Kilpailua tiedossa!

Noniin rakkaat ystäväiseni!
On niinkin ihana tilanne, että lukijoita on pian SATA! Ihanaa kun tykkäätte lukea mun juttuja!
Joten pitkän mietinnän jälkeen, pistän pystyyn arvonnan, heti kun sata lukijaa tulee täyteen! Nyt lukijoita 98 <3
Ihanainen Noora laittoi hetki sitten kilpailun pystyyn ja aloin suunnittelemaan omaani, ja nyt mun murusella Ericallakin on kilpailu käynnissä, joten nyt vaan muutama lukija joka innostuu niin klikatkaa itsenne lukijaksi tuolta oikealta laidasta, niin järjestän kilpailun ja arvon kaikkien lukijoiden ja nimimerkin keksineiden kesken mukavan ”treeni” paketin ;) Eli olkaa valppaina ja tulkaa osallistumaan kommentoimalla heti kun kilpailu järjetetään ;)

sara

2 vastausta artikkeliin “Kilpailua tiedossa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta