ARVONTA KÄYNTIIN! :)

Tähän alkuun vähän tästä päivästä. Herättiin siinä klo 7.00 aikaan ja heti aamupuuron jälkeen, noin klo 8 aikaan, oltiin jo liikenteessä. Suuntana kauppatori, ja torikahvit :) Lily vetäs ison pullan ja mehua ja mulle maistui ulkoilmassa ihanasti kahvi. Meidän seurana oli mun sisko, mun isä ja isän vaimo. Torikahvittelujen jälkeen käytiin vähän shoppailemassa, ja kuten arvata saattaa, niin häihin liittyvää… :)

Herkkupullaa :)

Siinä sit menikin muutama tunti kaupoilla pyöriessä ja alkoikin tulee nälkä ja niinpä se olikin jo lounasaika. Jee! Lounaalle mentiin Töölön merenrantaan Ravintola Mestaritalliin, ja ihanan ilman johdosta päädyttiin terassille syömään. Söin lohi caesar salaatin :)

Lohi salaatti ja Lilyn omppumehu, ei siis viski
vaikka siltä näyttääkin! :D

Nyt ilta menikin treenatessa, oli olkapää-ojentaja päivä, ja vielä kotona ajatus treenaamisesta tuntui mahdottomalta, kun olo oli jotenkin väsy, mutta heti piristyin ku pääsin salille. Piti päivystää kännykkää, että muistin soittaa esikoiselleni kun kello tuli seitsemän, silloin meidän pihaan tulee jäätelöauto, ja lupasin et lapset saa käydä ostaa jätksii :) Pikkasen ois tehnyt mieli, mut ei sit kuitenkaa niin paljon et oisin syöny :) Treenin jälkeen palkkari napaan ja kotona viel rahka ja pensasmustikoita.

Kovin urpo ilme :D

Hmm.. vieläkös keksisin jotain kirjoitettavaa…. NO EI.. :) eli siirrytäänpä siihen kilpailuun sitten :)
Eli eli..
Lupasin järjestää kilpailun, kun lukijoita on sata! Ja nyt mulla on jo ihanat 106 lukijaa! Jeee! ARVONNAN AIKA! Ihania ootte! <3
Mikäli kiinnostaa osallistua kilpailuun, niin olehyvä, ja kirjoita mulle jokin pikku terveinen esim siitä miten olet eksynyt blogiini :) Se on yhtä helppoa kun facebookissa kommentoiminen :) Kommentoimalla osallistut arvontaan! Kunhan sulla on nimimerkki :) Anonyymit siis, keksikää nimimerkki :)
Mun blogin lukijaksi voi liittyä tosta oikealta -> painamalla tota Liity tähän sivustoon -painiketta. Aina on mukava saada uusia lukijoita! :) Ja te ketkä ette oo mun blogin lukijoita, niin keksikää ihan mikä vaan nimimerkki, mikäli haluatte osallistua mahtavan ”treenipaketin” arvontaan! :) Arvon kaikkien nimimerkkien kesken siis tämän voittopaketin, ja arvonta tapahtuu perinteisesti niin, että kirjoitan kaikkien osallistujien nimet paperilappuihin ja laitan laput hattuun, ja mun esikoinen saa toimia onnettarena, ensi maanantaina. Ja palkintona kommentista, voit voittaa:

Sports Protein -patukka
Kerta annospussi urheilujuomajauhetta (sitruuna)
Kerta annospussi palautusjuomajauhetta (mansikka)
Fast shaker

Voittopotti! :)

Julkaisen voittajan nimimerkin siis maanantai iltana, 28.5.2012 blogissani, ja kerron sitten miten edetään, että saan voittajan yhteystiedot paketin lähettämistä varten :)

Joten! Ei muuta kun onnea arvontaan!  ;)

Sara
sara

55 vastausta artikkeliin “ARVONTA KÄYNTIIN! :)”

 1. Minä eksyin lukemaan blogiasi googlettaessani morsiandiettiä! Ja ahkerasti sun päivitykset edelleen luen, ja kateellisena katselen miten sun morsiandietti sujuu ja mun rämpii niin pohjamudissa :(

 2. Olen lukenut blogiasi helmikuulta ja koko ajan ihan ”virallisena” lukijana :) Löysin tänne, kun etsin googlella treeniaiheisia blogeja. Ja kiva kun löysin, juttujasi on aina mukava lukea :) Olen aika laiska kommentoimaan, mutta voit olla varma, että luen jokaikisen postauksesi :=)

 3. Googlen kautta, etsin jotain aiheeseen liittyvää ja heti tuli tämä blogi tuloksiin :) En ole kauaa vielä lukenut, mutta jatkan kyllä ja aloitan kohta oman projektini. Toivottavasti menee yhtä hyvin kuin sulla ja miksei menisi jos valmentajiksi valkkaan heidät keitä oon aatellut koska oman pään olen jo tähän tsempannut. Ei malta odottaa =D

 4. Mä löysin sun blogin gfg-dieetin myötä foorumilta alkuvuodesta. Jo heti silloin tuli sellanen kutina, että toi nainen on tosissaan eikä vaan selittele :) Oot isosti onnistunut jo nyt, paljon tsemppiä jatkoon! ♥

 5. Hmm.. en edes muista mitä kautta löysin, kai loppujenlopuksi jonkun haun-avulla. Olit niin motivoitunut ja määrätietoinen, että jäin pitemmäksikin aikaa ;) Edelleen olen sitä mieltä, että oot yksi motivoituneimmista ihmisistä joita tiedän! -M

 6. tosi huippu pääpalkinto. (:tutustuin blogiisi ihan perinteisesti surffailemalla blogista toiseen. siinä tuli silmäiltyä monta uutta sivustoa, mutta vain paria liityin lukemaan.

 7. Blogilistan kautta mie siut aikoinani löysin kun yövuorossa olin töissä ja selailin nettiä. :) Onneks löysin. Kirjoitat mahtavaa blogia, omana itsenä ja vaikutat niin elämäniloiselle, aidolle ja suoralle naiselle, että oikein tekisi mieli tutustua suhun paremminkin! ;) Hihih <3

 8. Bongasin blogisi heti alkuunsa GoFatGo:n palstalta ja ekasta tekstistä asti oon ollu koukussa. Joka aamu luen aamulehden sijasta sun blogia. :)Tykkään sun rennosta tavasta kirjottaa ja jakaa asioita. Lisäks saan huimaa lisätsemppiä omaan treeniin sun teksteistä. Kiitos tästä. :) Jatka samaan malliin vaan. :)

 9. Hmm, lähettiköhän Blogger kommenttini? Tuli error-viesti.. No, sama uudelleen, eli:Löysin blogisi muiden blogien kautta kun surffailin joutessani :) Treeni- ja valmennusjutut herättivät kiinnostukseni, ja niin jäin lukijaksi.tiinakki (at) hotmail.fi

 10. Löysin blogisi etsimällä googlesta go fat go dietin ruokaohjeita ja löysin sun ja Erican blogit ja oon seurannut niitä siitä asti :) Ja jatkan seuraamista edelleen! -Ninni-

 11. Päädyin blogiisi ihana ystäväsi Erican blogin kautta, ja liityin heti melkein alusta jo blogisi lukijaksi, ja on ihan lemppari blogi!!:) Ihana blogi ja niin motivoiva, kun vaan olla ja voi!!:)

 12. Sattumalta eksyin sun blogiin tos muutama viikko sitten ja luin koko blogin ja motivoiduin itsekin treenaileen, aikasemmin se on käyny mieles mut sun blogista sain sen innostuksen alottaa oikeesti! :)

 13. Oisinkohan pistänyt hakusanaksi gofatgo ja sitä kautta löysin tänne ja addiktoiduin samointein :D Mulla taisi muuten käydä päinvastoin kuin edellisillä eli löysin tän sun blogin kautta Too big to be me-blogin ja koukussa olen molempiin :D :D

 14. Etsin Googlesta hakusanalla fitness blogi uusia blogeja luettavaksi ja sun pomppas heti ensimmäisten joukossa. Vaikutti niin hyvältä etten sitten muita enää etsinytkään! :)

 15. Mulla kävi samalla tavalla edeltävän kirjoittajan kanssa :D.Sun blogista löysin myös tieni kaverisi Erican blogiin :).Mukava seurata täältä taustalta sun kehitystä :).

 16. Löysin ensin tuonne Erican blogiin fitfarmin foorumin kautta ja sitä kautta löysin tänne blogiin sitten. :) Aivan ihana blogi kyllä on ja kiva seurailla noita sinun treenailuja ja hääjärjestelyitä. :)

 17. Minäkin löysin sun blogin jostain muusta blogista kun selailin. En muista enään mistä. Tykästyin heti sun blogiin ja lukijaksi jäin! :)

 18. Löysin tänne tänään Erican blogin kautta ja luinkin päivän aikana koko blogin läpi :) Sulla on mahtava tsemppi päällä ja muutos kropassa on nyt jo hiukea!

 19. Olen lukenut noin 2kk blogiasi. Uskomattoman nopeasti olet saanut hienoja tuloksia! :) Ensimmäistä kertaa nyt kuitenkin vasta kommentoin. Tosi paljon olen saanut tsemppiä blogistasi, ehkä pitäisi alkaa kommentoimaankin useammin.:)

 20. Lukemalla sun blogia saan paljon innostusta itsekkin kovalla treenillä treenata! :) Ihan etsimällä fitness blogeja päädyin tänne.Tsemppiä treeniin ja ihania hääsuunnittelu hetkiä. (Meiläkin sama tilanne :))

 21. Löysin sun blogiin muistaakseni Erican blogin kautta. Nyt tulee lähes päivittäin luettua sun juttuja ja täytyy kyllä sanoa että oon saanut motivaatiota omaankin tekemiseen sua seuraamalla! :) -Laura-

 22. Edellisen tavoin löysin tänne Erican blogin kautta, kadehtien seuraan tahtiasi, oma tavoite olisi samoissa, vielä vaan junnaan todellakin ihan liian kaukana…Mutta kyllä tästä vielä :)

 23. Moro!Blogisi löytyi Erican blogin kautta ja lisäsin heti seuraamiini blogeihin. Mahtavat tulokset sulle jo lyhyessä ajassa ja kiva blogi kyllä muutenkin :)

 24. Erican blogin kautta päädyin tänne ja rakastuin heti :) Tsemppiä treeneihin ja ihanaa alkanutta kesää!-Rymy

 25. Heippa ! Mä löysin sun blogin kun etsin treeniblogeja bloggerista, ja tykästyin heti niin kovasti että luin samana iltana kaikki vanhat postauksesi. Oot inspiroinu mua ihan mielettömän paljon ja auttanu mua treenaamaan itsekin ahkerammin ! :)

 26. Moikka :) Löysin sun blogin Too big to be me-blogin kautta. Blogiasi on kiva lukea, ja seurata sun edistymistä. Hienosti oot kyl saanu kropan timmiin kuntoon:)

 27. Heips,eksyin blogiisi etsiessäni body fitnekseen liittyviä blogeja ja sen jälkeen en olekkaan missanut ainuttakaan päivitystäsi! :) Olisinkin erittäin kiinnostunut, miten päädyit Katarinan valmennettavaksi ja minkälaisissa hinnoissa liikutaan, henkilökohtaisesta valmentamisesta kun on kerran kysymys. Jollet raha-asioista täällä mielelläsi avaudu, olisi aivan ihanaa, jos viitsisit vastata sähköpostiini. Täällä olisi eräs lajista kiinnostunut urheileva opiskelijanainen! :D

 28. Jaa-has hieman tylsä vastaus, mutta löysin Too big to be me-blogin kautta. Osittain jäin varmaankin siksi lukijaksi, että olen täsmälleen samanmittainen ja melkein lähtöpainoinenkin kuin sinä, joten oot hyvä inspiroija mulle! ;) -Mira

 29. Löysin sut tammikuussa GoFatGo-foorumilta ja heti jäin koukkuun! :) Mahtavaa seurata sun matkaa ja oon saanut hurjasti motivaatiota omaan painonpudotukseen sun juttujen myötä. Oot upee esikuva ja lupaan tulla livenä kannustamaan kun kisalavojen aika koittaa!- Lilli

 30. Vielä ehtii!!! Kahmaisin blogisi lukulistaan tammikuussa GFG:n aikoihin, muistaakseni Erican blogin kautta ja nyt oon koukussa teihin molempiin. Jäin vakilukijaksi, koska olet ihanan pirteä ja sulla löytyy niin upeasti itsekuria, että sietää ottaa mallia… :)

 31. Blogisi löytyi Erican blogin kautta. Blogeista saa itsellekin motivaatiota kerättyä, kiitos siitä :)-Anu

 32. Erican blogin kautta tieni tänne löysin ja vakkarilukijaksi jäin, toki laiska olen kommentoiman,lupaan siinä petrata :-) ihana ja tsemppaava blogi :-)-hensku

 33. En ole kyllä ikinä osallistunut mihinkään blogien hömppäjuttuihin mutta nyt on ihan asialliset palkinnot niin katsotaan josko kävisi tuuri :)Blogilistalta selasin joskus treeniblogeja ja tämä on päässyt niihin harvojen ja valittujen joukkoon jotka tsekkaan säännöllisesti. On mukava lukea blogia jossa treenaaminen on intohimo eikä pakkopullaa jolla pyritään esimerkiksi pudottamaan painoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta