Viikonlopun juttuja

jäätelö maistuu kesällä

Hyvää maanantaita sinne kaikille ihanille lukijoille! Vielä tämä päivä aikaa osallistua kilpailuun (edellinen postaus) ja illalla katsotaan ketä NELJÄÄ lukijaa arpaonni suosii :) Aivan! Pääpalkinnon lisäksi lähetän kolmelle muullekkin lukijalle yllätyspalkinnos :) Katsotaan ketä arpaonni suosii, mutta vasta illalla klo 21! Joten siihen asti on vielä aikaa osallistua! :)

Viikonloppu oli mukava. Oli ihanan aurinkoista koko vkl, ja oltiin paljon ulkona. Lauantaina olin töissä, Nona oli mukana ja viihtyi tavalliseen tapaan hyvin. Työpaikan ulkopuolella on iso päiväkoti jonka pihassa on kiva leikkiä viikonloppuisin kun päiväkoti on kiinni, ja touhusi se neiti siellä salillakin :) Ja välipalaksi tytölle tein herkku suklaa-banaani pirtelöä :)

Illalla oli luvassa Euroviisut, eli kisastudio, joten oltiin ostettu lapsille paljon kaikkea kivaa naposteltavaa, ja lupasin lapsille että saavat valvoa niin kauan ku jaksaa ja seurata laulukilpailuja :) Nooo, ne kisathan alkoi klo 22 ja ensimmäinen simahti klo 22.13 ja toinen 22.35 :) Naurahdettiin mun miehen kanssa että, jee, hiljaisuus, ja kahdenkeskinen aika voi alkaa, ja kun kävin suihkussa ja palasin sohvalle, niin herra nukkui sikeästi myös :) Eli seurasin euroviisut yksikseni :) heheh :)
Hyvin nukutun yön jälkeen olikin kiva lähteä heti aikaisin sunnuntai aamuna Korkeasaareen retkeilemään! Pakattiin kaikille omat eväät mukaan ja lähdettiin vaihtelun vuoksi julkisilla liikenteeseen. Auto jäi pihaan koska ajateltiin että mentäisi ensin keskustaan ja sieltä lautalla korkeasaareen :) olipas kivaa kun ilmakin oli niin hieno! Alla vähän kuvia korkeasaaresta :)

Retken jälkeen olikin aika lähteä treenaamaan, vuorossa oli rinta-hauis treeni. Perjantaina huomasin mun ranteessa patin, joka ei oo kipeä, muulloin kun jos taitan rannetta ja siinä on painoa. Jännetupintulehdusko? En tiedä. pitää jäädä seuraamaan. Ei onneks haitannut eilistä treeniä.
Tähän loppuun vähän tilanne tietoa, eli mittailin itseäni tässä tänä aamuna, ja mitat on ihan samat kun viimeksi, mutta paino on vähän pudonnut. Otin myös kuvia ja vertailun vuoksi laitan kuvat joissa olin 70kg marraskuussa 2011 ja nyt tänään otetut joissa painoa mukavat 61,5kg. Kohta alkaa kyllä semmonen tehotreeni noille reisille et huh, niille ei oo tapahtunu mitään!!!! Arghh!!!! Ne alkaa näyttää kokoajan vaan isommilta, ku muu kroppa pienenee :( 
Mutta muuten oon mielissäni :)

Sara

sara

8 vastausta artikkeliin “Viikonlopun juttuja”

  1. Jos tuo patti on ranteen ulkosyrjällä niin se on varmaan geelipatti… Oon itse kärsinyt sellaisesta lukiosta lähtien kun kirjoitin niin paljon. Se liittyi jotenkin hermoratojen rikkoon, mikä aiheuttaa rikkokohdan täyttymistä geelimäisellä aineella ja muodostaa patin. Tulee kuulemma rasituksesta, ei oo vaarallinen ja jos vaivaa pahasti niin voidaan napata päiväkirurgiassa pois… Että sellainen epikriisi tähän väliin! :)

    • pitää mennä näyttää tätä kättä jonnekkin.. se aina sillontällön vihlasee jos ottaa painoo sille kunnol :(

  2. Taas näyttää niin hyvältä! Tällä hetkellä itselle on iskenyt joku hemmeti motivaatio kato, mutta aina tietää, kun sun kuulumisia tulee lukaisemaan niin saa aimo annoksen motivaatiota omaankin treeniin ja elämään :) Kiitos siitä<3

  3. Hyvältä näyttää! Ja naisena onkin tosi vaikeaa saada muutosta alkakroppaan, mullekin tapahtunu muutosta kaikkialla muualla paitsi pepussa ja reisissäkään ei oikeen yhtään, tänään voiskin tehdä vaihteeksi jalkatreenin ja pistää perseenki maitohapoille, ah onnea <3 xD Ja ihana toi ku koko perhe simahtanut xD Jajaja mäkin haluan ulos syömään ja haluun grillaamaan ja ollaan jo suunniteltu miehen kanssa vaikka mitä terveellistä ruokaa, niinku täytettyjä paprikoita/tomaatteja, omia marinadeja ja vaiks mitä, tulee hieno kesä, kun mieskin on mukana tässä terveyshommassa <3

  4. Ihanat halailevat kilpikonnat! :) Viimeks ku itekki kävin korkeasaaressa ne hempeili tuollain. :D Ja siitä on joku 5v aikaa. Onkohan ne tehny mitään muuta täs välissä? :D Oot kyl kiristyny tosi nätisti noista vanhoista kuvista. Tosi hyvännäköstä. Susta tulee todella kaunis morsian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta