Tonnikalapastaa ja aurinkoa

Eilen kävin tekee jalat, ja treenit menikin odotettua paremmin. Olin aamusta taas tosi väsy, mutta kyllä se siitä iltaa myöden helpotti, iltapäivällä jaksoi hyvin jumpata :)
Meidän lähikirkolla oli eilen myös lasten tapahtuma, jonne mentiin piipahtamaan. Tiedossa oli trampoliini, kasvomaalausta, arvontaa ja kaikkia herkkuja :)

Tänään kello herätti 5.30 ja kävin aamulenkillä ennen kun muu perhe heräsi. Lenkin jälkeen maistui puuro, mutta niin näköjään unikin. Aloitin tän postaamisen jo aamulla, mutta olin nukahtanut :) Eli nyt on hyvä jatkaa, ennen ku alkaa työt.

Aamun usva

Auringonnousu

Vatsat

Eilen iltalenkillä kerroin Tepalle kuinka mun on koko päivän tehnyt mieli tomaatti-tonnikala pastaa! Eli tänään oli vuorossa semmoista! Ja aivan mahtavaa tuli! Mun omaan versioon tästä tulee siis pastaa, tonnikalaa, 4 valkuaista, 2dl vettä, 2dl raejuustoa, 1dl cremebonjour 15% Tomaatti maustettua kermaa ja tomaattia viipaleina! Vielä basilika ois pitänyt olla, mutta maistui noinkin! Valkuaiset, vesi ja se kerma vaan sekaisin ja kaadetaan mössön päälle ja hetkeksi uuniin! aika namia!

Tänään on ollut taas niin ihana ilma että ollaan viihdytty ulkona! Käytiin ostamassa ostarilta pensasmustikoita ja herkuteltiin pihalla :) Aurinko on alkanut jättää merkinsä mun ihoon, kun rusketusrajat alkaa näkyy, jee, kesä!!!

Nyt lähden hipsimään töihin! Tänään on välipäivä salista mutta huomista odotan, kun on olka-ojentajapäivä <3 Eli Huomisiin!
Sara
sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta