamaan ja tekemään erinlaisia sallittuja ruokia ja ne maistuu :) Kaloreita en laske, mutta ne pyörii siinä 2000 kieppeillä.
Paino on nyt ihanne lukemissa, 62kg ja toivon nyt vaan muutosta lihasmassaan! Sitä lisää!
Käyn 4 kertaa viikossa salilla ja 2-3 kertaa viikossa lenkillä. Yleensä aamuisin. Myös kiireettömänä salipäivänä saatan jäädä treenin jälkeen polkee kuntopyörää ja kuuntelee musaa. Siinä ne mun aerobiset. Kovasti on ollut tarkoitus tutustua uusiin lajeihin kuten uimiseen ja haluaisin kovasti pyörän, mutta en oo saanut aikaiseksi hankkia :)

Mulla on vieläkin sunnuntaisesta jalkatreenistä jalat aika muussia, ja tänään ois vuorossa käsitreeni. Olkapää-ojentaja. Siitä sit lisää, luultavasti huomenna :D

 Pauline Nordinin treeneihin onkin hyvä lopettaa tää postaus. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
Sara
sara

5 vastausta artikkeliin “Rakastan ruokaa!”

  1. Todella hyvä postaus! Olen muutenkin lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja kirjotat todella hyvin ja asiaa. Olen itse kanssa laihduttanut n. 15kg alle vuodessa ja kiinnostusta olisi alkaa hommaamaan lisää lihaksia. Joten tämä sun blogi sopii munkin tilanteeseen kuin nenä päähän! Tsemppiä ja älä ainakaan lopeta kirjottamista (muuten mulla ei ole mitään mihin samaistua:D)!//Heidi

    • kiva jos oli mieleen. en ole itseni mielestä kovin hyvä kirjoittaja ja välillä saattaa tulla sepustettua asiaa mutta sekavasti :) kiva jos on helppo samaistua mun tilanteeseen ja hyvä jos se vaikka motivoisi sinua! mua ainanki motivoi kun huomaan että on muitakin tässä samassa tilanteessa, ja tahto on kova ja eteenpäin! :)tsemppiä jatkoon!

  2. Komppaan edellistä, eli tosi hyvä postaus! Itsekin lähes samassa tilanteessa, paitsi se oma PT valitettavasti puuttuu. Tammikuusta saakka Fitfarmin ohjeilla laihdutettu ja noin 11 pudotettua kiloa takana ja seuraava tavoite saada lisää lihaa erityisesti yläkroppaan. Itseasiassa just maanantaina lisäsin hiilareita roimasti lisää ruokavalioon ja pää meinaa taistella vastaan, kun ruokaa on muka liikaa ja pelottaa että kilot tulee takas. Vaikka tiedänkin,ettei tällä ruokavaliolla liho ja entisellä ruokavaliolla ei niitä lihaksia saa. Mutta yllättävän vaikeaa, vaikka minäkin ruokaa rakastan enemmän kuin ois väliksi :) Blogiasi on tosi kiva lukea, kun tilanteeseesi jotenkin niin helppo samaistua! Keep up the good work!

    • heip. hienosti oot pudottanut noin lyhyessä ajassa! wow! :) mulla oli vähän sama juttu, et pelotti et kilot tulee takas, mutta eihän se niin mee, jos syö oikein ja puhtaasti :) ja treenaa tietty myös :D kiva jos viihdyt täällä, ja tsemppiä sinnekkin päin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta