Viikonloppu oli ja meni

Heti ensin tähän alkuun, en tajuu mikä tätä konetta vaivaa, vai onko vika blogissa, kun kaikki kuvat menee minnesattuu ja tää jotenki muutenki vi***ilee :( Huoh.. toivotaan että jotain päivittyy..

Eli..

Taas on tovi vieräshtänyt edellisestä postauksesta. Nyt on kelit ollut niin mainiot, että ollaan oltu aamusta iltaa ulkona, eikä oo tehny mieli istua sisällä koneen ääressä. Nytkin kamalasti houkuttaa mennä siivoamaan parveke ja pystyttää uusi päivänvarjo sinne. Samalla saisi aurinkoa, kun se tuonne parvekkeelle niin hyvin paistaa. Taidan siirtyä bloggaamaan sinne pihalle, heti kun parsakaalit on kiehunut, ja olen syönyt.

Viikonloppu meni treenatessa ja töissä. Kuten tavallisesti :) Perjantai iltana mun käly tuli töiden jälkeen yllättäen meille, tai he olivat mieheni kanssa niin sopineet, ja mies vei mut ulos :) Oli tarkoitus mennä leffaan, mutta ei päästy yhteisymmärrykseen elokuvasta, ni käytiin vaan syömässä. Tilattiin jätti tarjottimellinen ribsejä, oli sotkusta, mutta herkullista :) Alkupaloina toimi valkosipulietanat! Nam! :) Ja mikäs sen kesäisempi herkkujuoma, ku kylmä omppu siideri!!! :P
Kyllä oli herkku ilta :)

Ribsejä

Sotkuista puuhaa
Etanoita

Syön pääsääntöisesti siis edelleen tosi tiukasti mun ruokavalion mukaan, ja punnitsen kaiken. Mun paino heittelee 63-66kg välillä, riippuen punnitus hetkestä. En käy edelleenkään vaa’alla jokapäivä, vaan noin kerran viikossa, jos edes niin usein. Ja mittailunkin oon jättänyt. Kivempi nähdä sit kerralla pitemmän aikavälin tuloksia :)

En oo itselleni just nyt liian ankara, eli jos tekee mieli jotain hyvää, niin syön, enkä kituuttele, koska jos kituutan, niin sillon se herkun himo vaan kasvaa ja olo tulee vaikeemmaks ja sit jos retkahtaa, ni tulee ahmittua. Mulla ainankin menee niin.. Harvemmin tulee ”herkuteltua” ku oon tietoinen että tää homma toimii näin! Tuloksia syntyy ja mun paino ei nouse, mutta lihakset alkaa erottumaan, eli eiköhän sitä rasvaakin katoa siinä sitten :)

Viikonloppuna oli rinta-hauis treeni. Oltiin taas koko perhe yhdessä salilla. Mun kulta jeesas mua, ja lapset leikki leikkejään :) Kyllä se näköjään tolleen toimii, toistaiseksi :)

Tänään vuorossa selkätreeni, jonka jään illalla töiden jälkeen tekemään! 
Nyt meen tonne parvekkeelle, palataan taas!
Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Viikonloppu oli ja meni”

  1. Nam noi etanat on niin hyviä! Manalassa kerran maistoin, tosin vaan yhden etanan ja oon siitä lähtien himoinnut niitä! :DMullakin toimii paremmin toi, et syö jos mieli tekee eikä koko ajan kiellä itteään. Koska nyt mä en olekaan sitten syönyt karkkia tai herkkuja sen päivän jälkeen kun söin, eikä edes tee mieli. ;) Eli vähemmän tulee varmasti myös syötyä, kun maistaa, jos tekee mieli. Jeejee pitäis päästä sinne kasviostoksille, et sais tota partsia kuosiin. Sit vuorotellaan parvekkeilla ja otetaan aurinkoa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta