Ihana päivä kaikinpuolin, treenikin sujui

Toimisikohan tää bloggeri nyt..
Edellisen päivityksen jälkeen makailin hetken partsilla bikineissä, kunnes Erica soitti ja pyysi kahvittelemaan. Käytiin siellä siis kylässä, ku me tosiaan asutaan aika lähekkäin, viereisillä pihoilla.

Auringonpalvontaa :)
Läksyjä on kiva lukea kesäparvekkeella <3

Ollaan myös löydetty nyt mun kaasoille mekot ensi elokuun häitä varten, molemmille tulee samanlaiset ihanat kesämekkoset, (niistä tarkemmin lisää vasta häiden jälkeen) ja kävin katsastamassa kuinka mekko istuu Ericalle, ja se oli niiiin kaunis että! Oon niin tyytyväinen, että mekot löytyi, ja että molemmat kaasoit tykkää niistä! <3 Jee!

Sit kiiruhdin kotiin ja laitoin lohen ja perunasipulisekoituksen uuniin ja ruoan valmistumisen jälkeen olikin jo lähdettävä töihin.
Ihanaakin ihanampi piristys oli, kun ihana Erica tuli salille just ennen kun pääsin töistä :) Mielettömän työn painonpudotuksen saralla tehnyt nainen tuli treenaamaan ja ehdittiin nappasee muutama yhteiskuvakin :)
Nainen on pudottanut tammikuun alusta lähtien painoa pikkasen yli 15kg! Aivan mieletön suoritus! <3 Mä oon niin ylpee mun murusesta <3 Innolla odotan toobigtobeme:n tämän illan postausta, huimia vertailukuvia saattaa olla tulossa <3

Mulla oli siis vuorossa selkä, ja mun tänpäivän treeniin kuului:
alatalja kolmiolla
ylätalja leveellä eteen
kulmasoutu käsipainoilla
selänojennus selkäpenkissä
vatsan rutistukset

Huomenna sit aamulenkkipäivä ja keskiviikkona jalkatreeni.. sitä taas ”innolla odottaessa” :)
Nyt iltarahka porisee masussa, joten ois hyvä aika mennä nukkumaan ni aamu tulee nopeempaa ja saa herkku puuroo aamiaiseksi :)
Kauniita unia kaikille!
Sara
sara

Yksi vastaus artikkeliin “Ihana päivä kaikinpuolin, treenikin sujui”

  1. Maiju murunen mä vahingossa kännykällä poistin sun kivan kommentin, en tarkoituksella!!! soriii! laita uus vaan jos haluut :)siinä ei ollut mitään vikaa siis ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta